1. Reklam


    1. joysro
      ledas
      jungler
      keasro
      zeus
      karantina

Silkroad Bot yazılımı?


  1. Scathe

    Scathe Keşfediyorum rank8

    Kayıt:
    13 Ağustos 2010
    Mesajlar:
    15
    Beğenilen Mesajlar:
    0
    Ödül Puanları:
    0
    Merhaba arkadaslar.Visual Basic diliyle bir Bot yazmak istiyorum.Daha once knight online icin Koxp yazıyordum.Kısaca VB bilgim Orta Derecede.

    Eğer bot yapımını bilen arkadaslar varsa yardımcı olursa cok sevınırım

    teşşekürler.
     
  2. Scathe

    Scathe Keşfediyorum rank8

    Kayıt:
    13 Ağustos 2010
    Mesajlar:
    15
    Beğenilen Mesajlar:
    0
    Ödül Puanları:
    0
    Konu günceldir :)
     
  3. Buura

    Buura Bilgiliyim rank8

    Kayıt:
    13 Temmuz 2007
    Mesajlar:
    1.105
    Beğenilen Mesajlar:
    0
    Ödül Puanları:
    0
    Bot yapıp ne yapacaksın ki.Satacakmısın birilerinin kullanmasınımı bekliyceksin veya kusursuz bir bot yapıp kendinmi kullancaksın ? Amacı olmayan bir uğraş.Boş işlerle uğraşmayın şu kısa hayatta.
     
  4. Chorus

    Chorus   Admin rank8

    Kayıt:
    6 Şubat 2007
    Mesajlar:
    341.750
    Beğenilen Mesajlar:
    228
    Ödül Puanları:
    63
    Şehir:
    Taksim/IST.
    ayrıca bot yazmak öyle kolay değildir.
     
  5. DaRKWaTcH

    DaRKWaTcH Buralıyım rank8

    Kayıt:
    1 Aralık 2007
    Mesajlar:
    3.373
    Beğenilen Mesajlar:
    0
    Ödül Puanları:
    0
    Şehir:
    İsTaNBuL
    Eğer bot yazarsa kazandığı paralarla amacına ulaşmış olur herhalde.
    Ps: Piyasada sürekli güncel olduğu halde kullanılmayan bir bot yok.Eğer yazarsa isminide türkbot gibi birşey yapar türkçe desteği mükemmel derecede verirse tüm bot kuramayan arkadaşlar o botu kullanacaktır.
     
  6. Scathe

    Scathe Keşfediyorum rank8

    Kayıt:
    13 Ağustos 2010
    Mesajlar:
    15
    Beğenilen Mesajlar:
    0
    Ödül Puanları:
    0
    yok hayır kendım kullanacağım.dediğim gibi visual basic bilgim var pek zor olacagını tahmın etmıyorum.elımde sadece 2-3 kaynak kod veya source olsa yazabilirim.DaRKWaTcH dediği gibi gerçekten temiz,kullanışlı ve türkçe desteği olan bir bot olabilirse gerçekten yararlı olabilir.
     
  7. EmmaW

    EmmaW   olduser rank8

    Kayıt:
    11 Aralık 2007
    Mesajlar:
    6.863
    Beğenilen Mesajlar:
    1
    Ödül Puanları:
    38
    Şehir:
    Şeref Bey Stadı
    botu yaparsın gider moblara saldırır hadi biraz daha kafa yorarsın skilleri falanda yaparsın ama script denen bir mesele var yani loop şehre gidip işlem yapması bunu yapmak okadar kolay değildir
    eğer sadece 123456'e basan keyhelper yapmak istiyorsan çok basit sendkeys komutu ile yaparsın
     
  8. Scathe

    Scathe Keşfediyorum rank8

    Kayıt:
    13 Ağustos 2010
    Mesajlar:
    15
    Beğenilen Mesajlar:
    0
    Ödül Puanları:
    0
    Yok hayır o tarz birşey istemıyorum.Botu silkroada bağlamak hp,mp,char lvl,ismi gibi bilgileri okutmak lazım.yanı Silkroad bot ıcın yeteri kadar bilgiye sahip değilim.Benım sizden istediğim Çok ufak bir bot projesi olsa elımde.devamını getirebilirim.
     
  9. Nina Ricci

    Nina Ricci   exlmanager rank8

    Kayıt:
    19 Ekim 2009
    Mesajlar:
    10.361
    Beğenilen Mesajlar:
    10
    Ödül Puanları:
    38
    visual basic ile imkansız olmayan hiçbir şey yoktur 1 tane özellik dışında.bot yazmak için pointler kullanılır.her mob isminin levelinin , npc isminin point'i vardır.bu point anca autoit ile gerçekleştirilir vb ile yapman imkansız.skilleri okutamazsın , hp-mp çağıramazsın.ha kodları yazarsın adresleride uygun hale getirirsin mantıken doğru olur fakat oyuna bunu kabul ettiremezsin işte burada point denilen bir özellik araya giriyor.oda sadece autoit'te mevcut ^^
     
  10. Buura

    Buura Bilgiliyim rank8

    Kayıt:
    13 Temmuz 2007
    Mesajlar:
    1.105
    Beğenilen Mesajlar:
    0
    Ödül Puanları:
    0
    Bu it paralımı ?
     
  11. Nina Ricci

    Nina Ricci   exlmanager rank8

    Kayıt:
    19 Ekim 2009
    Mesajlar:
    10.361
    Beğenilen Mesajlar:
    10
    Ödül Puanları:
    38
  12. EmmaW

    EmmaW   olduser rank8

    Kayıt:
    11 Aralık 2007
    Mesajlar:
    6.863
    Beğenilen Mesajlar:
    1
    Ödül Puanları:
    38
    Şehir:
    Şeref Bey Stadı
    hacım başka biryol var arkadaşım yaptı oda şöyle mesela botla giriyorsun oyuna botta skiller gözükmüyor ama gözükmesi için oyunda istediğin skilleri birer birer kullanıyorsun orn: strong bow-devil bow-imbue vs. sonra bot onları görüyor random basıyor
     
  13. Nina Ricci

    Nina Ricci   exlmanager rank8

    Kayıt:
    19 Ekim 2009
    Mesajlar:
    10.361
    Beğenilen Mesajlar:
    10
    Ödül Puanları:
    38
    evet oda mantıklı ama fazla rağbet olacağını sanmıyorum ancak kendin üretip kullanabilirsin yada free sunabilirsin.
     
  14. Scathe

    Scathe Keşfediyorum rank8

    Kayıt:
    13 Ağustos 2010
    Mesajlar:
    15
    Beğenilen Mesajlar:
    0
    Ödül Puanları:
    0
    pointeri vs vs bılıyorum . knightda daha once koxp yazıyorum demıstım. ancak autoit cok karmasık gelıyor herhangi görsel programlama diliyle yazılamazmı ? c# gibi.pekı birde soyle bir soru. İbot hangi dilde yazıldı bilginiz varmıydı ?
     
  15. Hyperion

    Hyperion Bilgiliyim rank8

    Kayıt:
    17 Nisan 2009
    Mesajlar:
    2.548
    Beğenilen Mesajlar:
    0
    Ödül Puanları:
    0
    Meslek:
    Öğrencilik
    Şehir:
    bütün dünya :D
    yanlış ^^

    c, c++ ve c# ta da pointer olayı var ^^

    ps: ibot vb6 sanırsam
     
  16. NiGHTMaRe

    NiGHTMaRe Aileden rank8

    Kayıt:
    8 Kasım 2008
    Mesajlar:
    7.592
    Beğenilen Mesajlar:
    0
    Ödül Puanları:
    0
    ingilizce :mrgreen:
     
  17. Scathe

    Scathe Keşfediyorum rank8

    Kayıt:
    13 Ağustos 2010
    Mesajlar:
    15
    Beğenilen Mesajlar:
    0
    Ödül Puanları:
    0
    anlamda değil :D programlama dili olarak
     
  18. Nina Ricci

    Nina Ricci   exlmanager rank8

    Kayıt:
    19 Ekim 2009
    Mesajlar:
    10.361
    Beğenilen Mesajlar:
    10
    Ödül Puanları:
    38
    her neyse bro çok programlama bilgisi olunca karışıyor biliyorsun :lol: :twisted:
     
  19. NiGHTMaRe

    NiGHTMaRe Aileden rank8

    Kayıt:
    8 Kasım 2008
    Mesajlar:
    7.592
    Beğenilen Mesajlar:
    0
    Ödül Puanları:
    0
    şaka canım şaka :mrgreen:
     
  20. xcorelli

    xcorelli Buralıyım rank8

    Kayıt:
    14 Kasım 2008
    Mesajlar:
    3.137
    Beğenilen Mesajlar:
    0
    Ödül Puanları:
    0
    Şehir:
    Hayat Nereye Suruklerse..
    bot yapabilirsin ama gercekten ustalik gerektiren bir is vs & vb yi cok iyi bilmen gerekiyor ayriyetten sroyu cok iyi bilmen gerekiyor.Dogru packetleri dogru yere enjecte etmen gerekiyor kisacasi.