1. Reklam


    1. joysro
      ledas
      jungler
      keasro
      zeus
      karantina

Ses sorunu


  1. FawKes

    FawKes Tanınıyorum rank8

    Kayıt:
    23 Mart 2007
    Mesajlar:
    296
    Beğenilen Mesajlar:
    0
    Ödül Puanları:
    0
    Şehir:
    ::NOT HERE:::
    Uzunu zamandır kullanmadığım masaüstü bilgisayarımı içinden elran kartını sökerek tanıdığım birine vermiştim herşey iyi güzek hoş fakat bilgisayardan hiç ses çıkmıyor herşeyi takılı hoparlörler sağlam ve ayarlarıda ayrıca realtek ac97 driverda yüklü derken aygıt yöneticisini açtım ve bu manzara çıktı:

    [​IMG]

    Şimdi üstteki kırmızı ile çizili olan yazılar daha önce yoktu ayrıca aşağıdaki yeşil çizgi olan yerin içinde SCSI/RAID Host Controller adında bi başlık vardı ve onu kaldırdım acaba bu ses sorunu neden olabilir daha önce hiç böyle olmamıştı gerçekten çok makbule hgeçer yardımlarınız..
     
  2. gokhan2413

    gokhan2413 Tanınıyorum rank8

    Kayıt:
    15 Nisan 2007
    Mesajlar:
    331
    Beğenilen Mesajlar:
    0
    Ödül Puanları:
    0
    kırmızı olan internetle ilgili
    yeşil dediğin yerin sesle ilgisi yok SCSI/RAID Host Controller kaldırmamalıydın

    yeşille çizdiğin yerin altında ses,video ve oyun.. var onun yanındaki + yı tıklayıp resim koyman gerek ona göre yorum yapabiliriz
     
  3. FawKes

    FawKes Tanınıyorum rank8

    Kayıt:
    23 Mart 2007
    Mesajlar:
    296
    Beğenilen Mesajlar:
    0
    Ödül Puanları:
    0
    Şehir:
    ::NOT HERE:::
    Hmm şu an o bilgisayarın başında değilim ama ses bölümğndeki + ya tıklayıp bakmıştım ve ses bölümünde hiç bir ünlem yada soru işareti yoktu sadece bu bölümlerde bu işaretler var ayrıca SCSI/RAID Host Controller 'ü indirebileceğim bir adres varmı yada indirmezsem ne zararı olur ve kırmızı ile çizilen internet ile alakalı dediğin yer bi tehdit oluştururmu şayet bilgisayarda internet sorunu yoktu ama tekrar belirteyim anakart driverlerini indirip kurmştum.
     
  4. Chorus

    Chorus   Admin rank8

    Kayıt:
    6 Şubat 2007
    Mesajlar:
    341.751
    Beğenilen Mesajlar:
    228
    Ödül Puanları:
    63
    Şehir:
    Taksim/IST.
    raid hdd kullanmıyorsanız üzerine düşmeyin zati raid profesyonel bir iştir başınızı daha fazla ağrıtır hiç ellemeyin.

    ses sorununuza gelince muhtemelen kablolarınızda bir sorun var hatalı takılmıştır hd quality ve 2 channel olarak hem ayarları hem kablo yuvalarını kontrol edin.
     
  5. FawKes

    FawKes Tanınıyorum rank8

    Kayıt:
    23 Mart 2007
    Mesajlar:
    296
    Beğenilen Mesajlar:
    0
    Ödül Puanları:
    0
    Şehir:
    ::NOT HERE:::
    Tam anlamıyorum ama kasayı açtım ve ses kartı yada anakart olabilir ordaki bir kablo yarısına kadar çıkmış bende tekrar yerine oturttum ve düzeldi yani sorun çözüldü. İlgilendiğiniz için sağ olun var olun teşekkürler.