1. Reklam


    1. joysro
      ledas
      jungler
      keasro
      zeus
      karantina

Sbotla girince ERROR VERİYOR Resim EKLENDİİİ


  1. TheKing1

    TheKing1 Yeni üye rank8

    Kayıt:
    25 Temmuz 2009
    Mesajlar:
    2
    Beğenilen Mesajlar:
    0
    Ödül Puanları:
    0
    Normal sroya giriliyor ...(9) die hata veriyor... yardım edermisiniz acil

    [​IMG]
     
  2. Quattro

    Quattro Old School olduser rank8

    Kayıt:
    25 Mayıs 2007
    Mesajlar:
    6.996
    Beğenilen Mesajlar:
    0
    Ödül Puanları:
    0
    Meslek:
    Mühendis
    Şehir:
    UnderGround
    Resim çekebilirsen daha çok yadımcı olabiliriz.
     
  3. volkanka

    volkanka Aileden rank8

    Kayıt:
    20 Mayıs 2009
    Mesajlar:
    5.284
    Beğenilen Mesajlar:
    1
    Ödül Puanları:
    38
    Meslek:
    University Students...
    Şehir:
    ANALA
    c9 veriyor sanırım.
    Yapabilir arada,modeme reset at bu senin sbot serverlarına bağlanamamandan kaynaklanıyor...
     
  4. TheKing1

    TheKing1 Yeni üye rank8

    Kayıt:
    25 Temmuz 2009
    Mesajlar:
    2
    Beğenilen Mesajlar:
    0
    Ödül Puanları:
    0
    ŞİMDİ YARDIMCI OLUN LTF
     
  5. volkanka

    volkanka Aileden rank8

    Kayıt:
    20 Mayıs 2009
    Mesajlar:
    5.284
    Beğenilen Mesajlar:
    1
    Ödül Puanları:
    38
    Meslek:
    University Students...
    Şehir:
    ANALA
    Client orjinal değil mi acaba?
    Client ı değiştirin
     
  6. volkanka

    volkanka Aileden rank8

    Kayıt:
    20 Mayıs 2009
    Mesajlar:
    5.284
    Beğenilen Mesajlar:
    1
    Ödül Puanları:
    38
    Meslek:
    University Students...
    Şehir:
    ANALA
    Client orjinal değil mi acaba?
    Client ı değiştirin
     
  7. Platiny

    Platiny Bilgiliyim rank8

    Kayıt:
    4 Mart 2009
    Mesajlar:
    1.316
    Beğenilen Mesajlar:
    0
    Ödül Puanları:
    0
    Meslek:
    Martingen Straße
    Şehir:
    S.Agustin/Madrid
    internet baglantın ile bir sorun olabilir modeme res atıp öyle dene
     
  8. SONBAHAR

    SONBAHAR Öğretiyorum rank8

    Kayıt:
    9 Mayıs 2007
    Mesajlar:
    667
    Beğenilen Mesajlar:
    0
    Ödül Puanları:
    0
    bazen bendede oluyor bi süre sonra düzelir
     
  9. Leet1

    Leet1 Old School olduser rank8

    Kayıt:
    13 Mayıs 2007
    Mesajlar:
    8.906
    Beğenilen Mesajlar:
    1
    Ödül Puanları:
    0
    Yeni sbot çıksada bu sorun ile karşılacaksın çünkü hosts dosyanda joymax ile ilgili 1-2 kod var sanırım.

    Başlat/Çalıştır/Drivers/etc/hosts = Birlikte Aç / Not Defteri Joymax vs birşey varsa sil kaydet.