1. Reklam


    1. joysro
      ledas
      jungler
      keasro
      zeus
      karantina

sbot hata veriyor bi bakarmısınız ?


  1. kingodiscoo

    kingodiscoo Gözlemliyorum rank8

    Kayıt:
    20 Ağustos 2009
    Mesajlar:
    50
    Beğenilen Mesajlar:
    0
    Ödül Puanları:
    0
    ya sbotu tıklıyorum hemen bişiy doluyo sonra bişiy çıkıo sbotun altında kalıo tamam yazı sadece tıklayıncada kapanıo yardım edin teşk.
     
  2. Chorus

    Chorus   Admin rank8

    Kayıt:
    6 Şubat 2007
    Mesajlar:
    341.751
    Beğenilen Mesajlar:
    228
    Ödül Puanları:
    63
    Şehir:
    Taksim/IST.
    bir ekran görüntüsü atabilir misin görelim bakalım ?
     
  3. sovalye

    sovalye Öğreniyorum rank8

    Kayıt:
    1 Mart 2007
    Mesajlar:
    121
    Beğenilen Mesajlar:
    0
    Ödül Puanları:
    0
    tahminimce login refused hatası alıyosundur .. Türkiye saati ile değişmedi ise 02:00 dan sonra sbot serverleri resetlendikten sonra sorunun düzelir .. Ama sen yinede resim koy ki emin olalım !!!
     
  4. kingodiscoo

    kingodiscoo Gözlemliyorum rank8

    Kayıt:
    20 Ağustos 2009
    Mesajlar:
    50
    Beğenilen Mesajlar:
    0
    Ödül Puanları:
    0
    yardımcı olcak warmı ?
     
  5. sovalye

    sovalye Öğreniyorum rank8

    Kayıt:
    1 Mart 2007
    Mesajlar:
    121
    Beğenilen Mesajlar:
    0
    Ödül Puanları:
    0
    Ekran görüntüsü alıp koyarsan yardımcı oluruz arkadasım !!!
     
  6. JetHomme

    JetHomme Buralıyım rank8

    Kayıt:
    24 Eylül 2007
    Mesajlar:
    4.689
    Beğenilen Mesajlar:
    0
    Ödül Puanları:
    36
    Şehir:
    Los Angeles
    Botu sil tekrar indir yükle ayarları baştan yap düzelicektir.
     
  7. kingodiscoo

    kingodiscoo Gözlemliyorum rank8

    Kayıt:
    20 Ağustos 2009
    Mesajlar:
    50
    Beğenilen Mesajlar:
    0
    Ödül Puanları:
    0
    tmm foto koycam sildim yükledim olmadı zaten 1 gündür böyle
     
  8. kingodiscoo

    kingodiscoo Gözlemliyorum rank8

    Kayıt:
    20 Ağustos 2009
    Mesajlar:
    50
    Beğenilen Mesajlar:
    0
    Ödül Puanları:
    0
    aslında gözükmüyor ama bi kaç kere açında aşşağıda gözüküo şöyle yazıo :

    login error

    wrong login credentials!
     
  9. kingodiscoo

    kingodiscoo Gözlemliyorum rank8

    Kayıt:
    20 Ağustos 2009
    Mesajlar:
    50
    Beğenilen Mesajlar:
    0
    Ödül Puanları:
    0
    yardım lütfen fotoda istemi ?
     
  10. JetHomme

    JetHomme Buralıyım rank8

    Kayıt:
    24 Eylül 2007
    Mesajlar:
    4.689
    Beğenilen Mesajlar:
    0
    Ödül Puanları:
    36
    Şehir:
    Los Angeles
    botunun kredisi bitmiş.
     
  11. kingodiscoo

    kingodiscoo Gözlemliyorum rank8

    Kayıt:
    20 Ağustos 2009
    Mesajlar:
    50
    Beğenilen Mesajlar:
    0
    Ödül Puanları:
    0
    ya yok öyle bişey hem daha açılmadan çıkıo id pw girmeden gerçi id pw otomatik ti doğrumu ki ?
     
  12. kingodiscoo

    kingodiscoo Gözlemliyorum rank8

    Kayıt:
    20 Ağustos 2009
    Mesajlar:
    50
    Beğenilen Mesajlar:
    0
    Ödül Puanları:
    0
    off yardım edin yaa :(
     
  13. sovalye

    sovalye Öğreniyorum rank8

    Kayıt:
    1 Mart 2007
    Mesajlar:
    121
    Beğenilen Mesajlar:
    0
    Ödül Puanları:
    0
    klasör içindeki bot.cfg dosyasını aç ;
    botuser= '' buraya bot id yaz ''
    botpassword= '' buraya sifreni ''

    ve dogru yazdıgından emin ol kredin varsa ve doğru yazdıysan sorun cıkmaz ...
     
  14. Bygym

    Bygym Öğreniyorum rank8

    Kayıt:
    8 Şubat 2008
    Mesajlar:
    194
    Beğenilen Mesajlar:
    0
    Ödül Puanları:
    0
    Meslek:
    elektrik teknikeri
    bu yazı kredinin bittiğini belirtiyo...

    arkadaşımızın bu dedikleirni yaptıysan hala olmuyorsa botun elinden gitmiştir :cry: .. Aynısı bana oldu bot cave.net dahi giremedim çünkü ıd ve pw tanımıyordu umarım bole birsey olmamıstır sanada gecmiş olsun şimdiden....Foruma girebiliyosan sorun yok fakat bot-cave.net'e giremiyosan yeni bir sbot edinmen gerekecekk... :thumbsup:
     
  15. Swatch

    Swatch Tanınıyorum rank8

    Kayıt:
    7 Mayıs 2009
    Mesajlar:
    472
    Beğenilen Mesajlar:
    0
    Ödül Puanları:
    0
    ya botun kredisi birmiştir ya da yeni sürümü çıktı onu indir kur öle dene bi :lol:
     
  16. ozhan100

    ozhan100 Keşfediyorum rank8

    Kayıt:
    27 Aralık 2010
    Mesajlar:
    47
    Beğenilen Mesajlar:
    0
    Ödül Puanları:
    0
    aynı şekilde bir hata ile bende karşılaştım. 4-5 defa sbotu açmaya çalıştığınızda hatalar üstüste gelemediği için yawaş yawaş alta iniyor ve okunacak duruma geliyor. bende de 2 pc den fazla pc de aynı sbot hesabını kullanamayacağıma dair bir yazı çıkmıştı.

    ancak şu linkte bir çözümden bahsediyor benim fikrim olmadığından direk yazamadım.

    http://www.silkroadoffline.net/forum/index.php?action=printpage;topic=7299.0