1. Reklam


    1. joysro
      ledas
      jungler
      keasro
      zeus
      karantina

SBot hata pfff.


  1. mehmetii

    mehmetii Öğreniyorum rank8

    Kayıt:
    2 Mayıs 2008
    Mesajlar:
    116
    Beğenilen Mesajlar:
    0
    Ödül Puanları:
    16
    Gerekli yerleri kırmızı ile çizdim. Alt tarafta bir hata belirtmiyor.

    [​IMG]

    Error - Connection Failed yazıyor sol üstte.
     
  2. Xanthos

    Xanthos Aileden rank8

    Kayıt:
    10 Mayıs 2007
    Mesajlar:
    9.443
    Beğenilen Mesajlar:
    0
    Ödül Puanları:
    0
    Meslek:
    Zir.Müh.
    Şehir:
    Kalkan-KAŞ/ANTALYA
    bi görebilsem yardım edecektim de. minicik upload etmişsin. sitesinde de büyütme yok :/
     
  3. mehmetii

    mehmetii Öğreniyorum rank8

    Kayıt:
    2 Mayıs 2008
    Mesajlar:
    116
    Beğenilen Mesajlar:
    0
    Ödül Puanları:
    16
    imageshack midir nedir sinir etti upload etmedi bende bulduğum ilk siteden upload ettim... Error - Connection Failed yazıyor sol üstte.
     
  4. last_knight

    last_knight Old School olduser rank8

    Kayıt:
    7 Mart 2007
    Mesajlar:
    1.929
    Beğenilen Mesajlar:
    0
    Ödül Puanları:
    0
    Şehir:
    bursa tribünü ...
    silkroadın yerini göster
     
  5. mehmetii

    mehmetii Öğreniyorum rank8

    Kayıt:
    2 Mayıs 2008
    Mesajlar:
    116
    Beğenilen Mesajlar:
    0
    Ödül Puanları:
    16
    Gösterdim. İlk yaptığım şey o oldu. Fakat sorun oyunun başlamaması değil ki. Sorun bota Log in olamamam.
     
  6. Storm Warden

    Storm Warden Tanınıyorum rank8

    Kayıt:
    19 Mart 2007
    Mesajlar:
    295
    Beğenilen Mesajlar:
    0
    Ödül Puanları:
    0
    Meslek:
    kimya mühendisi
    Şehir:
    ηєя∂єη ѕєν∂ιм σ zαℓιмι
    log in olmamış. username pwyi yeniden gir. veya onlar yalnış.
     
  7. mehmetii

    mehmetii Öğreniyorum rank8

    Kayıt:
    2 Mayıs 2008
    Mesajlar:
    116
    Beğenilen Mesajlar:
    0
    Ödül Puanları:
    16
    Onlarda doğru. Onlarıda kontrol ettim. Forum username'le girişte yapmıyorum. Bot username'le giriş yapıyorum. Şifre zaten doğru. Zaten yeniden dene dene sıkıldım.
     
  8. Xanthos

    Xanthos Aileden rank8

    Kayıt:
    10 Mayıs 2007
    Mesajlar:
    9.443
    Beğenilen Mesajlar:
    0
    Ödül Puanları:
    0
    Meslek:
    Zir.Müh.
    Şehir:
    Kalkan-KAŞ/ANTALYA
    bot-cave'e giriş yapın
    Profil sekmesine tıklayarak Botusername ne olduğunu kontrol edin
     
  9. mehmetii

    mehmetii Öğreniyorum rank8

    Kayıt:
    2 Mayıs 2008
    Mesajlar:
    116
    Beğenilen Mesajlar:
    0
    Ödül Puanları:
    16
    Yardımlarınız için teşekkürler.. :( Onuda yapmıştım zaten ve doğru bot username... Şifrede doğru zaten yanlış olsa siteye de giriş yapamam.
     
  10. mehmetii

    mehmetii Öğreniyorum rank8

    Kayıt:
    2 Mayıs 2008
    Mesajlar:
    116
    Beğenilen Mesajlar:
    0
    Ödül Puanları:
    16
    Ya yok mu bunun bir çözümü ? Sbot altık kullanamıyoruz.. Ohoo ne sorunlu bot bu ya.
     
  11. Nebula

    Nebula Old School olduser rank8

    Kayıt:
    17 Eylül 2007
    Mesajlar:
    2.550
    Beğenilen Mesajlar:
    0
    Ödül Puanları:
    0
    Şehir:
    Hamburg
    Resimde göründüğüne göre bot servera bağlanamamışsın.Bağlandığında sol üstteki yazı yeşil olur ve Login successfull! Have fun! yazar.Bot ID PW de sorun var !
     
  12. HastaInsan

    HastaInsan Aileden rank8

    Kayıt:
    19 Haziran 2007
    Mesajlar:
    7.766
    Beğenilen Mesajlar:
    0
    Ödül Puanları:
    0
    Loopback'i kapat lütfen. :P
     
  13. mehmetii

    mehmetii Öğreniyorum rank8

    Kayıt:
    2 Mayıs 2008
    Mesajlar:
    116
    Beğenilen Mesajlar:
    0
    Ödül Puanları:
    16
    :D olabilir mi acaba... :D ZzZzZ o.O :D
     
  14. Reformist

    Reformist Tanınıyorum rank8

    Kayıt:
    21 Mayıs 2009
    Mesajlar:
    354
    Beğenilen Mesajlar:
    0
    Ödül Puanları:
    0
    Meslek:
    öğrenci
    resmi açamıyorum ki :S
     
  15. mehmetii

    mehmetii Öğreniyorum rank8

    Kayıt:
    2 Mayıs 2008
    Mesajlar:
    116
    Beğenilen Mesajlar:
    0
    Ödül Puanları:
    16
    Jasonnnn :thumbsup: :muck:
     
  16. dogstein

    dogstein Keşfediyorum rank8

    Kayıt:
    16 Ekim 2008
    Mesajlar:
    47
    Beğenilen Mesajlar:
    0
    Ödül Puanları:
    0
    arkadaşşlar yardım bu hatayı alıyorum

    Error - Connection Failed yazıyor sol üstte

    [​IMG]


    Loopback'i kapat lütfen
    nerede Loopback????
     
  17. Quattro

    Quattro Old School olduser rank8

    Kayıt:
    25 Mayıs 2007
    Mesajlar:
    6.996
    Beğenilen Mesajlar:
    0
    Ödül Puanları:
    0
    Meslek:
    Mühendis
    Şehir:
    UnderGround
    viewtopic.php?f=567&t=98545&p=1142630#p1142630 1,54 yayınlandı server değişmiş.
     
  18. dogstein

    dogstein Keşfediyorum rank8

    Kayıt:
    16 Ekim 2008
    Mesajlar:
    47
    Beğenilen Mesajlar:
    0
    Ödül Puanları:
    0
    sağolasın eyt be :P
     
  19. dogstein

    dogstein Keşfediyorum rank8

    Kayıt:
    16 Ekim 2008
    Mesajlar:
    47
    Beğenilen Mesajlar:
    0
    Ödül Puanları:
    0
    ya arkadaşım bende mavi yazılı sbot_1.54 gözükmüyor ne yapmam lazım inen dosyanın içinde var winrardan cıkardıkdan sonra pc de gözükmüyor yarım pls

    buda ss

    [​IMG]
     
  20. dogstein

    dogstein Keşfediyorum rank8

    Kayıt:
    16 Ekim 2008
    Mesajlar:
    47
    Beğenilen Mesajlar:
    0
    Ödül Puanları:
    0
    tamamdır arkadaşlar nod32 kaldırdım pc den oldu kapalı olmasına rağmen gene yakalıyor botu teşekkürler