1. Reklam


    1. joysro
      ledas
      jungler
      keasro
      zeus
      karantina

Sbot çift çar açamıyorum...Yardım lütfen....!


  1. unhappy123456789

    unhappy123456789 Keşfediyorum rank8

    Kayıt:
    18 Mart 2011
    Mesajlar:
    11
    Beğenilen Mesajlar:
    0
    Ödül Puanları:
    0
    [​IMG]

    Öncelikle merhabalar, benim şöyle bir sorunum var, bir pc'de 2 çar açmak istiyorum, sbot'tan 1. çarı açıyorum sorun yok güzel güzel kasılıyor. Fakat "Enable Starting of Multiple Cilents" tıklı olmasına ragmen 2. çarı açmak istediğimde "Attack mode stopped" diyor ve client'i yeniden başlatıyor, ayrı karekterler için ayrı bot dosyaları oluşturdum yine aynı hatayı veriyor, program files'de ayrı silkroad dosyası oluşturdum 2. botun client'ini ordan yol göterdim yine aynı hata, ha bazende iki karakterde oyuna giriyor kasılma yerlerine giderken gümmmmmmm oyundan düşüyor bazen 1. si bazen 2.si bazende her ikiside dc yiyor... acaba sorun bottan mı diye botu yeniden kurdum, yok abi yine olmadı. Az kaldı yani kafayı yedirtecek başkaları 8 çar açıyor ben daha ikincisini açamıyorum valla zoruma gidiyor arkadaş.... Birde resimdende anlaşılacağı gibi "Cleaing Active party" diye bir şey yazıyor acaba parti ayarlarından mı bir sorun var, kimseye otomatik pt atmıyor...


    Pc Özellikleri:

    ----2.00 gb RAM
    ----1 gb Ekran Kartı
    ----Windows xp
    ----Sp 3 kullanıyorum
     
  2. SirGLooMy

    SirGLooMy Öğretiyorum rank8

    Kayıt:
    24 Mart 2011
    Mesajlar:
    767
    Beğenilen Mesajlar:
    0
    Ödül Puanları:
    16
    söylediklerini göz önüne alırsak multi client açmaman için her hangi bir sebep yok
    [​IMG]
    bunlar benim login ayarlarım belki bir hata bir eksik var bir gözden geçirirseniz faydasınız görebilirsiniz
     
  3. unhappy123456789

    unhappy123456789 Keşfediyorum rank8

    Kayıt:
    18 Mart 2011
    Mesajlar:
    11
    Beğenilen Mesajlar:
    0
    Ödül Puanları:
    0
    Usta benim bot ayarlarıda aynı hiç bir fark yok,,, şimdide "FALSE" diye bir hata veriyor, bunun çözümü nedir acaba...? YARDIMIN İÇİN TŞKLER...
     
  4. volkanka

    volkanka Aileden rank8

    Kayıt:
    20 Mayıs 2009
    Mesajlar:
    5.284
    Beğenilen Mesajlar:
    1
    Ödül Puanları:
    38
    Meslek:
    University Students...
    Şehir:
    ANALA
    öncelikle yapmanız gereken yepyeni tertemiz sbot klasörleri oluşturmak. ayarları sıfırdan en baştan yaparsanız ve her bot klasörü için winrardan sbot u tekrardan çıkartıp atınız :wink1: bazen aynı sbot exe sini attığınız içinde sorun çıkartabiliyor...
     
  5. SirGLooMy

    SirGLooMy Öğretiyorum rank8

    Kayıt:
    24 Mart 2011
    Mesajlar:
    767
    Beğenilen Mesajlar:
    0
    Ödül Puanları:
    16
    hocam önce botun en güncel sürümü tekrar buradan indir
    http://bot-cave.net/
    sonra bilgisayarı yeniden başlatıp indirdiğin botu klasöre çıkar ve yeniden yapılandır çünkü teknik olarak bot ayarlarında bir sıkıntı yok görünüyor belki başka bir sorun vardır yeniden ayarlaman sorunu çözmende yardımcı olabilir
     
  6. unhappy123456789

    unhappy123456789 Keşfediyorum rank8

    Kayıt:
    18 Mart 2011
    Mesajlar:
    11
    Beğenilen Mesajlar:
    0
    Ödül Puanları:
    0
    İLGİNİZDEN DOLAYI ÇOK TEŞEKKÜR EDERİM DEDİKLERİNİZİ HARFİYEN YAPTIM..... ŞİMDİ ÇİFT ÇAR'DA OYUNDA İNŞALLAH HATA VEYA DC SORUNUYLA KARŞILAŞMAM.... TEKRARDAN TŞKLER ....:d