1. Reklam


    1. joysro
      ledas
      jungler
      keasro
      zeus
      karantina

sbot c10


  1. sanita

    sanita Tanınıyorum rank8

    Kayıt:
    10 Ekim 2007
    Mesajlar:
    283
    Beğenilen Mesajlar:
    0
    Ödül Puanları:
    16
    selam
    arkadaşlar sbotta ne yaptıysam 2. charı oyuna sokamadım
    her seferinde c10 hatası veriyor

    her char icin ayrı ayrı klasörler oluşturdum
    bot exe.lerin isimlerini değiştirdim

    1. charı c:deki sro dan
    2. charı d:deki sro dan
    açtım yine olmadı

    mac1=0
    mac2=0
    hepsini 0 yaptım yine olmadı

    herseferinde aynı hata c10

    forumda araştırdım arkadaşların önerdiği bütün herşeyi denedim
    ama bir 2. char açamadım


    başka bu konuda bana yardımcı olabilecek bir arkadaş varmı ????? :confused1:
     
  2. Chorus

    Chorus   Admin rank8

    Kayıt:
    6 Şubat 2007
    Mesajlar:
    341.751
    Beğenilen Mesajlar:
    228
    Ödül Puanları:
    63
    Şehir:
    Taksim/IST.
    olay basit.

    sro klasoru içerisine 2 tane klasor aç sbot 1 ve sbot 2 adıyla sonra sbotu indir rardan çıkart masaüstüne ve kes yapıştır sbot 1'e.
    sonra rardan gene aç masaüstüne çıkart ve kes yapıştır sbot 2 klasorune sorun kalmayacaktır.
     
  3. sanita

    sanita Tanınıyorum rank8

    Kayıt:
    10 Ekim 2007
    Mesajlar:
    283
    Beğenilen Mesajlar:
    0
    Ödül Puanları:
    16
    inşallah olur hemen deniyorum
     
  4. sanita

    sanita Tanınıyorum rank8

    Kayıt:
    10 Ekim 2007
    Mesajlar:
    283
    Beğenilen Mesajlar:
    0
    Ödül Puanları:
    16
    aynen dediğiniz gibi yaptım ama yine aynısı

    [22:57:54] * Starting SRO Client!
    [22:57:59] * Waiting for handle...
    [22:59:45] * Client polls serverlist
    [23:00:18] [LOGINERROR] C10 Error
    [23:00:18] * Autofixing configuration file. Please relogin.
    gelde sıyırma :D
     
  5. ShamuR_X

    ShamuR_X Gözlemliyorum rank8

    Kayıt:
    9 Eylül 2009
    Mesajlar:
    99
    Beğenilen Mesajlar:
    0
    Ödül Puanları:
    0
    Şehir:
    ßaqLanımıyoR
    Sbot Login Menusundeki Fuzzy Delay ı 5000 yap savale ve aç sorunsuz şekilde =)
     
  6. destiny

    destiny Aileden rank8

    Kayıt:
    27 Nisan 2008
    Mesajlar:
    6.365
    Beğenilen Mesajlar:
    0
    Ödül Puanları:
    0
    Aynı sorun bendede var lakin bende 3. chardan sonra veriyor c10'u.
     
  7. sanita

    sanita Tanınıyorum rank8

    Kayıt:
    10 Ekim 2007
    Mesajlar:
    283
    Beğenilen Mesajlar:
    0
    Ödül Puanları:
    16
    bunun bir çözümü yokmu arkadaşlar
    8/10 tane açanlar nasıl açıyorlar ???
     
  8. ShamuR_X

    ShamuR_X Gözlemliyorum rank8

    Kayıt:
    9 Eylül 2009
    Mesajlar:
    99
    Beğenilen Mesajlar:
    0
    Ödül Puanları:
    0
    Şehir:
    ßaqLanımıyoR
    yazdım ya çözümünü arkadaşım :D Login bölümünde Enable Multible cLients işaretli olcak ve Fuzzy deLay ı 5000 yapın tmmdır
     
  9. maholina

    maholina Yeni üye rank8

    Kayıt:
    4 Haziran 2008
    Mesajlar:
    2
    Beğenilen Mesajlar:
    0
    Ödül Puanları:
    0
    Kardeşim teşekkür ederim ellerine sağlık bence sizde teşekkür edin cok arastırmıstım bu konuyu dediği gibi fuzzy login delay 5000 yapın ve enable multi clients işaretli tutun oyundasınız :PP :thumbsup:
     
  10. ShamuR_X

    ShamuR_X Gözlemliyorum rank8

    Kayıt:
    9 Eylül 2009
    Mesajlar:
    99
    Beğenilen Mesajlar:
    0
    Ödül Puanları:
    0
    Şehir:
    ßaqLanımıyoR
  11. Csk1

    Csk1 Öğreniyorum rank8

    Kayıt:
    16 Mart 2008
    Mesajlar:
    136
    Beğenilen Mesajlar:
    0
    Ödül Puanları:
    0
    çok teşekkür ederim arkaşlar çok işime yaradı :D :d :D :P