1. Reklam


    1. joysro
      ledas
      jungler
      keasro
      zeus
      karantina

Sbot BotServer'a bağlanmıyor !!


  1. joetboss13

    joetboss13 Yeni üye rank8

    Kayıt:
    29 Mart 2011
    Mesajlar:
    3
    Beğenilen Mesajlar:
    0
    Ödül Puanları:
    0
    Sbotu açınca gelen Connecting To Botser (Login To Server ) dolmuyor ve Botta Login dediğimde hiç bir şey olmuyor. summer4: Ayrıca bot-cave.net siteside Mozilla ve explorerda açılmıyor. id ve pw doğru LÜTFEN YARDIM ... eekd1
     
  2. SirGLooMy

    SirGLooMy Öğretiyorum rank8

    Kayıt:
    24 Mart 2011
    Mesajlar:
    767
    Beğenilen Mesajlar:
    0
    Ödül Puanları:
    16
    bot-cave net ile arandaki bağlantıda sorun var
    önce modeme sonra bilgisayarı yeniden başlatıp
    http://www.bot-cave.net sitesine girmeyi deneyeniz
    giriyorsa sorun çözülmüştür girmiyorsa alternatif çözümler ararız
     
  3. Patience

    Patience Gözlemliyorum rank8

    Kayıt:
    27 Mart 2011
    Mesajlar:
    91
    Beğenilen Mesajlar:
    0
    Ödül Puanları:
    0
    bendede aynı sorun vardı modeme ve pc ye res attım düzeldi.
     
  4. joetboss13

    joetboss13 Yeni üye rank8

    Kayıt:
    29 Mart 2011
    Mesajlar:
    3
    Beğenilen Mesajlar:
    0
    Ödül Puanları:
    0
    Yaptım ama olmadı daral: Arada bir düzeliyor sayfa ve bot düzgün çalışıyor ama genelde bozuk durumda YARDIM LÜTFEN pray: Bot cave Siteside Zaman aşımına uğruyor ve açılmıyor - site açılmadıgında sbotta login olmuyor summer2: summer2: