1. Reklam


    1. joysro
      ledas
      jungler
      keasro
      zeus
      karantina

Sbot bir türlü başlatamıyorum lütfen yardım !


  1. eziq313131

    eziq313131 Keşfediyorum rank8

    Kayıt:
    10 Eylül 2010
    Mesajlar:
    12
    Beğenilen Mesajlar:
    0
    Ödül Puanları:
    0
    Arkadaşlar Sbot u ne yaptıysam başlatamadım Skilleri koydum radius u ayarladım sonra yeri ayarlardım sonra dont attack ın tickini kaldırdım kapatttım açtım yok olmuyor lütfen yardım !
     
  2. MadGhost

    MadGhost 'Objektif' moderator nowayout rank8

    Kayıt:
    13 Nisan 2009
    Mesajlar:
    2.428
    Beğenilen Mesajlar:
    56
    Ödül Puanları:
    48
    Şehir:
    Antalya
    Beyler bot daha test aşamasında ufak tefek böyle problemler v.s olabilir ? Bota girerken silkroadR yi gösterip ondan sonra kapatıp actınmı ?
     
  3. eziq313131

    eziq313131 Keşfediyorum rank8

    Kayıt:
    10 Eylül 2010
    Mesajlar:
    12
    Beğenilen Mesajlar:
    0
    Ödül Puanları:
    0
    tabikide zaten otomatik kapattı kendini
     
  4. eziq313131

    eziq313131 Keşfediyorum rank8

    Kayıt:
    10 Eylül 2010
    Mesajlar:
    12
    Beğenilen Mesajlar:
    0
    Ödül Puanları:
    0
    şey farkettim bota girince hp felan göstermiyor çıkınca gösteriyor
     
  5. MadGhost

    MadGhost 'Objektif' moderator nowayout rank8

    Kayıt:
    13 Nisan 2009
    Mesajlar:
    2.428
    Beğenilen Mesajlar:
    56
    Ödül Puanları:
    48
    Şehir:
    Antalya
    ayarları tekrar ayarla kasan arkadaşımız vardı bir yerde yanlış yapıyor olmalısın bence
     
  6. eziq313131

    eziq313131 Keşfediyorum rank8

    Kayıt:
    10 Eylül 2010
    Mesajlar:
    12
    Beğenilen Mesajlar:
    0
    Ödül Puanları:
    0

    Lütfen teamviewer dan bir baksan ?