1. Reklam


    1. joysro
      ledas
      jungler
      keasro
      zeus
      karantina

Pokemon GO BOT Anti-Softban


  1. RanstaMonsta

    RanstaMonsta   moderator rank8

    Kayıt:
    26 Ocak 2016
    Mesajlar:
    233
    Beğenilen Mesajlar:
    42
    Ödül Puanları:
    28
    Meslek:
    Öğrenci
    Şehir:
    Edirne
    [​IMG]

    [​IMG]

    BAN YEME RİSKİ VARDIR!

    "No PokeStop" hatası alıyorsanız Niantic sizin IP adresinizi kara listeye almış demektir. Modeminize restart atın ve kullanmaya devam edin.
    Aynı anda 2 bottan fazla açmamanızı tavsiye ederim.
    [​IMG]
    PokeCrot Bot 4.6
    [​IMG]
    4.6: Proxy desteği ve yumurtalar düzeltildi.
    4.5: Pokemon API sunucusu Ar1i sunucusundan Pokecrot sunucusuna taşındı.
    4.4: Pokemon listesi hatası giderildi ve canlı harita iyileştirmeleri. (Artık pokestoplar görünür.)

    PokeCrot Bot 4.3

    4.3: Arayüz değiştirildi ve bir çok iyileştirme yapıldı.
    PokeCrot Bot 3.8
    3.8: Hatalar giderildi.

    PokeCrot Bot 3.6

    3.6: Yasaklanmış pokemon listesi sorunu düzeltildi.
    3.6: İspanyolca, Portekizce ve Türkçe dilleri eklendi.

    PokeCrot Bot 3.5
    3.5: Bazı hatalar giderildi. Almanca eklendi.

    PokeCrot Bot 3.4
    3.4: Canlı harita eklendi.

    PokeCrot Bot 3.3
    3.3: Telegram meselesi düzeltildi.

    PokeCrot Bot 3.2
    3.2: Hızlandı ve bazı hatalar giderildi.

    Botu hem Google hesabınız ile hem de PTC hesabınız ile kullanabiliyorsunuz.

    KURULUM

    Öncelikle indirdiğiniz rar içindeki dosyaları bir çıkartın.
    [​IMG]

    Daha sonra PokemonGo.RocketAPI.Console isimli exe dosyasını açıyoruz.
    [​IMG]
    Karşımıza böyle bir ekran gelecek.
    -Account Type kısmından Google veya PTC seçiyoruz hangisini kullanıyorsanız.
    -PTC seçtiyseniz kullanıcı adı ve şifreniz. Google seçtiyseniz @gmail.com dan öncesini ve şifrenizi yazmanız gerekmektedir.
    -Set Location' dan botunuzun nerede başlayacağını seçebiliyorsunuz fakat ellememenizi öneririm yeri gayet güzel.
    -Max duplicate Pokemons: En yüksek CP' ye sahip kaç pokemon tutacağını yazıyorsunuz.
    -Max CP to transfer: 999 yazarsanız 999 üstündeki pokemonları transfer etmez. Üst kısma 5 yazdınız diyelim. 999 üstü 10 pokemon da olsa onları transfer etmez.
    -Max IV to transfer: seçtiğiniz IV üstünü transfer etmez, CP si az olsa bile.
    -Telegram Settings: Boş bırakın.
    -Pokemon Items: Çantanızda hangi öğeden kaçar tane bulunduracağını giriyorsunuz. Fazlasını çöpe atar!
    -Use Lucky at Evolve: Pokemonları geliştirirken şanslu yumurta kullanır.
    -Use Incense every 30min: Her yarım saate incense kullanır(varsa).
    -Evolve pokemon if enough candy: Yeterli şeker varsa evolve eder.
    -Enable pokemon list GUI: Seçerseniz bot çalışırken pokemon çantanızı görebilirsiniz.
    -Keep pokemon which can be evolved: Evolve ettiği pokemonları saklar.
    -Use pokevision: PokeVision sitesinden pokemonların yerini görür ve ona göre hareket eder.
    -Pokemons to not transfer: Seçtiklerinizi transfer etmez.
    -Pokemons to not catch: Seçtiklerinizi görmezden gelir yakalamaz.
    -Pokemons to evolve: Seçtiklerinizi geliştirir.

    Ayarlarınızı yaptıktan sonra Save Configuration diyerek başlatabilirsiniz.
    Bot çalışırken üst taraftan saatte kaç exp aldığınızı, stardustınızı ve saate kaç pokemon yakaladığını görebilirsiniz. Bot çalışırken bir kaç görüntü:

    Bottan Görüntüler
    [​IMG]
    [​IMG]
    [​IMG]

    PokeCrot Pokemon Go Botu hakkında her sorunuzu konu altına sorabilirsiniz. :thumbsup:

    [​IMG]
     
    Son düzenleme: 18 Ağustos 2016
  2. Rebellen

    Rebellen Buralıyım rank8

    Kayıt:
    13 Eylül 2010
    Mesajlar:
    4.024
    Beğenilen Mesajlar:
    13
    Ödül Puanları:
    38
    Kesin ban yemiyor ise 20lv arkadaşıma önereceğim.
     
    RanstaMonsta bunu beğendi.
  3. RanstaMonsta

    RanstaMonsta   moderator rank8

    Kayıt:
    26 Ocak 2016
    Mesajlar:
    233
    Beğenilen Mesajlar:
    42
    Ödül Puanları:
    28
    Meslek:
    Öğrenci
    Şehir:
    Edirne
    Önerebilirsiniz derim. Çıktığından beri kullanıyorum sıkıntı olmadı.
     
  4. Advance

    Advance   rank8

    Kayıt:
    27 Ocak 2008
    Mesajlar:
    11.749
    Beğenilen Mesajlar:
    16
    Ödül Puanları:
    48
    Ban wave gelirse ban yiyebilir. Soft ban yemesini engelliyor sadece
     
  5. Rewind

    Rewind   exlmanager rank8

    Kayıt:
    1 Ekim 2007
    Mesajlar:
    9.478
    Beğenilen Mesajlar:
    27
    Ödül Puanları:
    58
    Şehir:
    New York
    Manager olmasam paylaşma millet görmesin derdim ama demiyorum :D ben bir süredir kullanıyorum sıkıntı çıkmadı henüz.
     
  6. RanstaMonsta

    RanstaMonsta   moderator rank8

    Kayıt:
    26 Ocak 2016
    Mesajlar:
    233
    Beğenilen Mesajlar:
    42
    Ödül Puanları:
    28
    Meslek:
    Öğrenci
    Şehir:
    Edirne
    Paylaşıp paylaşmamayı ben de düşündüm ama herkes öğrenmiştir artık heralde pokemon go yazınca direk bot çıkıyor zaten :D
     
  7. Rewind

    Rewind   exlmanager rank8

    Kayıt:
    1 Ekim 2007
    Mesajlar:
    9.478
    Beğenilen Mesajlar:
    27
    Ödül Puanları:
    58
    Şehir:
    New York
    Ya ben 19 level e kadar normal fake gps ile kastım ama bot olayı çok ayrı bişey dünya kadar pokemon topluyor pokestop çeviriyor transfer ediyor falan görünce silkroad oynuyor gibi hissettim bir an :D Baya bir pokemon biriktirdim şimdi sağlam bir growlithe ve magikarp arıyorum onlar çıkarsa kullanmayı bırakacağım artık yeni güncellemeler geldikçe banlanma riski artıyor hesap boşa gitmesin
     
    RanstaMonsta bunu beğendi.
  8. RanstaMonsta

    RanstaMonsta   moderator rank8

    Kayıt:
    26 Ocak 2016
    Mesajlar:
    233
    Beğenilen Mesajlar:
    42
    Ödül Puanları:
    28
    Meslek:
    Öğrenci
    Şehir:
    Edirne
    3.5 Sürüm eklenmiştir.
    Giriş arayüzü değişti.
    Pokemon listesi geliştirildi.
    Artık bot çalışırken hesabınızın konumunu takip edebilirsiniz.

    3.6 Sürüm eklenmiştir.
    Yasaklanmış pokemon listesi sorunu düzeltildi.
    İspanyolca, Portekizce ve Türkçe dilleri eklendi.

    3.8 Sürüm Eklenmiştir.
    Hata düzeltmeleri.
     
    Son düzenleme: 4 Ağustos 2016
  9. Rewind

    Rewind   exlmanager rank8

    Kayıt:
    1 Ekim 2007
    Mesajlar:
    9.478
    Beğenilen Mesajlar:
    27
    Ödül Puanları:
    58
    Şehir:
    New York
    Bot olayı bittimi ya bendeki botu çalıştıramıyorum
     
  10. RanstaMonsta

    RanstaMonsta   moderator rank8

    Kayıt:
    26 Ocak 2016
    Mesajlar:
    233
    Beğenilen Mesajlar:
    42
    Ödül Puanları:
    28
    Meslek:
    Öğrenci
    Şehir:
    Edirne
    Bitti diye biliyorum güvenlik arttırılmış kullanmıyorum şuan.
     
    Chorus bunu beğendi.
  11. Rowndark

    Rowndark Old School olduser rank8

    Kayıt:
    2 Mart 2008
    Mesajlar:
    531
    Beğenilen Mesajlar:
    3
    Ödül Puanları:
    18
    Şehir:
    Antalya / Konyaaltı
    güvenliği pek iyi arttıramamışlar demek ki güncel botlar çalışıyor
     
  12. RanstaMonsta

    RanstaMonsta   moderator rank8

    Kayıt:
    26 Ocak 2016
    Mesajlar:
    233
    Beğenilen Mesajlar:
    42
    Ödül Puanları:
    28
    Meslek:
    Öğrenci
    Şehir:
    Edirne
    4.3 Sürümü eklenmiştir.
     
  13. MadGhost

    MadGhost 'Objektif' moderator nowayout rank8

    Kayıt:
    13 Nisan 2009
    Mesajlar:
    2.428
    Beğenilen Mesajlar:
    56
    Ödül Puanları:
    48
    Şehir:
    Antalya
    Botunu da çıkarmışlar yakında paralıya da çevirirler ardından o bu şu özellik derken bu oyunun 1 sene sonraki halini düşünemiyorum :D Adamlar senelerin dev oyun firmalarına kafa tutmaya başladı kısa süre içinde hayret..
     
  14. RanstaMonsta

    RanstaMonsta   moderator rank8

    Kayıt:
    26 Ocak 2016
    Mesajlar:
    233
    Beğenilen Mesajlar:
    42
    Ödül Puanları:
    28
    Meslek:
    Öğrenci
    Şehir:
    Edirne
    Oyun düşüşe geçti diye biliyorum. Bence yakında pek oynayan kalmaz :D
     
  15. Rewind

    Rewind   exlmanager rank8

    Kayıt:
    1 Ekim 2007
    Mesajlar:
    9.478
    Beğenilen Mesajlar:
    27
    Ödül Puanları:
    58
    Şehir:
    New York
    Oyuna giremiyorum server hatası alıyorum varmı başka sıkıntı yaşıyan
     
  16. RanstaMonsta

    RanstaMonsta   moderator rank8

    Kayıt:
    26 Ocak 2016
    Mesajlar:
    233
    Beğenilen Mesajlar:
    42
    Ödül Puanları:
    28
    Meslek:
    Öğrenci
    Şehir:
    Edirne
    Ben de "Failed to get game data from the server" hatası alıyorum. Girişlerde sıkıntı var: Pokemon GO Server status! Check if it's down
    Kod:
    Pokecrot 4.6 sürümü eklenmiştir.
     
    Son düzenleme: 14 Ağustos 2016
  17. sytgkdmr

    sytgkdmr Old School olduser rank8

    Kayıt:
    9 Ağustos 2007
    Mesajlar:
    1.806
    Beğenilen Mesajlar:
    5
    Ödül Puanları:
    38
    Şehir:
    Pendik/İST.
    Valla ben c botu hala kullanıyorum sıkıntı yok
     
  18. Rewind

    Rewind   exlmanager rank8

    Kayıt:
    1 Ekim 2007
    Mesajlar:
    9.478
    Beğenilen Mesajlar:
    27
    Ödül Puanları:
    58
    Şehir:
    New York
  19. Rewind

    Rewind   exlmanager rank8

    Kayıt:
    1 Ekim 2007
    Mesajlar:
    9.478
    Beğenilen Mesajlar:
    27
    Ödül Puanları:
    58
    Şehir:
    New York
    böyle bir hata veriyor bende banlandım mı acaba :D
     
  20. RanstaMonsta

    RanstaMonsta   moderator rank8

    Kayıt:
    26 Ocak 2016
    Mesajlar:
    233
    Beğenilen Mesajlar:
    42
    Ödül Puanları:
    28
    Meslek:
    Öğrenci
    Şehir:
    Edirne
    @Rewind Anladığım kadarıyla google hesabı ile giriş yapıyorsunuz. Şu an google girişlerinde sıkıntı var yakında düzelir. PTC sorunsuz girmekte şuan.
    Banlanmadın :D Aldığın hata sunucular ile ilgili.