1. Reklam


    1. joysro
      ledas
      jungler
      keasro
      zeus
      karantina

Pixel bot yapmayı düşünüyorum yardım lütfen


  1. Macro

    Macro Old School olduser rank8

    Kayıt:
    19 Haziran 2007
    Mesajlar:
    6.405
    Beğenilen Mesajlar:
    0
    Ödül Puanları:
    0
    Meslek:
    Barmen, Grafik Tasarımcı, Web Tasarımcı, Yazar, Şa
    Şehir:
    Karanfil kokan ülkemin, ülkemin caddelerinde
    hi guys
    i want to try a make pixel bot but can u help me how can i do select mobs ? i know .net and C++ but i havent got any idea.

    i have some programmer friends they will help me but i need ur ideas. i will share my obt when finished rhx a lot

    PS: Sorry for my wrong words i am just a upper intermediate in english

    pardon beyler gavur fprumuna yolladığım mesajı kopyalayıp atmışım

    bben bi pixel bot yapmayı düşünüyorum .net ve biraz C++ biliyoruym ama canavarları nasıl seçeceği hakkında hiçbi fikrim yok programcı arkadaşlar da var ama onlar da bişi bulamadı bu konuda yardım edebilecek olan var mı nasıl canavarları seçtirebilirim

    eğer yapabilirsem burada yayınlayacağımdan emin olun şimdiden yardım eden herkese teşekkürler
     
  2. slam26

    slam26 Keşfediyorum rank8

    Kayıt:
    15 Nisan 2007
    Mesajlar:
    35
    Beğenilen Mesajlar:
    0
    Ödül Puanları:
    0
    valla arkadaşım gzl düşünce ama pixel botun ciğeri beş para emtez :lolmuch: bence uğraşma hiç extraokk
     
  3. BeBeT0

    BeBeT0 Bilgiliyim rank8

    Kayıt:
    14 Ekim 2007
    Mesajlar:
    2.004
    Beğenilen Mesajlar:
    0
    Ödül Puanları:
    0
    Şehir:
    Server:Sparta LvL: 8x Full Str Bowman, Server:Pri
    Pixel Botu YApabilmen İçin İyi C++ Bilmen Lazım Bide CAnavarların Pixellerini Bilmen Lazım YOksa YApamazsın
     
  4. Macro

    Macro Old School olduser rank8

    Kayıt:
    19 Haziran 2007
    Mesajlar:
    6.405
    Beğenilen Mesajlar:
    0
    Ödül Puanları:
    0
    Meslek:
    Barmen, Grafik Tasarımcı, Web Tasarımcı, Yazar, Şa
    Şehir:
    Karanfil kokan ülkemin, ülkemin caddelerinde
    seçtirsek bile çok yavaş olur diye düşünüyorum bazıları var gördüm de çok yavaş elle kassan 1000000000000 kat daha iyi
     
  5. Macro

    Macro Old School olduser rank8

    Kayıt:
    19 Haziran 2007
    Mesajlar:
    6.405
    Beğenilen Mesajlar:
    0
    Ödül Puanları:
    0
    Meslek:
    Barmen, Grafik Tasarımcı, Web Tasarımcı, Yazar, Şa
    Şehir:
    Karanfil kokan ülkemin, ülkemin caddelerinde
    knight gibi olsa şimdiye kendi botumu yapmıştım yek tuşla canavar seçyolar sonra skiller ama millet gidip heaven fire diye bi program alıyo knightta da
     
  6. captancusto

    captancusto Gözlemliyorum rank8

    Kayıt:
    15 Kasım 2007
    Mesajlar:
    84
    Beğenilen Mesajlar:
    0
    Ödül Puanları:
    0
  7. Macro

    Macro Old School olduser rank8

    Kayıt:
    19 Haziran 2007
    Mesajlar:
    6.405
    Beğenilen Mesajlar:
    0
    Ödül Puanları:
    0
    Meslek:
    Barmen, Grafik Tasarımcı, Web Tasarımcı, Yazar, Şa
    Şehir:
    Karanfil kokan ülkemin, ülkemin caddelerinde
    başlık bulanamıyor dior
     
  8. captancusto

    captancusto Gözlemliyorum rank8

    Kayıt:
    15 Kasım 2007
    Mesajlar:
    84
    Beğenilen Mesajlar:
    0
    Ödül Puanları:
    0
    yeniledimm..linki...