1. Reklam


    1. joysro
      ledas
      jungler
      keasro
      zeus
      karantina

Oyuna bot ile giremiyorum.


  1. MrCowboy

    MrCowboy Keşfediyorum rank8

    Kayıt:
    21 Nisan 2007
    Mesajlar:
    18
    Beğenilen Mesajlar:
    0
    Ödül Puanları:
    0
    arkadaş bir video vermiş aynısını bende yaptım. videoyu gönderen arkadaşta oyuna hemen giriyor. ben ise giremiyorum. hiç bir silkroad belirtisi olmuyor :S ... cracklı falan değil. para ile botkart aldım yükledim. olmuyor. yardım eder misiniz?
     
  2. MrCowboy

    MrCowboy Keşfediyorum rank8

    Kayıt:
    21 Nisan 2007
    Mesajlar:
    18
    Beğenilen Mesajlar:
    0
    Ödül Puanları:
    0
    yardımlarınızı bekliyorum.
     
  3. Morwena

    Morwena Buralıyım rank8

    Kayıt:
    16 Nisan 2007
    Mesajlar:
    4.461
    Beğenilen Mesajlar:
    0
    Ödül Puanları:
    0
    Botun yeni versiyonunu Silkroad klasörünün içine kuruyon ...
    Bazı versiyonlar dosya halinde atıyo ancak sen onun içindeki dosyaları kendin alıp Silkroad klasörünün içine atmalısın ...
    Bi benim dediğim gibi dene bakalım :wink1:
     
  4. Ilker Cindik

    Ilker Cindik   nowayout rank8

    Kayıt:
    10 Mayıs 2007
    Mesajlar:
    2.664
    Beğenilen Mesajlar:
    0
    Ödül Puanları:
    0
    Orjinal Client kullan.
    Botu doğru kurduğundan emin ol.
    En son botu sürümünü kullandıgından emn ol.
     
  5. MrCowboy

    MrCowboy Keşfediyorum rank8

    Kayıt:
    21 Nisan 2007
    Mesajlar:
    18
    Beğenilen Mesajlar:
    0
    Ödül Puanları:
    0
    client im orjinal. botu oyunun içine atıp da deneyeceğim şimdi olmazsa gene buraya yazarım. inşallah olur...
     
  6. MrCowboy

    MrCowboy Keşfediyorum rank8

    Kayıt:
    21 Nisan 2007
    Mesajlar:
    18
    Beğenilen Mesajlar:
    0
    Ödül Puanları:
    0
    gene çalışmadı yaa :S :( botu sitesinden son sürüm indirdim. 1.89 var sanırım şuan. client orjinal. botu oyunun yanına kurdum. genede olmuyor. ne yapmalıyım?
     
  7. Ilker Cindik

    Ilker Cindik   nowayout rank8

    Kayıt:
    10 Mayıs 2007
    Mesajlar:
    2.664
    Beğenilen Mesajlar:
    0
    Ödül Puanları:
    0
    Bence videoyu baştan tekrar izle derim.
    Bir yeri yanlış yapıyorsun zannımca
    . :roll:
     
  8. Xanthos

    Xanthos Aileden rank8

    Kayıt:
    10 Mayıs 2007
    Mesajlar:
    9.443
    Beğenilen Mesajlar:
    0
    Ödül Puanları:
    0
    Meslek:
    Zir.Müh.
    Şehir:
    Kalkan-KAŞ/ANTALYA
    bence sorun virüs programından kaynaklanıyor olabilir. :?!!

    Hangi virüs programını kullanıyorsun? ya da virüs programı var mı?
     
  9. MrCowboy

    MrCowboy Keşfediyorum rank8

    Kayıt:
    21 Nisan 2007
    Mesajlar:
    18
    Beğenilen Mesajlar:
    0
    Ödül Puanları:
    0
    Kaspersky kullanıyorum ama botun kısıtlamalarını kaldırdım. güvenilir bölgeye ekledim...
     
  10. Ilker Cindik

    Ilker Cindik   nowayout rank8

    Kayıt:
    10 Mayıs 2007
    Mesajlar:
    2.664
    Beğenilen Mesajlar:
    0
    Ödül Puanları:
    0
    Yine de olmaz. Antivirüs programını kapat tekrar dene.
    Kaspersky oldugu için "Disable" yap. PC'yi yeniden başlat.
    Sorunun büyük bir olasılıkla çözülecektir.
     
  11. MrCowboy

    MrCowboy Keşfediyorum rank8

    Kayıt:
    21 Nisan 2007
    Mesajlar:
    18
    Beğenilen Mesajlar:
    0
    Ödül Puanları:
    0
    onu da denedim. hiçbir şekilde bot oyunu açamıyor :? nasıl olacak bu iş acaba :?:
     
  12. MrCowboy

    MrCowboy Keşfediyorum rank8

    Kayıt:
    21 Nisan 2007
    Mesajlar:
    18
    Beğenilen Mesajlar:
    0
    Ödül Puanları:
    0
    bende .Net 2.0 vardı acaba ondan mı oluyor diye 3.5 i de yükledim antivirus u da devre dışı bıraktım, olmadı bi de kapatıp denedim. hiç bir şekilde olmuyor.

    birisi bana kendi kullandığı sro_client.exe'yi hosts dosyasını ve bot clientini upload edebilir mi?
     
  13. Ilker Cindik

    Ilker Cindik   nowayout rank8

    Kayıt:
    10 Mayıs 2007
    Mesajlar:
    2.664
    Beğenilen Mesajlar:
    0
    Ödül Puanları:
    0
    Antivirüsü kapattıktan sonra restart attın mı?
     
  14. MrCowboy

    MrCowboy Keşfediyorum rank8

    Kayıt:
    21 Nisan 2007
    Mesajlar:
    18
    Beğenilen Mesajlar:
    0
    Ödül Puanları:
    0
    nasıl restart yani?
     
  15. Ilker Cindik

    Ilker Cindik   nowayout rank8

    Kayıt:
    10 Mayıs 2007
    Mesajlar:
    2.664
    Beğenilen Mesajlar:
    0
    Ödül Puanları:
    0
    Antivirüsü etkisiz kıldıktan sonra bilgisayarını yeniden başlatmalısın.
     
  16. MrCowboy

    MrCowboy Keşfediyorum rank8

    Kayıt:
    21 Nisan 2007
    Mesajlar:
    18
    Beğenilen Mesajlar:
    0
    Ödül Puanları:
    0
    öyle yapınca antivirus gene çalışıyorki. tamamen mi etkisiz yapayım? yani ben programı açana kadar etkinsizleştir e mi basayım?
     
  17. Leet1

    Leet1 Old School olduser rank8

    Kayıt:
    13 Mayıs 2007
    Mesajlar:
    8.906
    Beğenilen Mesajlar:
    1
    Ödül Puanları:
    0
    Benim hazırladıgım Video yu İzledinmi :?:
     
  18. Ilker Cindik

    Ilker Cindik   nowayout rank8

    Kayıt:
    10 Mayıs 2007
    Mesajlar:
    2.664
    Beğenilen Mesajlar:
    0
    Ödül Puanları:
    0
    "Never" demen lazım. Demezsen PC başladığında kendini tekrar etkin kılar.
    Önemli olan antivirüsün PC başlangıcında başlamaması ve botu çalıştırana kadar etkisiz olması.
     
  19. MrCowboy

    MrCowboy Keşfediyorum rank8

    Kayıt:
    21 Nisan 2007
    Mesajlar:
    18
    Beğenilen Mesajlar:
    0
    Ödül Puanları:
    0
    tamam birde öyle deneyeyim.
     
  20. MrCowboy

    MrCowboy Keşfediyorum rank8

    Kayıt:
    21 Nisan 2007
    Mesajlar:
    18
    Beğenilen Mesajlar:
    0
    Ödül Puanları:
    0
    bu şekilde oldu ?!!!!!!! ama oyunu açarken bir hata verdi. resim altta ...



    [​IMG]