1. Reklam


    1. joysro
      ledas
      jungler
      keasro
      zeus
      karantina

Otomatik party form programı!!


  1. LoveScars

    LoveScars Old School olduser rank8

    Kayıt:
    23 Nisan 2007
    Mesajlar:
    946
    Beğenilen Mesajlar:
    1
    Ödül Puanları:
    18
    Şehir:
    İzmiT
    Proyu burdan ındırın>>http://www.autoitscript.com/cgi-bin/getfile.pl?autoit3/autoit-v3.2.4.9-setup.exe


    indirdikten sonra masaüstüne sağ tıklıyoruz yapıyoruz ;
    yeni>Yeni AutoIt v3 Script yapıyoruz
    ve yeni oluşturduğumuz autoit dosyasına sağ tıklayıp Edit script yapıyoruz içinde ne yazıyorsa hepsini siliyoruz ve aşağıdaki kodları yapıştırıp kapatıyoruz

    Kod:
    MsgBox ( 0, "Party Script", "Start Script")

    #include <GuiConstants.au3>
    Opt("GUIOnEventMode", 1)

    Dim $PT
    Dim $PTC=100 ; time between paty checking (10 = 1 sec)
    Dim $res
    Dim $p=0

    GuiCreate("BixParty", 150,100)
    GUISetOnEvent($GUI_EVENT_CLOSE, 'CLOSEButton')
    GuiCtrlCreateLabel("resolution"&@CR&"1 = 1024x768"&@CR&"2 = 1280x1024",5,5,80, 50)
    $resW=GUICtrlCreateInput($res,90, 10, 50, 20,$ES_NUMBER)
    GUICtrlSetLimit($resW,1)
    $Start = GUICtrlCreateButton("Start", 40, 60, 60, 25,$BS_FLAT)
    GUICtrlSetOnEvent($Start, "StartButton")

    GUISetState()

    While 1
    Sleep(100)
    if WinActive("SRO_Client") then
    $PT= $PT+1
    ToolTip($PT,300,300)
    if $res=1 Then
    PatyChk()
    EndIf
    If $res=2 Then
    PatyChk2()
    EndIf
    AcptPty()
    endif
    WEnd

    Func StartButton()

    $res = GUICtrlRead($resW)
    GUICtrlSetData($Start,"Stop")

    GUICtrlSetData($Start,"Start")

    EndFunc

    Func PatyChk()

    if $PT >= $PTC then
    $PT = 0
    if (PixelGetColor(10,240) <> 0) and (PixelGetColor(11,300) <> 0) then
    if (PixelGetColor(473,160)= 16777215) and (PixelGetColor(208,280) = 16777215 ) then
    send("e")
    Sleep(200)
    EndIf
    $p=0
    send("e")
    Sleep(500)
    while (PixelGetColor(250,302) = 0) and $p<50
    Sleep(50)
    $p=$p+1
    wend
    $p=0
    if (PixelGetColor(250,302) = 16777215) then
    MouseClick("left",610,590,1,0)
    Sleep(500)
    MouseClick("left",460,540,1,0)
    Endif
    send("e")
    Endif
    Endif

    Endfunc

    Func PatyChk2()

    if $PT >= $PTC then
    $PT = 0
    if (PixelGetColor(12,244) <> 0) and (PixelGetColor(10,300) <> 0) then
    if (PixelGetColor(601,290)= 16777215) and (PixelGetColor(336,402) = 16777215 ) then
    send("e")
    Sleep(200)
    EndIf
    $p=0
    send("e")
    Sleep(500)

    while (PixelGetColor(378,430) = 0) and $p<50
    Sleep(50)
    $p=$p+1
    wend
    $p=0
    if (PixelGetColor(378,430) = 16777215) then
    MouseClick("left",745,720,1,0)
    Sleep(500)
    MouseClick("left",594,668,1,0)
    Endif
    send("e")
    Endif
    Endif

    Endfunc

    Func AcptPty()
    if PixelGetColor(10,300)<>0 Then
    if $res = 1 Then
    if (PixelGetColor(468,243) = 16777215) and (PixelGetColor(614,385) = 16777215) and (PixelGetColor(611,385) = 0) and (PixelGetColor(364,355) = 16777215) then
    MouseClick("left",470,500,1,0)
    Sleep(200)
    Endif
    EndIf

    If $res = 2 Then
    if (PixelGetColor(599,375) = 16777215) and (PixelGetColor(675,510) = 16777215) and (PixelGetColor(720,490) = 0) and (PixelGetColor(492,485) = 16777215) then
    MouseClick("left",600,630,1,0)
    Sleep(200)
    Endif
    EndIf
    EndIf
    Endfunc

    Func CLOSEButton()

    exit
    EndFunc

    bu kodları yapıştırdıktan sonra kaydettiğimiz dosyayı açacağız (tabi oyundayken)start'a basacağız çıkan boşluğa 1 yazacağız ve oyuna döneceğiz party form yapmaya başlayacaktır
    NOT:bu sadece çinli charları partiye almaktadır...avrupalı charlar içinde kodları yazan olursa herkes için iyi olur
    NOT(2)dosyada virüs bulunmamaktadır zaten orj. siteden indiriyorsunuz ve kodlarda ap açık ortadır
     
  2. LoveScars

    LoveScars Old School olduser rank8

    Kayıt:
    23 Nisan 2007
    Mesajlar:
    946
    Beğenilen Mesajlar:
    1
    Ödül Puanları:
    18
    Şehir:
    İzmiT
    yazmayı unuttumalıntıdır

    bıde aramadan arattım bole bısey bulamadım varsa sılınebılır


    bıde yorum pls extraokk
     
  3. BeBeT0

    BeBeT0 Bilgiliyim rank8

    Kayıt:
    14 Ekim 2007
    Mesajlar:
    2.004
    Beğenilen Mesajlar:
    0
    Ödül Puanları:
    0
    Şehir:
    Server:Sparta LvL: 8x Full Str Bowman, Server:Pri
  4. BeBeT0

    BeBeT0 Bilgiliyim rank8

    Kayıt:
    14 Ekim 2007
    Mesajlar:
    2.004
    Beğenilen Mesajlar:
    0
    Ödül Puanları:
    0
    Şehir:
    Server:Sparta LvL: 8x Full Str Bowman, Server:Pri
    bu arada süper paylaşım teşekkürler
     
  5. LoveScars

    LoveScars Old School olduser rank8

    Kayıt:
    23 Nisan 2007
    Mesajlar:
    946
    Beğenilen Mesajlar:
    1
    Ödül Puanları:
    18
    Şehir:
    İzmiT
    ben bıraz kendılerı ugrassın ıye yapmadan ole koydum yaf sen nıye boole yapdın sımdı


    neyse tsk ıcın saol Wink

    ama hazırını bende koyabılırdım :lolmuch:
     
  6. BeBeT0

    BeBeT0 Bilgiliyim rank8

    Kayıt:
    14 Ekim 2007
    Mesajlar:
    2.004
    Beğenilen Mesajlar:
    0
    Ödül Puanları:
    0
    Şehir:
    Server:Sparta LvL: 8x Full Str Bowman, Server:Pri
    ugrassınlar o zaman
     
  7. HosenberG

    HosenberG Old School olduser rank8

    Kayıt:
    17 Temmuz 2007
    Mesajlar:
    2.271
    Beğenilen Mesajlar:
    0
    Ödül Puanları:
    36
    güsel bot arkadasların isine yarıyacaktır bebet0 nunki daha güsel ugrastırmıyo :lolmuch:
     
  8. Crossie

    Crossie Öğreniyorum rank8

    Kayıt:
    6 Nisan 2007
    Mesajlar:
    182
    Beğenilen Mesajlar:
    0
    Ödül Puanları:
    0
    Bunu bende yayınlamıştım önceden ama bir allahın kulu konuya cevap yazmamıştı
    Ayrıca bu kodlar eski ve partiye sadece çinli karakterleri alıyor
    PayLaşım için teşekkürler extraokk
     
  9. LoveScars

    LoveScars Old School olduser rank8

    Kayıt:
    23 Nisan 2007
    Mesajlar:
    946
    Beğenilen Mesajlar:
    1
    Ödül Puanları:
    18
    Şehir:
    İzmiT
    kardesım zate ole yazdık chinli karekterlerı alıyoo dıye

    avrupa charları alıcak kodları bende bulamadım bulsam koyyucam arıyoorum
     
  10. paffendorf

    paffendorf Öğreniyorum rank8

    Kayıt:
    30 Mayıs 2007
    Mesajlar:
    216
    Beğenilen Mesajlar:
    0
    Ödül Puanları:
    0
    Şehir:
    ***=P0S€İD0N=***
    bişi soracam mesela party deki bi adam oturuo dieri kasıo o zmn oturan atılırmı party den??
     
  11. LoveScars

    LoveScars Old School olduser rank8

    Kayıt:
    23 Nisan 2007
    Mesajlar:
    946
    Beğenilen Mesajlar:
    1
    Ödül Puanları:
    18
    Şehir:
    İzmiT
    gerek yok partıde kalsın ısterse yerınden kıpırdamasın atılmasına gerek yok Wink
     
  12. LorD_LeGoLaS

    LorD_LeGoLaS Bilgiliyim rank8

    Kayıt:
    17 Mayıs 2007
    Mesajlar:
    2.951
    Beğenilen Mesajlar:
    0
    Ödül Puanları:
    0
    Meslek:
    Lise/öğrenci
    Şehir:
    Edirne/Uzunköprü
    amaç kullanıcılara en kısa yolu göstermek...onları uğraştırmak deil.. extraokk extrabeer
     
  13. _Dark_Man_

    _Dark_Man_ Öğreniyorum rank8

    Kayıt:
    15 Temmuz 2007
    Mesajlar:
    205
    Beğenilen Mesajlar:
    0
    Ödül Puanları:
    0
    Bu program çalışması için oyun işlemcide kalması gerekiyo malesef.
    yani o sayan sayı sürekli sayması gerekiyo :lolmuch: Sanırsam Idea :lolmuch:
     
  14. _EvilAngel_

    _EvilAngel_ Öğretiyorum rank8

    Kayıt:
    24 Haziran 2007
    Mesajlar:
    619
    Beğenilen Mesajlar:
    0
    Ödül Puanları:
    0
    Şehir:
    Tarim Basin ^^
    +1907 :lolmuch: