1. Reklam


    1. joysro
      ledas
      jungler
      keasro
      zeus
      karantina

Mbottaki bilgileri nasıl çekeriz(sarkolata)


  1. CezaAlp

    CezaAlp Old School olduser rank8

    Kayıt:
    5 Kasım 2007
    Mesajlar:
    3.104
    Beğenilen Mesajlar:
    53
    Ödül Puanları:
    58
    Meslek:
    Öğrenci
    Şehir:
    Ders Başı !!!

    Envanter:

    Merhabalar
    Sarkonun yaptığı program vardı , hani mbottaki bilgileri belli bir aralıkla siteye yolluyordu.Bende ona benzer bir şeyler yapmak istiyorum , o hp,mp ve exp oranını nereden çekip yolluyor. Mbot içindeki config dosyasında birkaç şey varda , onlar değildir herhalde :think:
     
  2. sarkolata

    sarkolata zaa xD olduser rank8

    Kayıt:
    15 Temmuz 2009
    Mesajlar:
    8.603
    Beğenilen Mesajlar:
    69
    Ödül Puanları:
    58
    Meslek:
    İt Kopuk
    Şehir:
    Istanbul City
    RAM'den çekip yolluyor.
    Hafızada çalışan her uygulamanın her bir bileşeninin RAMde bir adresi vardır ve ordan çekilebilir.

    Sana source codeunu vereyim ama programcılıkta yeniysen önermem :thumbsup:
    http://sarkolata.com/mbothelper_source.rar
     
  3. CezaAlp

    CezaAlp Old School olduser rank8

    Kayıt:
    5 Kasım 2007
    Mesajlar:
    3.104
    Beğenilen Mesajlar:
    53
    Ödül Puanları:
    58
    Meslek:
    Öğrenci
    Şehir:
    Ders Başı !!!

    Envanter:

    Bu mesaj sarkolata rumuzlu uyeden alinti yapildi
    galiba VB ile yazmısın yarın inceleyecem :thumbsup: :muck:
     
  4. CezaAlp

    CezaAlp Old School olduser rank8

    Kayıt:
    5 Kasım 2007
    Mesajlar:
    3.104
    Beğenilen Mesajlar:
    53
    Ödül Puanları:
    58
    Meslek:
    Öğrenci
    Şehir:
    Ders Başı !!!

    Envanter:

    Bu mesaj CezaAlp rumuzlu uyeden alinti yapildi
    Vazgeçtim , başarılar :muck:

    Nerden öğrendin bu garip garip şeyleri :P
     
  5. CezaAlp

    CezaAlp Old School olduser rank8

    Kayıt:
    5 Kasım 2007
    Mesajlar:
    3.104
    Beğenilen Mesajlar:
    53
    Ödül Puanları:
    58
    Meslek:
    Öğrenci
    Şehir:
    Ders Başı !!!

    Envanter:

    Bu mesaj sarkolata rumuzlu uyeden alinti yapildi
    Sarko ben C/C++ da çalışıyorum , yani pointerlerle rahat RAMden çekebilirim , ama adresini nerden biliyoruz.Her çalıştırıldığında farklı adreste saklanıyo , bunun için kütüphanelerdenmi yararlanmak lazım?
     
  6. sarkolata

    sarkolata zaa xD olduser rank8

    Kayıt:
    15 Temmuz 2009
    Mesajlar:
    8.603
    Beğenilen Mesajlar:
    69
    Ödül Puanları:
    58
    Meslek:
    İt Kopuk
    Şehir:
    Istanbul City
    Cheat Engine, OllyDbg gibi programlarla pointerını alabilirsin. Pointer değişmez, adres değişkendir. Bazı programlardan veri çekmek zor olabiliyor, multi-pointer deniyor. Çok sağlam bilgim yok, mbottaki veriler multipointer değil o yüzden bulmak çok rahat.
    Cheat Engine kullan.

    Edit: Multi pointer dediğim de, mesela 3 katlı bir pointer ise 3 tane pointerın oluyor.
    İlk pointerdan gelen veriyle + 2.pointerı yapıp, ondan gelen veriyle +3.pointerı yapıp ondan gelen veriyi yolluyorsun, en son sabit verini alıyorsun. Pointerception gibi yani :D
    Ben de geçen giriştim bunlara, SMCden veri çekmek için. Tam adı Multi Level Pointers tam adı. (https://www.youtube.com/watch?v=N44nk9URoG8)

    Senin ihtiyacın olan tek level olması lazım. Cheat Enginede arat ve yeşil olan sabittir. :saygilar: