1. Reklam


    1. joysro
      ledas
      jungler
      keasro
      zeus
      karantina

MBOT SCRİPT HATASI


  1. mahtap09

    mahtap09 Yeni üye rank8

    Kayıt:
    29 Mayıs 2009
    Mesajlar:
    7
    Beğenilen Mesajlar:
    0
    Ödül Puanları:
    0
    MBOT 1.5b Cıktı Fakat Bot Campda Gitmiyor
     
  2. NoMoreLove

    NoMoreLove   exlmanager rank8

    Kayıt:
    5 Ocak 2008
    Mesajlar:
    6.689
    Beğenilen Mesajlar:
    16
    Ödül Puanları:
    48
    Şehir:
    Ankara
    Bir yere takılıyorsa scripti tekrar yazmayı dene. :)
     
  3. mahtap09

    mahtap09 Yeni üye rank8

    Kayıt:
    29 Mayıs 2009
    Mesajlar:
    7
    Beğenilen Mesajlar:
    0
    Ödül Puanları:
    0
    yok ya ben daha once cok yaptım ama suanda sorun war camplardan sonra gitmiyo anca botu başlat diyorum öyle gene ışınlanıyo gene botu başlat diiynce gidiyo botters heavenda bu konuyu sıkayet edıyolar ama anlamıyom bişi
     
  4. pendikLi

    pendikLi Keşfediyorum rank8

    Kayıt:
    24 Mart 2009
    Mesajlar:
    30
    Beğenilen Mesajlar:
    0
    Ödül Puanları:
    0
    aynen bro aynı hata bende de var anlamadım bı turlu 10 kere yaptım script yine de olmadı :/
     
  5. pendikLi

    pendikLi Keşfediyorum rank8

    Kayıt:
    24 Mart 2009
    Mesajlar:
    30
    Beğenilen Mesajlar:
    0
    Ödül Puanları:
    0
    botters-heaven a baktm . sanırm scriptin noktalarının arasındakı farkı daha kısa yaparsan calısabılır ..
     
  6. apo6451

    apo6451 Gözlemliyorum rank8

    Kayıt:
    30 Mart 2010
    Mesajlar:
    80
    Beğenilen Mesajlar:
    0
    Ödül Puanları:
    0
    EVET O HATA BEDEDE VAR
     
  7. yilmaz_x

    yilmaz_x Keşfediyorum rank8

    Kayıt:
    27 Ocak 2009
    Mesajlar:
    16
    Beğenilen Mesajlar:
    0
    Ödül Puanları:
    0
    çözüm bulan war mı