1. Reklam


    1. joysro
      ledas
      jungler
      keasro
      zeus
      karantina

Mbot Saldırmama / Attack yapmama sorunu


  1. eskyline

    eskyline Keşfediyorum rank8

    Kayıt:
    6 Nisan 2011
    Mesajlar:
    37
    Beğenilen Mesajlar:
    0
    Ödül Puanları:
    0
    Öncelikle herkese merhabalar,
    Dün mbot kullanmaya başladım herşey hazır dedim internette ki mbot rehberlerine bakarak yapmam gerekenleri uyguladım :coffee: fakat şöyle bir sorun var ki bot ne item v.s. topluyor ne de saldırı yapıyor. daral: Nette ki uygulamam gerekenleri uyguladım fakat tık yok. :detective: Eğer yardım eden olursa çok sevinirim yoska çıldırıcam. :oldie: Şimdiden teşekkürler :popcorn:
     
  2. SirGLooMy

    SirGLooMy Öğretiyorum rank8

    Kayıt:
    24 Mart 2011
    Mesajlar:
    767
    Beğenilen Mesajlar:
    0
    Ödül Puanları:
    16
    range alıp kordinatları belirtiğine eminmisin?
     
  3. NiNCaSu

    NiNCaSu Old School olduser rank8

    Kayıt:
    26 Ekim 2007
    Mesajlar:
    4.490
    Beğenilen Mesajlar:
    6
    Ödül Puanları:
    48
    Meslek:
    Keşke hep çocuk kalsak,kalplerimiz yerine dizlerim
    Şehir:
    Depresif CollaTeraL
    Herşeyi harfiyen uyguladıysanız bir sorun kalmayacaktır.Emin olabilirsiniz.
     
  4. eskyline

    eskyline Keşfediyorum rank8

    Kayıt:
    6 Nisan 2011
    Mesajlar:
    37
    Beğenilen Mesajlar:
    0
    Ödül Puanları:
    0
    evet hatta nette okuduğuma göre range değeri için 100 ve 70 önerilerini uyguladım x / y değerlerinide uyguladım fakat olmadı. Acaba mbot ayarları ile ilgili resim paylaşsanız onu uygulasam olur mu? Belki eksik bir yer vardır ama ben yinede olduğunu sanmıyorum istenilenleri uyguladığımı sanıyorum ama dediğim gibi ilk kez mbot kullanmaktayım
     
  5. eskyline

    eskyline Keşfediyorum rank8

    Kayıt:
    6 Nisan 2011
    Mesajlar:
    37
    Beğenilen Mesajlar:
    0
    Ödül Puanları:
    0
    evet uyguladım ama olmuyor olmuyor çıldırıcam gerçekten
     
  6. NiNCaSu

    NiNCaSu Old School olduser rank8

    Kayıt:
    26 Ekim 2007
    Mesajlar:
    4.490
    Beğenilen Mesajlar:
    6
    Ödül Puanları:
    48
    Meslek:
    Keşke hep çocuk kalsak,kalplerimiz yerine dizlerim
    Şehir:
    Depresif CollaTeraL
    :arrow: Mbot sorunları için.

    :arrow: Mbot ayrıntılı anlatım.
     
  7. joseff

    joseff Öğreniyorum rank8

    Kayıt:
    20 Ekim 2008
    Mesajlar:
    204
    Beğenilen Mesajlar:
    0
    Ödül Puanları:
    0
    NiNCaSu yardım etmiş ama dediğin sorun genelde
    SALDIRI / SALDIRI AYARLARI / KS YAPMA kutusu işaretlidir bundan kaynaklanıyor
    işareti kaldır ve dene
     
  8. NiNCaSu

    NiNCaSu Old School olduser rank8

    Kayıt:
    26 Ekim 2007
    Mesajlar:
    4.490
    Beğenilen Mesajlar:
    6
    Ödül Puanları:
    48
    Meslek:
    Keşke hep çocuk kalsak,kalplerimiz yerine dizlerim
    Şehir:
    Depresif CollaTeraL
    :muck:
     
  9. eskyline

    eskyline Keşfediyorum rank8

    Kayıt:
    6 Nisan 2011
    Mesajlar:
    37
    Beğenilen Mesajlar:
    0
    Ödül Puanları:
    0
    Sorun çözüldü :beer: summer1: :dance: nese:

    Tamamen sorun mbot için yüklenilen gerekli programların birisinden kaynaklanılıyor yani ;
    Microsoft Visual C++ 2010 Redistributable Package (x86) kurulumundan. Ben kurmuştum fakat birdaha indirip kurunca çalıştı :) Herkese tek tek teşekkür ederim :beer:
     
  10. NiNCaSu

    NiNCaSu Old School olduser rank8

    Kayıt:
    26 Ekim 2007
    Mesajlar:
    4.490
    Beğenilen Mesajlar:
    6
    Ödül Puanları:
    48
    Meslek:
    Keşke hep çocuk kalsak,kalplerimiz yerine dizlerim
    Şehir:
    Depresif CollaTeraL
    Bu konuyla ilgili topic açmıştım ama dikkat etmemişsiniz demek ki.İyi forumlar. :beer: