1. Reklam


    1. joysro
      ledas
      jungler
      keasro
      zeus
      karantina

MBOT (ALONE SRO) LOGİN YAPMIYOR !!


  1. emre1695

    emre1695 Keşfediyorum rank8

    Kayıt:
    4 Ağustos 2010
    Mesajlar:
    27
    Beğenilen Mesajlar:
    0
    Ödül Puanları:
    0
    :buddha: ya mbot la login yap diyorum ama Güncel sürümü yüklü değil diyor. bu arada (alone sro) oynadığım server.Bilgisayarımda windows 7 .. Arkadaşımın bilgisayarında açılıyor ama ben bir türlü açamadım .. güncel sürümünü yüklemem gerektiğini söylüyo lütfen yardımcı olunnn kapatıp açıyorum düzelmiyoo... :(
     
  2. Rewind

    Rewind   exlmanager rank8

    Kayıt:
    1 Ekim 2007
    Mesajlar:
    9.478
    Beğenilen Mesajlar:
    27
    Ödül Puanları:
    58
    Şehir:
    New York
  3. emre1695

    emre1695 Keşfediyorum rank8

    Kayıt:
    4 Ağustos 2010
    Mesajlar:
    27
    Beğenilen Mesajlar:
    0
    Ödül Puanları:
    0
  4. Rewind

    Rewind   exlmanager rank8

    Kayıt:
    1 Ekim 2007
    Mesajlar:
    9.478
    Beğenilen Mesajlar:
    27
    Ödül Puanları:
    58
    Şehir:
    New York
    nasıl bir hata olduğunu biliyorum bu günlerde bir kaç kişide daha meydana geldi.
    Botu silin modeme reset atıp tekrar indirin ondan sonra Veri Yürütme Engellemesi Listesine mbotloader.exe ve mBot_vSRO110 ekleyiniz sonra
    mbotloader.exe ile botu açtıktan sonra Login olunuz
     
  5. emre1695

    emre1695 Keşfediyorum rank8

    Kayıt:
    4 Ağustos 2010
    Mesajlar:
    27
    Beğenilen Mesajlar:
    0
    Ödül Puanları:
    0
  6. emre1695

    emre1695 Keşfediyorum rank8

    Kayıt:
    4 Ağustos 2010
    Mesajlar:
    27
    Beğenilen Mesajlar:
    0
    Ödül Puanları:
    0
    kardesim sürekli bu hatayı alıyorum ve login yapmıyor An updated version of mBot is available for you!
    http://botters-heaven.net/forumdisplay.php?16-Downloads
     
  7. Rewind

    Rewind   exlmanager rank8

    Kayıt:
    1 Ekim 2007
    Mesajlar:
    9.478
    Beğenilen Mesajlar:
    27
    Ödül Puanları:
    58
    Şehir:
    New York
    mbotloader.exe ile giriş yapıyorsun değilmi ?
     
  8. emre1695

    emre1695 Keşfediyorum rank8

    Kayıt:
    4 Ağustos 2010
    Mesajlar:
    27
    Beğenilen Mesajlar:
    0
    Ödül Puanları:
    0

    ewt
     
  9. Rewind

    Rewind   exlmanager rank8

    Kayıt:
    1 Ekim 2007
    Mesajlar:
    9.478
    Beğenilen Mesajlar:
    27
    Ödül Puanları:
    58
    Şehir:
    New York
    Rardan çıkarırken virüs programını kapat engelliyor olabilir çünki login olmasını sağlayan Crack o bozuk olur veya birşey engellerse login olmaz
     
  10. teampisko77

    teampisko77 Yeni üye rank8

    Kayıt:
    8 Aralık 2012
    Mesajlar:
    2
    Beğenilen Mesajlar:
    0
    Ödül Puanları:
    0
    Kardeşim bende bu sorunu yeni sürümde yaşıyordum sorunu soununda 4 gün uğraşlardan sonra buldum sorun dns adresinden kaynaklanıyor bunun için hotspotshield programı var onu ındır onu açıp girmeyi dene bu program ıp adresı ve dns değiştiriyor yurt interneti veya internet cafe gibi bir yerden bağlanıyorsan bu sorun olabildğini çözdüm yardımcı olduysak ne mutlu
     
  11. WhatAPity

    WhatAPity Öğreniyorum rank8

    Kayıt:
    7 Temmuz 2012
    Mesajlar:
    221
    Beğenilen Mesajlar:
    0
    Ödül Puanları:
    0
    Meslek:
    Üniversite Öğrencisi
    Aynı hata veya neyse bende de mevcut internette yazanların hepsini yaptım fakat olmadı :(
     
  12. sucuklutost

    sucuklutost Yeni üye rank8

    Kayıt:
    26 Kasım 2009
    Mesajlar:
    8
    Beğenilen Mesajlar:
    0
    Ödül Puanları:
    0
    Beyler hotspot shield benim botu engelliyor bot login olmuyor neden olabilir acaba