1. Reklam


    1. joysro
      ledas
      jungler
      keasro
      zeus
      karantina

Mahalle Macları Deneme Sınavı ( Anket :D ) Komik


  1. Fre3sTyLe

    Fre3sTyLe Aileden rank8

    Kayıt:
    21 Temmuz 2008
    Mesajlar:
    16.991
    Beğenilen Mesajlar:
    0
    Ödül Puanları:
    0
    Şehir:
    Bana küfreder gözlerin , dudakların yardım yalvarı
    Mahalle Maçları Deneme Sınavı


    Hemen kağıdı kalemi elinize alın.
    Süre sınırlaması yok, soruları dikkatli okuyun.
    Kopya çekmek yasak değil, ama ayıp.

    Testiniz bitince cevaplarınızı kontrol edin.
    Mahalle maçlarını ne kadar hatırlıyorsunuz kendiniz ölçün.
    Bitirdikten sonra sonuclari ögrenmek icin F1 e basin.

    Haydi herkese bol zihin açıklığı.

    Kolaylar gelsin.


    1) Aşağıdakilerden hangisi mahalle maçı çeşitlerinden biri değildir?
    a) Minyatür kale
    b) Gol atan kaleye
    c) Bodur kale
    d) Japon kale
    e) Alman kale

    2) Maç başlamadan önce takımları belirlemek için ne yapılır?
    a) Kura çekilir
    b) Aldım-verdim yapılır
    c) OSS (Oyuncu Seçme Sınavı) yapılır
    d) Açık arttırma düzenlenir
    e) Yazı-tura atılır

    3) Maç yapacak kişi sayısının tek olması durumunda ne yapılır?
    a) Sahanın en güçsüzü birinci devre bi takımda, ikinci devre diğer takımda oynatılır
    b) Sahanın en güçsüzü oyuna alınmaz, dövülür
    c) Tek sayı uğursuzdur, mahallenin bereketi kaçmasın diye maç iptal edilir
    d) Yoldan geçe teyze maça dahil edilir
    e) Tek tek basaraktan bade süzülür

    4) Maça başlamadan takımlardan biri diğerinden güçsüzse ne yapılır?
    a) Güçlü takıma para teklif edilir
    b) Sezon ortasında transfer yapılır
    c) Güçsüz takım oyuncuları kampa alınır
    d) Güçsüz takımın oyuncularına cevizli sucuk, incir vs. yedirlir
    e) Avans verilir

    5) Maç nasıl başlar?
    a) Santrayla
    b) Taraflardan biri başlar
    c) Hayır öbür taraf başlar, onlar daha zayıf
    d) Top havaya dikilir, kapan başlamış olur
    e) Hakemin düdüğüyle

    6) Aşağıdaki kavramlardan hangisi mahalle maçlarında kullanılmaz?
    a) Atan alır
    b) Bek
    c) Deplasman
    d) 10 da devre 20 de biter
    e) Kaleci-oyuncu

    7) Mahalle maçlarında genelde kalecilerin mızmızlamaları üzerine aşağıdakilerden hangisi yapılmaz?
    a) Sesli olarak osurulmaz
    b) Dar alanda kısa paslaşılmaz
    c) Terli terli soğuk su içilmez
    d) Geri pas verilmez
    e) Topa abanılmaz

    8) Mahalle maçlarında avuta giden top baya bi uzağa gitmişse topu kim alır?
    a) Kaleci alır
    b) Sahanın en küçüğü alır
    c) Atan alır
    d) Hasan almaz basan alır
    e) Top toplayıcı

    9) Mahalle maçlarında 3 korner olursa ne olur?
    a) Ayıp olur
    b) Avut olur
    c) Ofsayt olur
    d) Penaltı olur
    e) Nazar etme ne olur

    10) Kaleci degaj kullanırken yanında forvet oyuncusu varsa ne yapar?
    a) 3 kere sektirir
    b) Kafa atar
    c) Pandik atar
    d) Muhabbet eder
    e) Bi kere verir

    11) Kaleden kaleye gol olur mu?
    a) Olmaz
    b) Neden olmasın?
    c) Olmalı mı, olmamalı mı?
    d) Olmak ya da olmamak?
    e) İşte bütün mesele bu

    12) Eğer top kale direkleri yerine konan taşın üstünden geçerse ne olur?
    a) Taşın boyu uzamaz, cüce kalır
    b) Taç olur
    c) Penaltı olur
    d) Genelde kavga çıkar
    e) Gidilir internet kafede FIFA 2002 oynanır

    13) Tartışmalı bir gol üzerine kavga edilirken takımlardan birindeki bir oyuncu boş bulunup karşı takım lehine bir laf ederse ne olur?
    a) Şike iddaları ortaya atılır
    b) Hemen birisi Adamınız dedi oğlum! diye atlar
    c) Maç uzatmalara kalır
    d) İyi orta gol getirir
    e) Lafı eden bi güzel dövülür

    14) Gol olup olmadığı üzerine kavga çıktığında golü attığını iddia eden taraf büyüklük yapmak adına karşı takım oyuncularına ne der?
    a) Hamam parası olsun
    b) Sauna parası olsun
    c) Sen benim kim olduğumu biliyon mu lağn?
    d) Biz büyük bi camiayız
    e) Futbol kitlelerin afyonudur

    15) Mahalle maçlarında baraj mesafesi nedir?
    a) 3 adım
    b) 9 adım
    c) Adım adım
    d) 9 metre 15 santim
    e) Bir arpa boyu

    16) Penaltı atışı mesafesi nedir?
    a) 9 adım
    b) Kalecinin boyunun kare kökü
    c) Kalenin eninin iki katı
    d) Kalecinin pipisinin 9 katı
    e) 11 metre

    17) Sahadan araba geçiyorsa eğer, arabanın geçmesi beklendikten sonra maça nasıl devam edilir?
    a) Hava atışı yapılır
    b) Araba geçmeden önce top hangi oyuncudaysa o devam eder
    c) Santra yapılır
    d) Penaltı atışlarına geçilir
    e) Altın gol uygulamasına gidilir

    18) Çok gol yiyen kaleci için aşağıdakilerden hangisi söylenir?
    a) Folloş
    b) Motor kaleci
    c) Kalecinin arkası, merkez bankası
    d) Kalecinin arkası yarın
    e) Kumbara

    19) Maç esnasında top patlarsa ne olur?
    a) Oruç açılır
    b) Topu patlatan tartaklanır
    c) Topu patlatan parasını öder
    d) Topu patlatan kaleye geçer
    e) Dördüncü hakem yedek topu sahaya sürer

    20) Oyunculardan birinin pipisine top geldiği zaman ne yapılır?
    a) Oral seks yapılır
    b) Çanak-çömlek patlar
    c) Maça devam edilir
    d) Oyuncu müsait bi yer bulunup işetilir
    e) Sağlık görevlileri devreye girer


    F1 e bastiniz mi?


    Ne cikti ?
    Civ civ ?
    Kus?
    Leyn helal sana bee...


    CEVAPLAR
    1)c 2)b 3)a 4)e 5)d 6)c 7)e 8)c 9)d 10)a 11)a 12)d 13)b 14)a 15)a 16)c 17)b 18)c 19)c 20)d
     
  2. 4Ever2Gether

    4Ever2Gether Bilgiliyim rank8

    Kayıt:
    6 Mart 2007
    Mesajlar:
    1.668
    Beğenilen Mesajlar:
    0
    Ödül Puanları:
    0
    Meslek:
    Student
    Şehir:
    Old 4Ever2Gether #
    Silkroad Geyik Sohbetleri Mekanı
    # #

    Konuları yanlış yere açmışsın .
     
  3. CaN_KsK

    CaN_KsK Buralıyım rank8

    Kayıt:
    17 Mayıs 2007
    Mesajlar:
    4.943
    Beğenilen Mesajlar:
    0
    Ödül Puanları:
    0
    Meslek:
    Mod.
    Şehir:
    Akçay
    Cevaplarıda vermissin hemen.
     
  4. AllStAr

    AllStAr Öğretiyorum rank8

    Kayıt:
    28 Mayıs 2007
    Mesajlar:
    676
    Beğenilen Mesajlar:
    0
    Ödül Puanları:
    0
    Meslek:
    Amele :D
    Şehir:
    American Airlines Arena
    zuhahhaahh komikkmiş... :mrgreen:
     
  5. O.o

    O.o Öğreniyorum rank8

    Kayıt:
    15 Temmuz 2008
    Mesajlar:
    125
    Beğenilen Mesajlar:
    0
    Ödül Puanları:
    0
    3 u sorunun sıkları çok komik
     
  6. Lagroad

    Lagroad Bilgiliyim rank8

    Kayıt:
    17 Mayıs 2007
    Mesajlar:
    1.305
    Beğenilen Mesajlar:
    0
    Ödül Puanları:
    36
    9.soru yanlış 3 korner olursa bişe olmaz o tek kale maçta olur

    ve soru 5 yanlış Top Mu Kale mi ? yapılır daha yanlış vardır ama hepsine bakamadım
     
  7. Lagroad

    Lagroad Bilgiliyim rank8

    Kayıt:
    17 Mayıs 2007
    Mesajlar:
    1.305
    Beğenilen Mesajlar:
    0
    Ödül Puanları:
    36
    daha kendin bilmiyosun neden soru sordunki
     
  8. Lagroad

    Lagroad Bilgiliyim rank8

    Kayıt:
    17 Mayıs 2007
    Mesajlar:
    1.305
    Beğenilen Mesajlar:
    0
    Ödül Puanları:
    36
    16 da yanlış kalenin boyunun 2 katı bide kaleci adımı
     
  9. Lagroad

    Lagroad Bilgiliyim rank8

    Kayıt:
    17 Mayıs 2007
    Mesajlar:
    1.305
    Beğenilen Mesajlar:
    0
    Ödül Puanları:
    36
    10 da yanlış yanında forvet varsa direk küfür eder :D
     
  10. Black Rain

    Black Rain Aileden rank8

    Kayıt:
    17 Kasım 2007
    Mesajlar:
    10.698
    Beğenilen Mesajlar:
    2
    Ödül Puanları:
    38
    Meslek:
    Kamyon Şöförü
    Şehir:
    Bursa / Gemlik
    Gerçekten Güzel Paylaşım KOMİX :)
     
  11. Lagroad

    Lagroad Bilgiliyim rank8

    Kayıt:
    17 Mayıs 2007
    Mesajlar:
    1.305
    Beğenilen Mesajlar:
    0
    Ödül Puanları:
    36
    6 da yanlış ben daha hiç hayatımda bek Diyen birini görmedim
     
  12. OneEyedJack

    OneEyedJack Buralıyım rank8

    Kayıt:
    30 Temmuz 2007
    Mesajlar:
    3.006
    Beğenilen Mesajlar:
    0
    Ödül Puanları:
    0
    Meslek:
    Öğrenci
    Şehir:
    Edirne
    Lagroad 4 tane ayrı ayrı mesaj yazmışsın 4 mesajını 1 mesaj içerisinde toplayabilirdin. :|
     
  13. Midbroke

    Midbroke Bilgiliyim rank8

    Kayıt:
    29 Mayıs 2008
    Mesajlar:
    2.174
    Beğenilen Mesajlar:
    0
    Ödül Puanları:
    0
    Meslek:
    Öğrenci.
    Pehehe . 31 lv . ' de kalmış yumurtan . :mrgreen:
     
  14. OneEyedJack

    OneEyedJack Buralıyım rank8

    Kayıt:
    30 Temmuz 2007
    Mesajlar:
    3.006
    Beğenilen Mesajlar:
    0
    Ödül Puanları:
    0
    Meslek:
    Öğrenci
    Şehir:
    Edirne
    :mrgreen: :mrgreen:
     
  15. CaN_KsK

    CaN_KsK Buralıyım rank8

    Kayıt:
    17 Mayıs 2007
    Mesajlar:
    4.943
    Beğenilen Mesajlar:
    0
    Ödül Puanları:
    0
    Meslek:
    Mod.
    Şehir:
    Akçay
    Konuyu dağıtmayın.
    Lagroad Sucmu paylasım yapmak Geyik konusunda 3-4 yalnıs cıkmak burda neyi ispatlamak istiyorsun çok iyi bildiğnimi?
     
  16. Fre3sTyLe

    Fre3sTyLe Aileden rank8

    Kayıt:
    21 Temmuz 2008
    Mesajlar:
    16.991
    Beğenilen Mesajlar:
    0
    Ödül Puanları:
    0
    Şehir:
    Bana küfreder gözlerin , dudakların yardım yalvarı
    Aralarında Yanlıs Cıkabılır .. Bizim Mahallede Boyleydi :D
     
  17. addIcFb

    addIcFb Aileden rank8

    Kayıt:
    22 Eylül 2007
    Mesajlar:
    5.376
    Beğenilen Mesajlar:
    0
    Ödül Puanları:
    0
    Meslek:
    öğrenci
    Şehir:
    Okul
    c) Tek sayı uğursuzdur, mahallenin bereketi kaçmasın diye maç iptal edilir :mrgreen:
     
  18. TheOne

    TheOne Bilgiliyim rank8

    Kayıt:
    24 Aralık 2007
    Mesajlar:
    2.032
    Beğenilen Mesajlar:
    0
    Ödül Puanları:
    0
    Şehir:
    cehennemin dibi
    çok komşik
     
  19. Rapche

    Rapche Öğretiyorum rank8

    Kayıt:
    4 Aralık 2007
    Mesajlar:
    882
    Beğenilen Mesajlar:
    0
    Ödül Puanları:
    0
    Şehir:
    istanbul
    4 tane yorum yazmışsın arkadaşı suçlarmışcasına. Bizim zamanımızda böyleydi demekki şimdiki gençlik değiştirmiş kuralları :thumbsup:
     
  20. Fre3sTyLe

    Fre3sTyLe Aileden rank8

    Kayıt:
    21 Temmuz 2008
    Mesajlar:
    16.991
    Beğenilen Mesajlar:
    0
    Ödül Puanları:
    0
    Şehir:
    Bana küfreder gözlerin , dudakların yardım yalvarı
    Cevaplar Konunun Altında :thumbsup: