1. Reklam


    1. joysro
      ledas
      jungler
      keasro
      zeus
      karantina

KdBot Kurulumu [download & kurulum anlatımı ]


  1. MadGhost

    MadGhost 'Objektif' moderator nowayout rank8

    Kayıt:
    13 Nisan 2009
    Mesajlar:
    2.428
    Beğenilen Mesajlar:
    56
    Ödül Puanları:
    48
    Şehir:
    Antalya
    [​IMG]



    Download
    Hemen İndir! (Sorunsuz kendi uploadim)
    Hemen İndir! (Sorunsuz kendi uploadim)Alternatif

    Download

    Kod:
    Rar Pas:www.extraloob.com
    DipNot: Botu İndirdikten sonra lütfen aşağıdaki programlarıda indiriniz eğer indirmezseniz hata alırsınız :muck:


    Download
    Library Files
    Download


    Download
    Microsoft Visual C++ 2010 Redistributable Package (x86)(32 Bit kullanıcıları için)
    Download



    [​IMG]

    DipNot: Kurulumu elimden geldiğince kolay yapmaya çalıştım sizden istediğim yaparken resimlerdeki gibi gidiniz anlamadığınız yer olursa lütfen belirtiniz :muck:

    [​IMG]


    [​IMG]

    [​IMG]


    [​IMG]

    [​IMG]


    [​IMG]

    [​IMG]

    [​IMG]


    [​IMG]

    [​IMG]


    [​IMG]
     
    Son düzenleme: 8 Şubat 2016
  2. RoqA

    RoqA   asistan rank8

    Kayıt:
    17 Mart 2009
    Mesajlar:
    5.822
    Beğenilen Mesajlar:
    0
    Ödül Puanları:
    36
    Şehir:
    LoL
    Harika bir topic olmuş Can ellerine sağlık.
    /sabit.
     
  3. corpse_man

    corpse_man Keşfediyorum rank8

    Kayıt:
    10 Haziran 2007
    Mesajlar:
    37
    Beğenilen Mesajlar:
    0
    Ödül Puanları:
    6
    skill.txt faild veriyo
     
  4. MadGhost

    MadGhost 'Objektif' moderator nowayout rank8

    Kayıt:
    13 Nisan 2009
    Mesajlar:
    2.428
    Beğenilen Mesajlar:
    56
    Ödül Puanları:
    48
    Şehir:
    Antalya

    Library Files kurdunmu ?
     
  5. suikastciler

    suikastciler Öğreniyorum rank8

    Kayıt:
    9 Eylül 2008
    Mesajlar:
    164
    Beğenilen Mesajlar:
    0
    Ödül Puanları:
    16
    Meslek:
    Öqrenciye ßenzio..
    kardeşim ben normal silkroad oynuyorum bir farklı sroya daha başladm ama hack shieldim bu botu kullanmama ve diğer oyuna girmemi engelliyo ne yapablirim yardm edermsn?
     
  6. MadGhost

    MadGhost 'Objektif' moderator nowayout rank8

    Kayıt:
    13 Nisan 2009
    Mesajlar:
    2.428
    Beğenilen Mesajlar:
    56
    Ödül Puanları:
    48
    Şehir:
    Antalya
    tek oyun oynayacaksın o zaman :) direk kapatır az once yasadım bende silkroadonline patch yüklüyordu o sırada başka bir private server a girdim kapattı.
     
  7. heavy_boy16

    heavy_boy16 Yeni üye rank8

    Kayıt:
    6 Haziran 2009
    Mesajlar:
    2
    Beğenilen Mesajlar:
    0
    Ödül Puanları:
    0
    Helal olsn güzel olmuş..
     
  8. caglar57_

    caglar57_ Yeni üye rank8

    Kayıt:
    2 Şubat 2012
    Mesajlar:
    1
    Beğenilen Mesajlar:
    0
    Ödül Puanları:
    0
    server ıd sini nasıl bulabilirim yardımcı olurmusunuz?
     
  9. MadGhost

    MadGhost 'Objektif' moderator nowayout rank8

    Kayıt:
    13 Nisan 2009
    Mesajlar:
    2.428
    Beğenilen Mesajlar:
    56
    Ödül Puanları:
    48
    Şehir:
    Antalya
    Bildiğim kadarıyla oyundayken başlat < çalıştır< cmd yapıyoruz ardından nslookup yazdıktan sonra cıkıyor server ıp numarası dene bakalım :muck:
     
  10. NoLaa

    NoLaa Yeni üye rank8

    Kayıt:
    1 Şubat 2012
    Mesajlar:
    6
    Beğenilen Mesajlar:
    0
    Ödül Puanları:
    0
    McAfee virüs buldu.
     
  11. lemonade

    lemonade   exlmanager rank8

    Kayıt:
    3 Ocak 2009
    Mesajlar:
    11.367
    Beğenilen Mesajlar:
    18
    Ödül Puanları:
    48
    Meslek:
    студент
    Şehir:
    Белгород
    virüs yok test edildi.

    [ Bu mesaj MobileDevice ile atildi ] mobile
     
    Son düzenleme yönetici tarafından yapıldı: 12 Şubat 2016
  12. NoLaa

    NoLaa Yeni üye rank8

    Kayıt:
    1 Şubat 2012
    Mesajlar:
    6
    Beğenilen Mesajlar:
    0
    Ödül Puanları:
    0
  13. lemonade

    lemonade   exlmanager rank8

    Kayıt:
    3 Ocak 2009
    Mesajlar:
    11.367
    Beğenilen Mesajlar:
    18
    Ödül Puanları:
    48
    Meslek:
    студент
    Şehir:
    Белгород
    siz buradan download etmişsiniz...
    http://www.extraloob.com/forum/f602/rehber-kdbot-detayli-rehber-161223/
    http://www.multiupload.com/PJ8FLULNKM
    ayrıca internet üzerinden yapılan taramar doğru değil.bizzat kaspersky'den tarattım (ki gelmiş geçmiş en iyi antivirüs) 0 sonuç
     
  14. NoLaa

    NoLaa Yeni üye rank8

    Kayıt:
    1 Şubat 2012
    Mesajlar:
    6
    Beğenilen Mesajlar:
    0
    Ödül Puanları:
    0
    istersen burdanda download ederim sorun degil.ama bişey degişmez
     
  15. lemonade

    lemonade   exlmanager rank8

    Kayıt:
    3 Ocak 2009
    Mesajlar:
    11.367
    Beğenilen Mesajlar:
    18
    Ödül Puanları:
    48
    Meslek:
    студент
    Şehir:
    Белгород
    Allah aşkına kusura bakmayın ama saçmalıyosunuz
    internet taramasıda zip/rar lı dosyalar üzerinden yapılmaz.çıkarmanız lazım.o zman da virüslüysede çoktan yayılmış olur.en iyisi kaliteli bir antivirüs edinmek
     
  16. NoLaa

    NoLaa Yeni üye rank8

    Kayıt:
    1 Şubat 2012
    Mesajlar:
    6
    Beğenilen Mesajlar:
    0
    Ödül Puanları:
    0
    [​IMG]

    Degişen bir şey göremiyorum.
    +
    İnternet Taramasını Ben Yapmadım Verdigin Linkte var.


    İsteyen kullansın,ben kullanmayın demiyorum.
     
  17. Von Dutch

    Von Dutch Öğretiyorum rank8

    Kayıt:
    18 Ekim 2009
    Mesajlar:
    680
    Beğenilen Mesajlar:
    0
    Ödül Puanları:
    0
    Meslek:
    Scholl
    Şehir:
    Hell ;)
    Anlatım bir müthiş olmuş. Fakat bot oyundan atıyor sürekli mbot almakta fayda var... :beer:
     
  18. MadGhost

    MadGhost 'Objektif' moderator nowayout rank8

    Kayıt:
    13 Nisan 2009
    Mesajlar:
    2.428
    Beğenilen Mesajlar:
    56
    Ödül Puanları:
    48
    Şehir:
    Antalya
    http://ibotforfun.blogspot.com/ kendi sitesinden indirebilirsin.

    benim link'im virüslü işine gelirse anladın ?
     
  19. greyfurt

    greyfurt Öğreniyorum rank8

    Kayıt:
    4 Şubat 2012
    Mesajlar:
    153
    Beğenilen Mesajlar:
    0
    Ödül Puanları:
    0
    Meslek:
    Öğrenci
    Şehir:
    Türkiye/--
    bot charı görmüyor bir yardımcı olur musunuz?
     
  20. lemonade

    lemonade   exlmanager rank8

    Kayıt:
    3 Ocak 2009
    Mesajlar:
    11.367
    Beğenilen Mesajlar:
    18
    Ödül Puanları:
    48
    Meslek:
    студент
    Şehir:
    Белгород
    işlem sırasından kaynaklanıyor.görev yöneticisinden oyun ve bota dair her şeyi kapatın ve adımları tekrar uygulayın