Kayıt
6 Şubat 2007
Mesajlar
335.490
Beğeniler
1.636
Şehir
Taksim/IST.
Server
Flora
Takımı
Galatasaray
Japon bilim insanı profesör Mitsyuki Ikeda, yüksek besin değerine sahip olduğunu iddia ettiği insan dışkısından et üreterek bir ilki gerçekleştirdi. Yaklaşık 4 yıldır bu konu üzerine çalışan profesörün kurduğu sistem şu şekilde işliyor; öncelikle dışkının insana zarar verebilecek bakteri ve mikropları, özel işlemlerden geçirilerek temizleniyor. Daha sonra özel bir sıvı, soya sosu, et sosları ve hamburger etine konulan baharatlar ekleniyor, bir süre bekletildikten sonra et hazır hale geliyor. Normal ete göre, yüksek proteinli dışkı eti üretim maliyetinin 10 kat fazla olduğunu belirten profesör, ürünün 1 yıl içinde restoranlarda yer alabileceğini belirtiyor.

- Resim Silinmiş.
 
Son düzenleme:
Kayıt
24 Temmuz 2009
Mesajlar
19.721
Beğeniler
33
Şehir
Beykoz
Takımı
Besiktas
bu adamlar ac kalmaz surekli geri donusum ye,sic,ye,sic.. bu boyle gider problem aclik?
 
Kayıt
1 Ekim 2007
Mesajlar
10.447
Beğeniler
549
Şehir
Mersin
Takımı
Besiktas
Ben işkembe mumbar kokoreç yiyemezken adam resmen Shit burger yiyecek yok artık diyorum eekd1
 
Kayıt
6 Şubat 2007
Mesajlar
335.490
Beğeniler
1.636
Şehir
Taksim/IST.
Server
Flora
Takımı
Galatasaray
Kokoreç yenmez mi hacım , büyük hata yapıyorsun yememekle :)
 
Kayıt
1 Ekim 2007
Mesajlar
10.447
Beğeniler
549
Şehir
Mersin
Takımı
Besiktas
Kemalist demiş ki:
Kokoreç yenmez mi hacım , büyük hata yapıyorsun yememekle :)
Hacım birkaç sene önce biri tiskindirdi beni hiç yememiştim hala yemiyorum :)
 
Kayıt
22 Eylül 2010
Mesajlar
3.852
Beğeniler
33
Şehir
Antalya
b*kunu çıkardılar artık daral:
 
Yukarı Alt