1. Reklam


    1. joysro
      ledas
      jungler
      keasro
      zeus
      karantina

iSRo bot autologin diyorum client açılıp oyundan atıyor :S =


  1. sro_maynak

    sro_maynak Öğreniyorum rank8

    Kayıt:
    4 Ocak 2009
    Mesajlar:
    110
    Beğenilen Mesajlar:
    0
    Ödül Puanları:
    0
    Meslek:
    Öğrenci
    sro bot autologin diyorum client açılıyor ekran büyür büyümez oyundan atıyor. Ram bomboş 2 gb ram var. Ekran kartım 512 asus eax1650. normal start deyince açıyor ama :S :S :S nasıl yapcam bi yardım edin :buddha:

    [*[GAME]
    Path=c:\program files\silkroad\sro client.exe
    DllName=Silk.dll
    NudePatch=No
    InfinityZoom=No
    Plugin=
    PluginInitFunc=Initialize
    LoginPort=5555

    [SCOPE]
    UseWindowsHook=No
    UseAutoHook=Yes

    [SERVERREDIRECT]
    UseRedirect=NO
    Ip=127.0.0.1
    Port=15778

    [WINDOW]
    Width=400
    Height=200

    [SERVER]
    DLServerIndex=0

    [LOGIN1]
    Account=char id
    Password=char pw
    ServName=Malazgirt
    CharName=XXX
    AutoLoop=Yes
    Dluser=bot id (zaten char adı pw ile bot id pw aynı )
    Dlpasswd=bot pw
    ReloginDelay=30000

    [LOGIN2]
    Account=
    Password=
    ServName=Alexander
    CharName=
    AutoLoop=Yes
    Dluser=
    Dlpasswd=
    ReloginDelay=30000

    [LOGIN3]
    Account=
    Password=
    ServName=Alexander
    CharName=
    AutoLoop=Yes
    Dluser=
    Dlpasswd=
    ReloginDelay=30000

    [LOGIN4]
    Account=
    Password=
    ServName=Alexander
    CharName=
    AutoLoop=Yes
    Dluser=
    Dlpasswd=
    ReloginDelay=30000

    [LOGIN5]
    Account=
    Password=
    ServName=Alexander
    CharName=
    AutoLoop=Yes
    Dluser=
    Dlpasswd=
    ReloginDelay=30000
    [SERVER]
    UseBackupServer=No
    ]
     
  2. sro_maynak

    sro_maynak Öğreniyorum rank8

    Kayıt:
    4 Ocak 2009
    Mesajlar:
    110
    Beğenilen Mesajlar:
    0
    Ödül Puanları:
    0
    Meslek:
    Öğrenci
    Safari kurdum ondan sonra oldu (APPLE İNTERNET BROWSER) sonra geri kaldırdım ama herşeyini :S...
    Lütfen yardım edin
     
  3. sro_maynak

    sro_maynak Öğreniyorum rank8

    Kayıt:
    4 Ocak 2009
    Mesajlar:
    110
    Beğenilen Mesajlar:
    0
    Ödül Puanları:
    0
    Meslek:
    Öğrenci
    plugin i port'u falan mı değiştircem... güncel bot güncel sro client :S:S modlar yardım
     
  4. sro_maynak

    sro_maynak Öğreniyorum rank8

    Kayıt:
    4 Ocak 2009
    Mesajlar:
    110
    Beğenilen Mesajlar:
    0
    Ödül Puanları:
    0
    Meslek:
    Öğrenci
    Herşey güncel bu konu hakkında yardım edebilecek kimse yok mu login port la alakalı olabilir :S kendi cfg nzden bakıp yardım etseniz ?
     
  5. Quattro

    Quattro Old School olduser rank8

    Kayıt:
    25 Mayıs 2007
    Mesajlar:
    6.996
    Beğenilen Mesajlar:
    0
    Ödül Puanları:
    0
    Meslek:
    Mühendis
    Şehir:
    UnderGround
    Silk.dll silip tekrar çalıştır botu.
     
  6. sro_maynak

    sro_maynak Öğreniyorum rank8

    Kayıt:
    4 Ocak 2009
    Mesajlar:
    110
    Beğenilen Mesajlar:
    0
    Ödül Puanları:
    0
    Meslek:
    Öğrenci
    aynı :S farketmedi
     
  7. sro_maynak

    sro_maynak Öğreniyorum rank8

    Kayıt:
    4 Ocak 2009
    Mesajlar:
    110
    Beğenilen Mesajlar:
    0
    Ödül Puanları:
    0
    Meslek:
    Öğrenci
    silkroadı silip yeniden kurdum.. botu sildim yeniden kurup conf klasörünü attım hâla aynı son çare format sistem geri yükleme de yaptm
     
  8. sro_maynak

    sro_maynak Öğreniyorum rank8

    Kayıt:
    4 Ocak 2009
    Mesajlar:
    110
    Beğenilen Mesajlar:
    0
    Ödül Puanları:
    0
    Meslek:
    Öğrenci
    windows 7 kullanıyorum bu arada
     
  9. sro_maynak

    sro_maynak Öğreniyorum rank8

    Kayıt:
    4 Ocak 2009
    Mesajlar:
    110
    Beğenilen Mesajlar:
    0
    Ödül Puanları:
    0
    Meslek:
    Öğrenci
    format attım kurdum yine aynı sorun :S:SS
     
  10. sro_maynak

    sro_maynak Öğreniyorum rank8

    Kayıt:
    4 Ocak 2009
    Mesajlar:
    110
    Beğenilen Mesajlar:
    0
    Ödül Puanları:
    0
    Meslek:
    Öğrenci
    tamam hallettim xp kurdum ama oldu saol yardımın için Melik :)
     
  11. sefa171

    sefa171 Keşfediyorum rank8

    Kayıt:
    16 Şubat 2010
    Mesajlar:
    11
    Beğenilen Mesajlar:
    0
    Ödül Puanları:
    0
    nasıl çözdünü bu sorunu bendede var