1. Reklam


    1. joysro
      ledas
      jungler
      keasro
      zeus
      karantina

iBot Yardım lütfennnnn


  1. edge26

    edge26 Keşfediyorum rank8

    Kayıt:
    25 Haziran 2010
    Mesajlar:
    13
    Beğenilen Mesajlar:
    0
    Ödül Puanları:
    0
    Yaaaa arkadaşlar lütfen yardımmmmm :cry: :cry: :cry: :cry: :cry: :cry: :cry:

    Bugün Sikroad - R'yi kurdum ardından ibot'u indirdim media patch'i indirdim siteden

    Patcher aç.
    solda "Silkroad Online Revolution" seçtim
    Sonra altında ki "Use Custom Adres" seçeneğini seçtim
    Altta adres arama kutucuğu çıktı
    "Search For Address" e tıkladım

    Critical Error !
    "System.OutOfMemoryException " türünde özel durum oluştu.

    Diyo. Bu bölümü atlıyım Show Current Settings'e geçeyim dedim

    Critical Error !
    Akış sonunun ötesinde okuma yapılamaz diyo.
    Bilen biri lütfen yardm etsin :cry: :cry: :cry: :cry:

    Sırasıyla en baştan neler yapacağımı anlatın lütfen :cry:
    Herkese iyi günler
     
  2. MadGhost

    MadGhost 'Objektif' moderator nowayout rank8

    Kayıt:
    13 Nisan 2009
    Mesajlar:
    2.428
    Beğenilen Mesajlar:
    56
    Ödül Puanları:
    48
    Şehir:
    Antalya
    ibotu sorunsuz çalıştırmak için gerekli dosyaları kurdunmu ilk olarak ?
     
  3. edge26

    edge26 Keşfediyorum rank8

    Kayıt:
    25 Haziran 2010
    Mesajlar:
    13
    Beğenilen Mesajlar:
    0
    Ödül Puanları:
    0
    Aynen bütün gereklileri videodan yaptım ama videodaki media patcher eski benmki son sitede ayrı olarak verilen o yüzden yapamadm. Sen gerekli olan her şeyi yaz istersen ben de yaptıklarımı söyleyeyim

    [ Bu mesaj MobileDevice ile atildi ] mobile
     
    Son düzenleme yönetici tarafından yapıldı: 12 Şubat 2016
  4. MadGhost

    MadGhost 'Objektif' moderator nowayout rank8

    Kayıt:
    13 Nisan 2009
    Mesajlar:
    2.428
    Beğenilen Mesajlar:
    56
    Ödül Puanları:
    48
    Şehir:
    Antalya
    > Library Files
    >Net Framework 3.5
    >Microsoft Visual C++ 2008 Redistributable Package (x86)(32bit için)
    >.ocx Dosyaları
     
  5. edge26

    edge26 Keşfediyorum rank8

    Kayıt:
    25 Haziran 2010
    Mesajlar:
    13
    Beğenilen Mesajlar:
    0
    Ödül Puanları:
    0
    framework 4 kurulu
    2008 visual kurulu
    .ocx dedigin tıkladıgında siyah bi ekran gelip 5 tane şey kuranı dyosan o da tamam.
    Library files dedgn ne bilmyorm

    [ Bu mesaj MobileDevice ile atildi ] mobile
     
    Son düzenleme yönetici tarafından yapıldı: 12 Şubat 2016
  6. MadGhost

    MadGhost 'Objektif' moderator nowayout rank8

    Kayıt:
    13 Nisan 2009
    Mesajlar:
    2.428
    Beğenilen Mesajlar:
    56
    Ödül Puanları:
    48
    Şehir:
    Antalya
  7. edge26

    edge26 Keşfediyorum rank8

    Kayıt:
    25 Haziran 2010
    Mesajlar:
    13
    Beğenilen Mesajlar:
    0
    Ödül Puanları:
    0
    Tamam ben eve gidince onu da indirip kurarım. Olup olmadığını sana haber ederim. Eğer bu bölüme ara ara bakarsan tekrar yardmcı olabilirsin kardeş.

    [ Bu mesaj MobileDevice ile atildi ] mobile
     
    Son düzenleme yönetici tarafından yapıldı: 12 Şubat 2016
  8. MadGhost

    MadGhost 'Objektif' moderator nowayout rank8

    Kayıt:
    13 Nisan 2009
    Mesajlar:
    2.428
    Beğenilen Mesajlar:
    56
    Ödül Puanları:
    48
    Şehir:
    Antalya

    Sorun değil hep takipteyim ALLAH dan bir mani gelmedikce
     
    Son düzenleme yönetici tarafından yapıldı: 12 Şubat 2016
  9. edge26

    edge26 Keşfediyorum rank8

    Kayıt:
    25 Haziran 2010
    Mesajlar:
    13
    Beğenilen Mesajlar:
    0
    Ödül Puanları:
    0
    Çok sağolasın kardeşim valla Allah'ın izniyle şu işi bi halletsem başka bir şey istemyorm

    [ Bu mesaj MobileDevice ile atildi ] mobile
     
    Son düzenleme yönetici tarafından yapıldı: 12 Şubat 2016
  10. edge26

    edge26 Keşfediyorum rank8

    Kayıt:
    25 Haziran 2010
    Mesajlar:
    13
    Beğenilen Mesajlar:
    0
    Ödül Puanları:
    0
    Kardeş library filesi yükledim gene olmadı aynı hatayı veriyo yaaaa
     
  11. MadGhost

    MadGhost 'Objektif' moderator nowayout rank8

    Kayıt:
    13 Nisan 2009
    Mesajlar:
    2.428
    Beğenilen Mesajlar:
    56
    Ödül Puanları:
    48
    Şehir:
    Antalya
    [​IMG]

    aldığın hata bumu ?
     
  12. edge26

    edge26 Keşfediyorum rank8

    Kayıt:
    25 Haziran 2010
    Mesajlar:
    13
    Beğenilen Mesajlar:
    0
    Ödül Puanları:
    0
    Resim gözükmüyo :/
     
  13. MadGhost

    MadGhost 'Objektif' moderator nowayout rank8

    Kayıt:
    13 Nisan 2009
    Mesajlar:
    2.428
    Beğenilen Mesajlar:
    56
    Ödül Puanları:
    48
    Şehir:
    Antalya
  14. edge26

    edge26 Keşfediyorum rank8

    Kayıt:
    25 Haziran 2010
    Mesajlar:
    13
    Beğenilen Mesajlar:
    0
    Ödül Puanları:
    0
    [​IMG][/url] [/img]
     
  15. edge26

    edge26 Keşfediyorum rank8

    Kayıt:
    25 Haziran 2010
    Mesajlar:
    13
    Beğenilen Mesajlar:
    0
    Ödül Puanları:
    0
    Siteye birisi media pk'yı launchladıktan sonra koymuş onu attım denedim siyah ekran geldi ardından launcher geldi ama start yazısı gelmedi bakım falan mı var serverde şuan ? yoksa olmadığından mı öyle yazı yazdı
     
  16. MadGhost

    MadGhost 'Objektif' moderator nowayout rank8

    Kayıt:
    13 Nisan 2009
    Mesajlar:
    2.428
    Beğenilen Mesajlar:
    56
    Ödül Puanları:
    48
    Şehir:
    Antalya
    senin kullandığın eski sanırsam ondan böyle yapıyor :roll:
     
  17. edge26

    edge26 Keşfediyorum rank8

    Kayıt:
    25 Haziran 2010
    Mesajlar:
    13
    Beğenilen Mesajlar:
    0
    Ödül Puanları:
    0
    Şimdi oyunu en baştan silip tekrar yüklücem sen anlatırsan sevinirim bir de senn dediğin gibi yapaym en baştan
     
  18. edge26

    edge26 Keşfediyorum rank8

    Kayıt:
    25 Haziran 2010
    Mesajlar:
    13
    Beğenilen Mesajlar:
    0
    Ödül Puanları:
    0
    Bakım var sanırım oyunda
     
  19. MadGhost

    MadGhost 'Objektif' moderator nowayout rank8

    Kayıt:
    13 Nisan 2009
    Mesajlar:
    2.428
    Beğenilen Mesajlar:
    56
    Ödül Puanları:
    48
    Şehir:
    Antalya

    Oyun açık şuan ?
     
  20. edge26

    edge26 Keşfediyorum rank8

    Kayıt:
    25 Haziran 2010
    Mesajlar:
    13
    Beğenilen Mesajlar:
    0
    Ödül Puanları:
    0
    This server is undergoing inspection or updates.Connect to (website adresi) for mor information.
    Aynen bunu yazıyo valla