1. Reklam


    1. joysro
      ledas
      ix2
      leon
      kingsofsro
      aelyria

i bot disconnect hatası


  1. spycasus

    spycasus Öğreniyorum rank8

    Kayıt:
    25 Ocak 2008
    Mesajlar:
    111
    Beğenilen Mesajlar:
    0
    Ödül Puanları:
    0
    Loaderi başlattıktan sonra oyun acılırken disconnect ediyor bu gün ki güncel sürümde neden kaynaklanıyo bu loader sürümü mü eskidi acaba ? .s
     
  2. SeljukEmpire

    SeljukEmpire Öğretiyorum rank8

    Kayıt:
    10 Ocak 2011
    Mesajlar:
    749
    Beğenilen Mesajlar:
    0
    Ödül Puanları:
    0
    Şehir:
    Bursa/Heykel
    Hayır loaderle alakası yok. İbot bazen oyuna bağlanamıyor ve dc veriyor oyuna girerken. Port numarasına dikkat ediniz ve tekrar deneyiniz.
     
  3. UltimateHit

    UltimateHit Yeni üye rank8

    Kayıt:
    6 Mart 2011
    Mesajlar:
    5
    Beğenilen Mesajlar:
    0
    Ödül Puanları:
    0
    Silkroad v1.30 için çıkarılan iBot ta baya bir sorun çıktı. Oyun içerisinde walk script in blirlenen koordinat dışına çıkması, skiller doğru olduğu ve fast kapalı olduğu halde slota geldikten 5 yada 10 dakika sonra oyunu kapatması gibi sık sık sorun yaşatıyor. Diğer botlardada sorunlar varmı acaba ?...
     
  4. hasanefe95

    hasanefe95 Keşfediyorum rank8

    Kayıt:
    27 Temmuz 2009
    Mesajlar:
    30
    Beğenilen Mesajlar:
    0
    Ödül Puanları:
    0
    Beyler exl loaderla clienti açmaya çalışırken hata veriyo disconnect diye yardım edin client açılmıyor:S
     
  5. CezaAlp

    CezaAlp Old School olduser rank8

    Kayıt:
    5 Kasım 2007
    Mesajlar:
    3.114
    Beğenilen Mesajlar:
    56
    Ödül Puanları:
    58
    Meslek:
    Öğrenci
    Şehir:
    Ders Başı !!!

    Envanter:

    Bu salı belki tam anlamıyla çözüm bulurlar (Umarım )