1. Reklam


    1. joysro
      ledas
      jungler
      keasro
      zeus
      karantina

Erkeklerden yemek tarifleri


  1. paffendorf

    paffendorf Öğreniyorum rank8

    Kayıt:
    30 Mayıs 2007
    Mesajlar:
    216
    Beğenilen Mesajlar:
    0
    Ödül Puanları:
    0
    Şehir:
    ***=P0S€İD0N=***
    *BASİT ZORLUKTA YEMEKLER
    1- Domatesli Biberli Yumurta
    Büyükçe bir tavaya yağ domates ve biber koyup bir sigara
    yakıyoruz.Sigaranın külü yere düşmek üzereyse yumurtaları eklemenin
    zamanı gelmiş
    demektir.>Yumurtaları kırıp sigaramızı bitiriyoruz. Pişmiştir
    herhalde ocağın, altını kapatıyoruz.

    2-Biberli Domatesli Yumurta
    Her gün domatesli biberli yumurta yemekten sıkıldığımızda
    yapabileceğimiz bu enfes yemek tıpkı biberli yumurtalı domates gibi
    pişiriliyor.
    3-Makarna
    Bir tencere dolusu sıcak suya makarna poşetini boşaltıp maç izlemeye
    başlıyoruz. İlk yarının ortalarına doğru kalkıp altını
    kapatıyoruz.Tencerenin içinden seçtiğimiz makarnayı fayansa
    fırlatıyoruz.Yapışırsa pişmiş demektir. Devre arasında hala içinde
    su kaldıysa tencerenin kapağını kapatıp lavabodaki en kirli tabağın
    üzerine doğru döküyoruz.. (o zaman hem tabak temizleniyor hem de
    makarnalar çatalla yenebiliyor) Üzerine ketçap sıkıp yiyiyoruz. Not:
    Fayansa fırlattığınız makarnayı bi ara oradan alın.Sayıca
    fazlalaştıklarında bazen hangisini firlattığınız karışıyooo.
    4- Tuzlu Makarna
    Yapılışı aynı makarnaya benziyor. Tek farkı bu kez makarnaları suya
    atmadan önce tuz koymayı akıl ediyoruz .. Öyle daha güzel oluyor.
    5-Pilav
    Pilav aslında basit bir yemek değil. Aranan kriterler var. Tuzlu
    yumuşak ve tane tane olması gerekiyor. Sonuncusu kolay. Pirinçleri
    tek tek pişirdiğinizde tane tane oluyorlar ama uzun sürüyor. Maharet
    hepsini bir arada pişirebilmekte; ama çok da sorun etmeyin. Nasıl
    olsa içine yoğurt koyup bulamaç haline getirdiğimizde hepsi
    birbirine yapışıyor. Kısaca yağ koyup üzerine pirinç ekliyorsunuz.
    Sonra da su ve tuz koyup pişiriyorsunuz..Hem bunu süzmeye de gerek
    yok.
    6-Patates Kızartması

    En kolay islerden biri. Patatesleri soyup parmak gibi kesiyorsunuz
    ve kızgın yağa atıyorsunuz. Tek yapmanız gereken altını zamanında
    kapatmanız.Yoksa tencere alev alabiliyor. Bu yüzden sadece TV'de
    pembe dizi varken yapın.Bir de diğer yemeklerin aksine bunu
    tencereden yiyemiyoruz. Mutlaka tabağa koymak gerekiyor. Onun
    dışında çok kolay.

    *ORTA ZORLUKTAKI YEMEKLER
    Hazır Pizza
    Pizza mızı fırınımıza atıp pişmesini bekliyoruz daha sonra fırından
    çıkarıp yanık yerlerini bıçakla kazıyoruz. Dikkat edilmesi gereken
    tek şey kazırken üzerindeki malzemeleri mutfak tezgahına
    yapıştırmamak.

    Hazır Köfte
    Bu da nispeten zor bir yemek. Bir miktar sıvı yağı teflon tavaya
    koyupköfteleri içine diziyoruz. Köfteler tavayla aynı renk olmadan
    altını kapatmak gerekiyor. O yüzden başında beklemek lazım.

    *ZOR YEMEKLER
    Konserve Türlü
    Bir miktar yağ ve salçayı tencereye koyup konservenin içindekileri
    döküp üzerine su koyuyoruz. Pişmesi çok uzun sürüyor. O sebeple
    başında beklemiyoruz. Gidip TV izliyoruz. Her seferinde yandıkları
    için henüz tadına bakamadım ama konservenin üzerindeki resme
    bakılırsa güzel bi şeyebenziyor.
    Tavuk
    Yapılışı makarna gibi. Sıcak suyun içine atıyoruz arada pişip
    pişmediğine bakmak için hayvanın kaba etine çatal saplıyoruz. Bu
    yemek piştikten bir iki gün sonra üzeri jelibon gibi oluyor. Bu
    yüzden pişirirken isteğe bağlı olarak bolca toz şeker eklenebilir.

    ULTRA ZOR YEMEKLER
    Kıymalı Bamya
    Konserve türlüye benziyor ama içine daha önceden kavrulmuş kıyma
    konulmalı.Kıyma kavurmak çok zor ve zahmetli bir is. Bu yüzden
    makarna pişirmeyi öneriyorum.

    *PÜF NOKTALAR
    *Yemekleri daima tencerenin içinden yiyin. Böylelikle tabak
    kirletmemiş olursunuz.

    *Çorba çukur tabakta olur. sulu yemek çukur tabakta olur. ne var ki
    bunda.bunu yazsam ne yazmasam ne. hangi alık bilmek ki bunu. hayret
    bi şey. Ben bile biliyorum


    *Asla sade pilav yapmayın. Domatesli pilav yaptığınızda altını
    tuttursanız bile renginden anlaşılmaz.

    *Mutlaka soğanlı bir yemek yapacaksanız asla soğana
    dokunmayın.Özellikle rendelediğinizde elleriniz çok kötü kokuyor.
    Bunun yerine soğana ekmek tahtasıyla beş altı kez vurmayı deneyin,
    ayni işi görür.


    *Patates kızartacaksanız soyduğunuz patatesleri asla yıkamayın.
    Kızgın yağa attığınızda çok kötü patlıyorlar.

    *Yemekler asla kendi başlarına hareket etmezler. Şayet geçen ay
    yaptığınız tavuk kendi kendine kımıldamaya başladıysa kurtlanmış
    demektir.Sakın yemeyin.

    *Sebzeleri pişirdikce vitamin değerleri düşer. Mümkün olduğunca çiğ
    tüketin.

    *Karpuz tabağa koyulması fuzuli bir meyvedir. Ikiye ayirip
    ortasindan kaşıkla yiyebilirsiniz.

    *Tencere kapağı en mükemmel tabaktır.

    *Buzdolabının sebzelik olarak adlandırılan kısmı yemeyi
    düşünmediğiniz şeylerin saklanması için idealdir. Bu bölüme konan
    şeyler nasıl olsa bir süre sonra unutulur.

    *Sebzeliğin kapağını sıkı kapatırsaniz cürüyen şeylerin kokusu
    dolaba daha az yayılır.

    *Spagetti pakedini açmak için paketi ortasından sıkıca kavrayın ve
    altını tüm gücünüzle fayansa vurun. Pakedin üst tarafı
    yırtılacaktır. Belki bu işlem sırasında makarna un ufak olabilir ama
    risk almaya değer. Özellikle misafirlerin yanında yaparsanız tavsiye
    ediyorum. Öyle daha güzel bu size çok maco bir hava verir.



    Alıntı deildir
     
  2. 0x66

    0x66 Öğreniyorum rank8

    Kayıt:
    5 Ekim 2007
    Mesajlar:
    207
    Beğenilen Mesajlar:
    0
    Ödül Puanları:
    0
    Meslek:
    Ögrenci
    abi süper yaa en kolay ve lezzetli yemekler bunlar

    evde hanim olmasa yapmak lazim :lol:

    gerci hanim 24 saat evde ya :lol:
     
  3. JimCarrey

    JimCarrey Bilgiliyim rank8

    Kayıt:
    1 Ekim 2007
    Mesajlar:
    1.088
    Beğenilen Mesajlar:
    0
    Ödül Puanları:
    0
    Meslek:
    silkroad uzmanı.
    Şehir:
    Nerde müzik, eğlence,çılgınlık orda ben =)
    buna kısaca melemen desek :mrgreen:
     
  4. Tengrİ

    Tengrİ   nowayout rank8

    Kayıt:
    27 Mart 2007
    Mesajlar:
    2.299
    Beğenilen Mesajlar:
    0
    Ödül Puanları:
    0
    Alıntı değildir yazmışsın bizim forumda bile 2 kere verildi ilk ben verdim hatta:D :mrgreen:
     
  5. HosenberG

    HosenberG Old School olduser rank8

    Kayıt:
    17 Temmuz 2007
    Mesajlar:
    2.271
    Beğenilen Mesajlar:
    0
    Ödül Puanları:
    36
    güselmis :lolmuch:
     
  6. paffendorf

    paffendorf Öğreniyorum rank8

    Kayıt:
    30 Mayıs 2007
    Mesajlar:
    216
    Beğenilen Mesajlar:
    0
    Ödül Puanları:
    0
    Şehir:
    ***=P0S€İD0N=***
    ben bunu amca oğluyla yazdım belki o gormustur Question Question
     
  7. paffendorf

    paffendorf Öğreniyorum rank8

    Kayıt:
    30 Mayıs 2007
    Mesajlar:
    216
    Beğenilen Mesajlar:
    0
    Ödül Puanları:
    0
    Şehir:
    ***=P0S€İD0N=***

    Kardes dikkat edersen orada bi domatesli biber war bide biberli domates war
     
  8. Crumby_

    Crumby_ Bilgiliyim rank8

    Kayıt:
    14 Temmuz 2007
    Mesajlar:
    1.739
    Beğenilen Mesajlar:
    0
    Ödül Puanları:
    36
    güsel olmuş saol extraokk
     
  9. TheMyth_

    TheMyth_ Bilgiliyim rank8

    Kayıt:
    21 Nisan 2007
    Mesajlar:
    1.378
    Beğenilen Mesajlar:
    0
    Ödül Puanları:
    0
    Meslek:
    Öğrenci Olmaya Çalışıyorum...
    Şehir:
    Konum-Zaman grafiğinde Y sütunundayım
    5-Pilav
    Pilav aslında basit bir yemek değil. Aranan kriterler var. Tuzlu
    yumuşak ve tane tane olması gerekiyor. Sonuncusu kolay. Pirinçleri
    tek tek pişirdiğinizde tane tane oluyorlar ama uzun sürüyor. Maharet
    hepsini bir arada pişirebilmekte; ama çok da sorun etmeyin. Nasıl
    olsa içine yoğurt koyup bulamaç haline getirdiğimizde hepsi
    birbirine yapışıyor. Kısaca yağ koyup üzerine pirinç ekliyorsunuz.
    Sonra da su ve tuz koyup pişiriyorsunuz..Hem bunu süzmeye de gerek
    yok.

    *Asla sade pilav yapmayın. Domatesli pilav yaptığınızda altını
    tuttursanız bile renginden anlaşılmaz.

    *Mutlaka soğanlı bir yemek yapacaksanız asla soğana
    dokunmayın.Özellikle rendelediğinizde elleriniz çok kötü kokuyor.
    Bunun yerine soğana ekmek tahtasıyla beş altı kez vurmayı deneyin,
    ayni işi görür.

    çok iyi yaaa :mrgreen:
     
  10. JimCarrey

    JimCarrey Bilgiliyim rank8

    Kayıt:
    1 Ekim 2007
    Mesajlar:
    1.088
    Beğenilen Mesajlar:
    0
    Ödül Puanları:
    0
    Meslek:
    silkroad uzmanı.
    Şehir:
    Nerde müzik, eğlence,çılgınlık orda ben =)
    2 side aynı tarif :mrgreen: :lolmuch:
     
  11. JimCarrey

    JimCarrey Bilgiliyim rank8

    Kayıt:
    1 Ekim 2007
    Mesajlar:
    1.088
    Beğenilen Mesajlar:
    0
    Ödül Puanları:
    0
    Meslek:
    silkroad uzmanı.
    Şehir:
    Nerde müzik, eğlence,çılgınlık orda ben =)
    Kardes dikkat edersen orada bi domatesli biber war bide biberli domates war[/quote]
    2 side aynı tarif :mrgreen: :lolmuch:[/quote]
     
  12. Lord_Rings

    Lord_Rings Bilgiliyim rank8

    Kayıt:
    4 Eylül 2007
    Mesajlar:
    1.044
    Beğenilen Mesajlar:
    0
    Ödül Puanları:
    0
    Meslek:
    lojıstık-uluslararası taşımacılık ve yurtıcı dağıt
    Şehir:
    CNR\EXPO TUNING SHOW 2008
    bayagı guzel olmus elıne sağlık extraokk
     
  13. BlackMarshall

    BlackMarshall Bilgiliyim rank8

    Kayıt:
    11 Temmuz 2007
    Mesajlar:
    2.190
    Beğenilen Mesajlar:
    0
    Ödül Puanları:
    0
    Meslek:
    Uluslararası Lojistik-Kargo
    4- Tuzlu Makarna
    Yapılışı aynı makarnaya benziyor. Tek farkı bu kez makarnaları suya
    atmadan önce tuz koymayı akıl ediyoruz .. Öyle daha güzel oluyor.
    hehe süper ya :mrgreen: p.i.s