1. Reklam


    1. joysro
      ledas
      jungler
      keasro
      zeus
      karantina

edxSilkroadLoader5 hata veriyor


  1. madartemis

    madartemis Keşfediyorum rank8

    Kayıt:
    1 Mayıs 2011
    Mesajlar:
    13
    Beğenilen Mesajlar:
    0
    Ödül Puanları:
    0
    Resimdeki hatayı alıyorum, ne yaptıysam düzelmedi.


    çözümü konusunda yardımcı olun lütfen.

    işletim sistemin win 7, 64 bit.

    [​IMG]
     
  2. Explosive

    Explosive Öğretiyorum rank8

    Kayıt:
    15 Haziran 2009
    Mesajlar:
    744
    Beğenilen Mesajlar:
    0
    Ödül Puanları:
    0
    Şehir:
    Orda Şurda Burda
    Redirect Agent Server'i tıklı olmaması gerekiyor. Ondan olabilirmi?
     
  3. SirGLooMy

    SirGLooMy Öğretiyorum rank8

    Kayıt:
    24 Mart 2011
    Mesajlar:
    767
    Beğenilen Mesajlar:
    0
    Ödül Puanları:
    16
    patch seed-nop hackshield-agent server tiklerini kaldırıp tekrar deneyebilirmisiniz
     
  4. madartemis

    madartemis Keşfediyorum rank8

    Kayıt:
    1 Mayıs 2011
    Mesajlar:
    13
    Beğenilen Mesajlar:
    0
    Ödül Puanları:
    0
    [​IMG]
     
  5. Explosive

    Explosive Öğretiyorum rank8

    Kayıt:
    15 Haziran 2009
    Mesajlar:
    744
    Beğenilen Mesajlar:
    0
    Ödül Puanları:
    0
    Şehir:
    Orda Şurda Burda
    Hiç yönetici olarak açmayı denedinmi? bazı programları win7 64 bitte o sekilde yönetici olarak acıyorsun.
     
  6. madartemis

    madartemis Keşfediyorum rank8

    Kayıt:
    1 Mayıs 2011
    Mesajlar:
    13
    Beğenilen Mesajlar:
    0
    Ödül Puanları:
    0
    yönetici olarak çalıştırdım sonuç aynı.
     
  7. Kivi

    Kivi Bilgiliyim rank8

    Kayıt:
    28 Kasım 2010
    Mesajlar:
    1.308
    Beğenilen Mesajlar:
    0
    Ödül Puanları:
    0
    güzel kardeşim önce patch yaptınmı onu sorayım?

    ardından aynı şu şekilde yapıcaksın baglantını ben böyle giriyorum sorunsuz ;9

    caps:
    [​IMG]


    çalıştırdıysan teşekkürünü et geç :P
     
  8. madartemis

    madartemis Keşfediyorum rank8

    Kayıt:
    1 Mayıs 2011
    Mesajlar:
    13
    Beğenilen Mesajlar:
    0
    Ödül Puanları:
    0

    patch yaptınmı derken, tam olarak ne oluyor bu patch?


    resimdekileri denedim fark etmiyor aynı hatayı veriyor?



    öm.
    teşekürler ama gene olmadı ya bunları daha önce denemiştim tekrar gene denedim gene olmadı.

    ben xp de kullanıyordum diger bilgisayarımda sorun yok çalışıyor ama yeni bilgisayarım win 7 64 bit ama bunda birtürlü multi açamıyorum.