1. Reklam


    1. joysro
      ledas
      jungler
      keasro
      zeus
      karantina

edxloader hatasıxS


  1. burock73

    burock73 Öğreniyorum rank8

    Kayıt:
    8 Nisan 2009
    Mesajlar:
    201
    Beğenilen Mesajlar:
    0
    Ödül Puanları:
    0
    bilinmeyen yazılım uzantısı (0xc0000417) özel durumu, 0x00418cd2 hatası verıyor defalarca cıkarttım denedım ama olmadı ben onceden edxloader confıng fıle dosyasıyla oynamastım sılmıstım galıba ondan fakat sımdıde bu hata oraya gırmemı engellıyor fıkrı olan varsa paylasablırmı??? ?? :starving: :starving: :starving:
     
  2. Pzy

    Pzy Tanınıyorum rank8

    Kayıt:
    17 Mart 2011
    Mesajlar:
    466
    Beğenilen Mesajlar:
    0
    Ödül Puanları:
    16
    Meslek:
    Php Coder.
    Şehir:
    Yok Öyle Bi Dünya..
    Microsoft Visual C++ 2008 Redistributable Package (x86) ve Net Framework 3.5 yükle sorunun çözülür :thumbsup:
     
  3. burock73

    burock73 Öğreniyorum rank8

    Kayıt:
    8 Nisan 2009
    Mesajlar:
    201
    Beğenilen Mesajlar:
    0
    Ödül Puanları:
    0
    önceden vermıyordu fakat sımdı verdı confıg dosyası ıcındekılerı sldm ve kaydettım bundan sonrada ayarlar hep boyle gelıyor vısual C 2008++ ve netframeweorkle ılıskısnı anlıyamadımxS
     
  4. Pzy

    Pzy Tanınıyorum rank8

    Kayıt:
    17 Mart 2011
    Mesajlar:
    466
    Beğenilen Mesajlar:
    0
    Ödül Puanları:
    16
    Meslek:
    Php Coder.
    Şehir:
    Yok Öyle Bi Dünya..
    bi ilişkisi yok bunları yüklediğin zaman hata almazsın veya ileri zamanda hata çıkmaz karşına
     
  5. burock73

    burock73 Öğreniyorum rank8

    Kayıt:
    8 Nisan 2009
    Mesajlar:
    201
    Beğenilen Mesajlar:
    0
    Ödül Puanları:
    0
    inş olur deniyorum
     
  6. SeljukEmpire

    SeljukEmpire Öğretiyorum rank8

    Kayıt:
    10 Ocak 2011
    Mesajlar:
    749
    Beğenilen Mesajlar:
    0
    Ödül Puanları:
    0
    Şehir:
    Bursa/Heykel
  7. burock73

    burock73 Öğreniyorum rank8

    Kayıt:
    8 Nisan 2009
    Mesajlar:
    201
    Beğenilen Mesajlar:
    0
    Ödül Puanları:
    0
    kardes bndekı sorun edxloader sorunu ibot degıl edxloadere gırdıgımde yukarıdakı hatayı verıyor botla ılglı sıkıntım yok
     
  8. SeljukEmpire

    SeljukEmpire Öğretiyorum rank8

    Kayıt:
    10 Ocak 2011
    Mesajlar:
    749
    Beğenilen Mesajlar:
    0
    Ödül Puanları:
    0
    Şehir:
    Bursa/Heykel
    Araştırıyorum..
     
  9. SeljukEmpire

    SeljukEmpire Öğretiyorum rank8

    Kayıt:
    10 Ocak 2011
    Mesajlar:
    749
    Beğenilen Mesajlar:
    0
    Ödül Puanları:
    0
    Şehir:
    Bursa/Heykel
    Edx loaderin hangi sürümünü kullanıyorsun , ve tekrar indirdinmi ? :thumbsup:
     
  10. burock73

    burock73 Öğreniyorum rank8

    Kayıt:
    8 Nisan 2009
    Mesajlar:
    201
    Beğenilen Mesajlar:
    0
    Ödül Puanları:
    0
    5_0_3 bu sıtedıkını kurdum ama ben confıgle oynadım loadere tıklayınca sol altta set confıg fıle var bastım ordan confıge gırdım hepsını sldm kaydettım ondan oluyor dıye blıyorm nasl yapıcamxS
     
  11. SeljukEmpire

    SeljukEmpire Öğretiyorum rank8

    Kayıt:
    10 Ocak 2011
    Mesajlar:
    749
    Beğenilen Mesajlar:
    0
    Ödül Puanları:
    0
    Şehir:
    Bursa/Heykel
    tamam silmiş olabilirsin edx loaderi komple pcden kaldır ve tekrar indir kur oynama yaptığın dosyada geri gelecektir.
     
  12. burock73

    burock73 Öğreniyorum rank8

    Kayıt:
    8 Nisan 2009
    Mesajlar:
    201
    Beğenilen Mesajlar:
    0
    Ödül Puanları:
    0
    işte komple nasl sılıcem onu bılemıyorum her defasında cıkartıyorum komple sıldım sanıp bakıyorum hala aynıxs
     
  13. NiNCaSu

    NiNCaSu Old School olduser rank8

    Kayıt:
    26 Ekim 2007
    Mesajlar:
    4.490
    Beğenilen Mesajlar:
    6
    Ödül Puanları:
    48
    Meslek:
    Keşke hep çocuk kalsak,kalplerimiz yerine dizlerim
    Şehir:
    Depresif CollaTeraL
    Bu kadar basit bir program sağolsun selçuk bana laf bile bırakmıyor. :P
     
  14. SeljukEmpire

    SeljukEmpire Öğretiyorum rank8

    Kayıt:
    10 Ocak 2011
    Mesajlar:
    749
    Beğenilen Mesajlar:
    0
    Ödül Puanları:
    0
    Şehir:
    Bursa/Heykel
    elimizden geldiği kadar hacım yalnız isim selçuk değil Fatih :thumbsup:
     
  15. burock73

    burock73 Öğreniyorum rank8

    Kayıt:
    8 Nisan 2009
    Mesajlar:
    201
    Beğenilen Mesajlar:
    0
    Ödül Puanları:
    0
    bugune kadar ılk defa bole bır sorun yasadm yksa blıyorm basıtlıgını ama komple sılemıyorumxS
     
  16. SeljukEmpire

    SeljukEmpire Öğretiyorum rank8

    Kayıt:
    10 Ocak 2011
    Mesajlar:
    749
    Beğenilen Mesajlar:
    0
    Ödül Puanları:
    0
    Şehir:
    Bursa/Heykel
    Nasıl silinmiyor komple ? Hatamı veriyor silinemiyor diye ?
     
  17. burock73

    burock73 Öğreniyorum rank8

    Kayıt:
    8 Nisan 2009
    Mesajlar:
    201
    Beğenilen Mesajlar:
    0
    Ödül Puanları:
    0
    yok sılınıyor gıdıyor ama her cıkarttıgımızda bastan ayarlar oncekı ayarlarla aynı gelıyor yanı kayıtlı yanı slnmeyen confıng var
     
  18. burock73

    burock73 Öğreniyorum rank8

    Kayıt:
    8 Nisan 2009
    Mesajlar:
    201
    Beğenilen Mesajlar:
    0
    Ödül Puanları:
    0
    sizin dediklerinizi indirdim net frameworkuda kurdum sorun devam edıyor
     
  19. SeljukEmpire

    SeljukEmpire Öğretiyorum rank8

    Kayıt:
    10 Ocak 2011
    Mesajlar:
    749
    Beğenilen Mesajlar:
    0
    Ödül Puanları:
    0
    Şehir:
    Bursa/Heykel
    edx loaderi başka klasörde kurmayı dene

    Eğer sorun çözülmezse şuan iş yerindeyim akşam bizzat kullandığım edx loaderi atarım sana :thumbsup:
     
  20. burock73

    burock73 Öğreniyorum rank8

    Kayıt:
    8 Nisan 2009
    Mesajlar:
    201
    Beğenilen Mesajlar:
    0
    Ödül Puanları:
    0
    eyw kardesım nereye atarsam atıyım olmuyor cıldırmak ıcten bıle degıl kly glsın haberlerını beklıyorm