1. Reklam


    1. joysro
      ledas
      jungler
      keasro
      zeus
      karantina

Çalıştıramiyorum


  1. haslal

    haslal Gözlemliyorum rank8

    Kayıt:
    23 Eylül 2010
    Mesajlar:
    59
    Beğenilen Mesajlar:
    0
    Ödül Puanları:
    0
    Herkeze selam!

    Ben ibot ile clienti acamiyorum bi türlü sroyu acamadim :cry: bi yardim edin lutfen! kimi loader diyo yukluyorum olmuyo kimi loader gerek yok run client diyor tikliyoruum sorun veriyo.Sorunlarda söle.

    edxSilkroadloader ile actigimda

    Serversignature01 sorunu aliyorum

    Run client den baslatmaya çalışınca

    * Error - [LaunchNow] sro_client.exe directory not set

    Sorunlarini aliyorum lutfen yardim edin
     
  2. Canova

    Canova   olduser rank8

    Kayıt:
    19 Mayıs 2009
    Mesajlar:
    1.196
    Beğenilen Mesajlar:
    0
    Ödül Puanları:
    0
    Eğer win vista veya 7 kullanıyorsan edx loaderı yönetici olarak çalıştırmayı dener misin?
     
  3. haslal

    haslal Gözlemliyorum rank8

    Kayıt:
    23 Eylül 2010
    Mesajlar:
    59
    Beğenilen Mesajlar:
    0
    Ödül Puanları:
    0
    Evet win 7 kullanicisiyim dediginizi yaptim fakat ayni sorun devam ediyor
     
  4. Canova

    Canova   olduser rank8

    Kayıt:
    19 Mayıs 2009
    Mesajlar:
    1.196
    Beğenilen Mesajlar:
    0
    Ödül Puanları:
    0
    O zaman ibotun bulunduğu klasörde srodir.ini adında bir dosya olması lazım, o dosyayı not defteri vb. ile açıp orada yazan silkroad klasör adresi yerine sizin bilgisayarınızda silkroad nerede bulunuyor ise onu yazın. Ardından kaydederek çıkın ve botuda yeniden açın. Sonra run cliente tıklayarak girmeye çalışın. (Eğer anlatımdan pek bir şey anlamadıysanız forumda ibot bölümünde resimli bir anlatım da bulunması lazım:) )
     
  5. haslal

    haslal Gözlemliyorum rank8

    Kayıt:
    23 Eylül 2010
    Mesajlar:
    59
    Beğenilen Mesajlar:
    0
    Ödül Puanları:
    0
    Sorun oymuş :D dediklerinizi yaptim ve sorun çözüldü :)