1. Reklam


    1. joysro
      ledas
      jungler
      keasro
      zeus
      karantina

Bu 2. Konu Yardım Lütfenn!!


  1. Lagroad

    Lagroad Bilgiliyim rank8

    Kayıt:
    17 Mayıs 2007
    Mesajlar:
    1.305
    Beğenilen Mesajlar:
    0
    Ödül Puanları:
    36
    Yha beyler Yardım Bilgisayarımdaki Eski Sroyu Sildim Yeni Legend III kurdum Aam Server Underdoing atası Alıyorum Nasıl Çözücem Bu Hatayı!!
     
  2. murat75

    murat75 Tanınıyorum rank8

    Kayıt:
    26 Mayıs 2007
    Mesajlar:
    403
    Beğenilen Mesajlar:
    0
    Ödül Puanları:
    0
    Şehir:
    Pc User
    çok nadir rastlanan bir durum fakat client bozuk inmiş genelde silkroadın resmi sitesindeki downloader buna sebep oluyor flashget veya windowsun indirme programı ile indir clienti geçmiş olsun hiç çırpınma başka çaren yok yeni baştan indireceksin clienti kaçışın yok :twisted:
     
  3. _CaPtaiN_

    _CaPtaiN_ Öğretiyorum rank8

    Kayıt:
    24 Ocak 2008
    Mesajlar:
    844
    Beğenilen Mesajlar:
    0
    Ödül Puanları:
    0
    Şehir:
    Beklemede
    1.Resim çekermisin?
    2.Kardeşim niye 2 konu açıyorsun!!!
     
  4. Lagroad

    Lagroad Bilgiliyim rank8

    Kayıt:
    17 Mayıs 2007
    Mesajlar:
    1.305
    Beğenilen Mesajlar:
    0
    Ödül Puanları:
    36
    kiç kimse bakmıyoda ondan diğer konumu görmüşssün bi cvp yazsana uynderdoing reme gerk yoq
     
  5. _CaPtaiN_

    _CaPtaiN_ Öğretiyorum rank8

    Kayıt:
    24 Ocak 2008
    Mesajlar:
    844
    Beğenilen Mesajlar:
    0
    Ödül Puanları:
    0
    Şehir:
    Beklemede
    Bak daha yeni geldim ama hiçbir sebepten, aynı konuda 2 topic açamazsın.Görmiyolar diye birşey yok!Neyse silkroad ın sitesine bağlan anasayfa filan gelsin tekrar yüklemeyi dene.Yani silkroad ın sayfası açılınca biraz bekle sonra yüklemeyi başlat...
     
  6. Lagroad

    Lagroad Bilgiliyim rank8

    Kayıt:
    17 Mayıs 2007
    Mesajlar:
    1.305
    Beğenilen Mesajlar:
    0
    Ödül Puanları:
    36
    olmuyo yardımmm yha lütfen yardım edin bi ara sreemu vardı ondan sonra çalışmadı şu windows un driverında etc vardı ordaki hostu değiştirmiştim ondan olabilirmi