1. Reklam


    1. joysro
      ledas
      jungler
      keasro
      zeus
      karantina

botta oyundan atıyor


  1. webkrali

    webkrali Keşfediyorum rank8

    Kayıt:
    9 Mayıs 2007
    Mesajlar:
    12
    Beğenilen Mesajlar:
    0
    Ödül Puanları:
    0
    Şehir:
    aydın
    beyler bilen war mı ben botu bıraktığımda gelince oyundan çıkmış oluyor bilgisayar neden olabilir????
     
  2. RoBoCoP

    RoBoCoP Öğretiyorum rank8

    Kayıt:
    9 Mayıs 2007
    Mesajlar:
    690
    Beğenilen Mesajlar:
    0
    Ödül Puanları:
    0
    bende paso dc veriyor
     
  3. AmiP

    AmiP Old School olduser rank8

    Kayıt:
    10 Mayıs 2007
    Mesajlar:
    1.507
    Beğenilen Mesajlar:
    0
    Ödül Puanları:
    0
    Meslek:
    öğrenci
    Şehir:
    Bakırköy Ataköy High School
    pcinin ekran kartını güncelle extraokk
     
  4. webkrali

    webkrali Keşfediyorum rank8

    Kayıt:
    9 Mayıs 2007
    Mesajlar:
    12
    Beğenilen Mesajlar:
    0
    Ödül Puanları:
    0
    Şehir:
    aydın
    ekran kartının son sürümü yüklü bnde saten
     
  5. webkrali

    webkrali Keşfediyorum rank8

    Kayıt:
    9 Mayıs 2007
    Mesajlar:
    12
    Beğenilen Mesajlar:
    0
    Ödül Puanları:
    0
    Şehir:
    aydın
    şimdi girdim 5 dk olmadan attı dc de vermio bi bakıom oyun yoqqq
     
  6. alonewolf1903

    alonewolf1903 Keşfediyorum rank8

    Kayıt:
    7 Ağustos 2007
    Mesajlar:
    11
    Beğenilen Mesajlar:
    0
    Ödül Puanları:
    0
    evt ya bendede öyle bota bırakıyorum oyundan atıo dc filab gözükmüyor.
    ekran kartımı sorarsanız asus EN7600GS SILENT 512MB DDR2 bence ekran kartından kaynaklanmıyor. yardım pls
    konu başlığını açtığın içinde tşkür.
     
  7. alonewolf1903

    alonewolf1903 Keşfediyorum rank8

    Kayıt:
    7 Ağustos 2007
    Mesajlar:
    11
    Beğenilen Mesajlar:
    0
    Ödül Puanları:
    0
    bu konuda yardımcı olabilecek bi arkadaşımız yokmu ??
     
  8. webkrali

    webkrali Keşfediyorum rank8

    Kayıt:
    9 Mayıs 2007
    Mesajlar:
    12
    Beğenilen Mesajlar:
    0
    Ödül Puanları:
    0
    Şehir:
    aydın
    çözümünü bilen biri yok mu yaaaaaa????+
     
  9. Nebula

    Nebula Old School olduser rank8

    Kayıt:
    17 Eylül 2007
    Mesajlar:
    2.550
    Beğenilen Mesajlar:
    0
    Ödül Puanları:
    0
    Şehir:
    Hamburg
    Bende de var aynı sorun.Bu sürüm hatalı sanırım.Paramızla rezil olduk bu sürümde.Sitemizde T-Bot paralı satış olsa havale ile çok kişinin kullanacaiğına eminim.Başta ben Wink
     
  10. Nebula

    Nebula Old School olduser rank8

    Kayıt:
    17 Eylül 2007
    Mesajlar:
    2.550
    Beğenilen Mesajlar:
    0
    Ödül Puanları:
    0
    Şehir:
    Hamburg
    Benim ezik blader ı elle kasayım dedim.Madem hazır bot çalışmıo samatkant ta culuk kesip biraz antrenman yapayım.Botsuz girdim tabi ama gene masa üstü.Bence serverlar da bişiler var.
     
  11. DeSwa

    DeSwa Öğretiyorum rank8

    Kayıt:
    7 Kasım 2007
    Mesajlar:
    613
    Beğenilen Mesajlar:
    0
    Ödül Puanları:
    0
    Şehir:
    Kocaeli
    Bot la girince benide atiyordu + lag da cabasi bende normal girdim. bahsettigim softmod..