1. Reklam


    1. joysro
      ledas
      jungler
      keasro
      zeus
      karantina

Bot ayarları kaydetmiyor


  1. emreovic

    emreovic Öğreniyorum rank8

    Kayıt:
    6 Eylül 2007
    Mesajlar:
    162
    Beğenilen Mesajlar:
    0
    Ödül Puanları:
    0
    Ne zaman botu kapatıp açsam ayarların hepsi kayboluyor .. Zaten dw de kastığım için scriptlerde çalışmıyor

    1- Sorun nedir ?

    2- Acaba auto pot - auto select ile kassam daha kolaymı olur ?
     
  2. yelloha

    yelloha Tanınıyorum rank8

    Kayıt:
    28 Haziran 2007
    Mesajlar:
    425
    Beğenilen Mesajlar:
    0
    Ödül Puanları:
    0
    Ayarlari yapip Save Diceksin. Bidaki girişine load deyip ayarlari yükleticen
     
  3. emreovic

    emreovic Öğreniyorum rank8

    Kayıt:
    6 Eylül 2007
    Mesajlar:
    162
    Beğenilen Mesajlar:
    0
    Ödül Puanları:
    0
    [​IMG]

    nerde burda save ? alttaki save scrip için load tıkladığımda setttings dosyaları açılmıyor . summer7:
     
  4. yelloha

    yelloha Tanınıyorum rank8

    Kayıt:
    28 Haziran 2007
    Mesajlar:
    425
    Beğenilen Mesajlar:
    0
    Ödül Puanları:
    0
    script çalişmiyor bozuk.Yokarida Sağda Save Satting var ona tiklican ayarlar kaydeder
     
  5. emreovic

    emreovic Öğreniyorum rank8

    Kayıt:
    6 Eylül 2007
    Mesajlar:
    162
    Beğenilen Mesajlar:
    0
    Ödül Puanları:
    0
    safe yazıyor bende dedim bu ne =) denerim çok sağol
     
  6. yelloha

    yelloha Tanınıyorum rank8

    Kayıt:
    28 Haziran 2007
    Mesajlar:
    425
    Beğenilen Mesajlar:
    0
    Ödül Puanları:
    0
    safe diorsun birdaki girişinde yine yokarda sağdan load..
     
  7. emreovic

    emreovic Öğreniyorum rank8

    Kayıt:
    6 Eylül 2007
    Mesajlar:
    162
    Beğenilen Mesajlar:
    0
    Ödül Puanları:
    0
    malesef olmadı gene hiçbir ayar gözükmüyor ..
     
  8. phila

    phila Keşfediyorum rank8

    Kayıt:
    9 Kasım 2009
    Mesajlar:
    11
    Beğenilen Mesajlar:
    0
    Ödül Puanları:
    1
    ya arkdşlar bende botta skıller gözükmüyor yardımcı lurmusnz neden acaba