1. Reklam


    1. joysro
      ledas
      jungler
      keasro
      zeus
      karantina

Bir Tane Daha Program[Not Hesaplayıcı][Yenilendi]


  1. Incandescent_

    Incandescent_ Öğretiyorum rank8

    Kayıt:
    20 Şubat 2011
    Mesajlar:
    599
    Beğenilen Mesajlar:
    0
    Ödül Puanları:
    0
    Meslek:
    Akşama kadar bilgisayarın başında oturmak :D
    Şehir:
    Kocaeli/ARSLANBEY
    Not Hesaplayıcı

    Program Ne İşe Yarar
    Notlarınızı toplayıp bölüp kaldınızmı kalmadınızmı diye uğraşmıyacaksınız istenilen verileri girin size kaldınızmı geçtinizmi diye söylesin

    Download
    Not Hesaplayıcı
    Download


    [​IMG]

    Hesap Makinesi

    Bu sefer sonuçu Textbox'ta veriyor.Sonucu size kopyalama imkanı sağlıyor.

    Download
    Hesap Makinesi
    Download


    [​IMG]
     
  2. Incandescent_

    Incandescent_ Öğretiyorum rank8

    Kayıt:
    20 Şubat 2011
    Mesajlar:
    599
    Beğenilen Mesajlar:
    0
    Ödül Puanları:
    0
    Meslek:
    Akşama kadar bilgisayarın başında oturmak :D
    Şehir:
    Kocaeli/ARSLANBEY
    yorumlarınız bekliyorum
     
  3. xlorxlarge

    xlorxlarge Bilgiliyim rank8

    Kayıt:
    23 Mayıs 2008
    Mesajlar:
    1.135
    Beğenilen Mesajlar:
    0
    Ödül Puanları:
    36
    Şehir:
    C# C++
    bende sen gibi c#'a başladım umarım başarılı olursun güzel çalışma :)
     
  4. Incandescent_

    Incandescent_ Öğretiyorum rank8

    Kayıt:
    20 Şubat 2011
    Mesajlar:
    599
    Beğenilen Mesajlar:
    0
    Ödül Puanları:
    0
    Meslek:
    Akşama kadar bilgisayarın başında oturmak :D
    Şehir:
    Kocaeli/ARSLANBEY
    saol vb.net daha kolay diyorlar c# de büyük küçük harf uyumu falan noktalama işaretleri falan varmı
     
  5. hanry006

    hanry006 Bilgiliyim rank8

    Kayıt:
    2 Mayıs 2010
    Mesajlar:
    1.996
    Beğenilen Mesajlar:
    0
    Ödül Puanları:
    0
    Meslek:
    Bilgısayar Programcılıgı Üniversite 3
    Şehir:
    u bulamadım
    En basitidir. Keske biraz süsleseydin. Nede olsa yazdıgın ilk program arşivinde ozel bır yerı olur daima ilklerin :roll:

    Label yazısını bıle editlememişsin :lol:

    PS: C#
    :thumbsup:
     
  6. Incandescent_

    Incandescent_ Öğretiyorum rank8

    Kayıt:
    20 Şubat 2011
    Mesajlar:
    599
    Beğenilen Mesajlar:
    0
    Ödül Puanları:
    0
    Meslek:
    Akşama kadar bilgisayarın başında oturmak :D
    Şehir:
    Kocaeli/ARSLANBEY
    @hanry007

    :mrgreen: evet onları değiştiricem
     
  7. xlorxlarge

    xlorxlarge Bilgiliyim rank8

    Kayıt:
    23 Mayıs 2008
    Mesajlar:
    1.135
    Beğenilen Mesajlar:
    0
    Ödül Puanları:
    36
    Şehir:
    C# C++
    Var tabi ama kısa süre sonra alışıyosun küçük büyük harflere noktalı virgüllere felan çoğunluk c# diyo bence daha başındayken c# öğren derim ben
     
  8. hanry006

    hanry006 Bilgiliyim rank8

    Kayıt:
    2 Mayıs 2010
    Mesajlar:
    1.996
    Beğenilen Mesajlar:
    0
    Ödül Puanları:
    0
    Meslek:
    Bilgısayar Programcılıgı Üniversite 3
    Şehir:
    u bulamadım
    Şimdi Hatırladım :P İlk yazdıgım program hemen hemen gorunum olarakta buna cok benzıyordu. fakat ben text box a sadece sayı gırılebılır uyarısını koymadıgım ıcın fırca yemıstım :cry:
     
  9. xlorxlarge

    xlorxlarge Bilgiliyim rank8

    Kayıt:
    23 Mayıs 2008
    Mesajlar:
    1.135
    Beğenilen Mesajlar:
    0
    Ödül Puanları:
    36
    Şehir:
    C# C++
    Hacım c#'tan ileri derece anlıyormusun
     
  10. Incandescent_

    Incandescent_ Öğretiyorum rank8

    Kayıt:
    20 Şubat 2011
    Mesajlar:
    599
    Beğenilen Mesajlar:
    0
    Ödül Puanları:
    0
    Meslek:
    Akşama kadar bilgisayarın başında oturmak :D
    Şehir:
    Kocaeli/ARSLANBEY
    harf yazılmmaması için ne yazmalıyım text koduna
     
  11. RoqA

    RoqA   asistan rank8

    Kayıt:
    17 Mart 2009
    Mesajlar:
    5.822
    Beğenilen Mesajlar:
    0
    Ödül Puanları:
    36
    Şehir:
    LoL
    tebrikler.
    ps: merak ettim ben de bir bakayım nasıl birşeymiş bu vb :P
     
  12. hanry006

    hanry006 Bilgiliyim rank8

    Kayıt:
    2 Mayıs 2010
    Mesajlar:
    1.996
    Beğenilen Mesajlar:
    0
    Ödül Puanları:
    0
    Meslek:
    Bilgısayar Programcılıgı Üniversite 3
    Şehir:
    u bulamadım
    Girilen İfadenın Turununu Belirtmelisin. Strıng , İnteger i Double Bişiler Çağrıstırmadımı ? Bunlar temeldır sin:


    Hayır :roll:
     
  13. Incandescent_

    Incandescent_ Öğretiyorum rank8

    Kayıt:
    20 Şubat 2011
    Mesajlar:
    599
    Beğenilen Mesajlar:
    0
    Ödül Puanları:
    0
    Meslek:
    Akşama kadar bilgisayarın başında oturmak :D
    Şehir:
    Kocaeli/ARSLANBEY
    yeni program yaptım nasıl olmuş
     
  14. hanry006

    hanry006 Bilgiliyim rank8

    Kayıt:
    2 Mayıs 2010
    Mesajlar:
    1.996
    Beğenilen Mesajlar:
    0
    Ödül Puanları:
    0
    Meslek:
    Bilgısayar Programcılıgı Üniversite 3
    Şehir:
    u bulamadım
    hesap makınesınde ufak bır eksiklik war.

    suan sonuc u sonuc label ınde belırtıyorsun ? bu label program uzerınde kopyalanamaz yanı sadece basıt olarak 2 ıslemın sonucunu goruyorsun. nıye boyle olsun ?

    o sonuc u yenı bır textboxa yazdırsan hem kopyalamaya ızın verır hemde gerektıgınde textbox uzerındekı son degerı aldırıp yenı bır ısleme sokabılırsın. yanı sonuc u kullanıcı ezberlemek yerıne 2+2 nın sonucunu 5 le carptırabılır. hem daha kullanıslı hemde bır ust sevıyede gelısmıs bır program olur :roll: tabı bunlar benım dusuncem. madem bu işe heveslendın , kaynaklara baglı kalma kendı dusuncelerını kat :wink1:
     
  15. Incandescent_

    Incandescent_ Öğretiyorum rank8

    Kayıt:
    20 Şubat 2011
    Mesajlar:
    599
    Beğenilen Mesajlar:
    0
    Ödül Puanları:
    0
    Meslek:
    Akşama kadar bilgisayarın başında oturmak :D
    Şehir:
    Kocaeli/ARSLANBEY
    Tavsiye için saol birde hayırlı olsun rütbe atlamıssın
     
  16. hanry006

    hanry006 Bilgiliyim rank8

    Kayıt:
    2 Mayıs 2010
    Mesajlar:
    1.996
    Beğenilen Mesajlar:
    0
    Ödül Puanları:
    0
    Meslek:
    Bilgısayar Programcılıgı Üniversite 3
    Şehir:
    u bulamadım
    tesekkur ederım. su sanıye anladım atladıgımı
     
  17. Incandescent_

    Incandescent_ Öğretiyorum rank8

    Kayıt:
    20 Şubat 2011
    Mesajlar:
    599
    Beğenilen Mesajlar:
    0
    Ödül Puanları:
    0
    Meslek:
    Akşama kadar bilgisayarın başında oturmak :D
    Şehir:
    Kocaeli/ARSLANBEY
    :mrgreen:
     
  18. hanry006

    hanry006 Bilgiliyim rank8

    Kayıt:
    2 Mayıs 2010
    Mesajlar:
    1.996
    Beğenilen Mesajlar:
    0
    Ödül Puanları:
    0
    Meslek:
    Bilgısayar Programcılıgı Üniversite 3
    Şehir:
    u bulamadım
    son yaptıgın sılkroad ıle ılgılı dowloader programını kaldırmanı ıstemek zorundayım. baska bır sıtenın reklamı acıkca gorunmektedır. 24 saat ıcınde ya yenı reklamsız olanı ekle yada kaldır. :roll:
     
  19. Incandescent_

    Incandescent_ Öğretiyorum rank8

    Kayıt:
    20 Şubat 2011
    Mesajlar:
    599
    Beğenilen Mesajlar:
    0
    Ödül Puanları:
    0
    Meslek:
    Akşama kadar bilgisayarın başında oturmak :D
    Şehir:
    Kocaeli/ARSLANBEY
  20. Incandescent_

    Incandescent_ Öğretiyorum rank8

    Kayıt:
    20 Şubat 2011
    Mesajlar:
    599
    Beğenilen Mesajlar:
    0
    Ödül Puanları:
    0
    Meslek:
    Akşama kadar bilgisayarın başında oturmak :D
    Şehir:
    Kocaeli/ARSLANBEY
    not hesaplayıcı yapıldı yorumlarınızı bekliyorum