1. Reklam


    1. joysro
      ledas
      jungler
      keasro
      zeus
      karantina

bi yardım eli uzatın =)


  1. gorkem8181

    gorkem8181 Öğreniyorum rank8

    Kayıt:
    14 Mayıs 2010
    Mesajlar:
    118
    Beğenilen Mesajlar:
    0
    Ödül Puanları:
    0
    uzun bir zamandır silkroad oynuyorum.ekran kartım 5ay önce yandı ertesi gün ise win7 yükleyıp ekran kartsız oynamaya başladım.sorunsuz 2çar acıyordum sbot ile, ta kiii 4gün önceye kadar.2çar oyunda örnegin facebooka giriyirom yada herhangi bir site açıyorum net kesiliyor.Ama modemin ışıklarında bi değişiklik yok.Anlamadım gitti bazen oyunda değılken bile net kesiliyor sadnessla1

    Bir bilgisi olan bu işlerden anlayan kimse varsa yardım ederseniz sevinirim.Gerçekten kötu durumdayım modemdemi arıza vaaar? yoksa ekran kartımdamı bi arıza varr :confused1: yada başka ne olabilir pray:
     
  2. gorkem8181

    gorkem8181 Öğreniyorum rank8

    Kayıt:
    14 Mayıs 2010
    Mesajlar:
    118
    Beğenilen Mesajlar:
    0
    Ödül Puanları:
    0
    koccaaa sitede 1kişi bile yokmu konu hakkında bilgili?
     
  3. hanry006

    hanry006 Bilgiliyim rank8

    Kayıt:
    2 Mayıs 2010
    Mesajlar:
    1.996
    Beğenilen Mesajlar:
    0
    Ödül Puanları:
    0
    Meslek:
    Bilgısayar Programcılıgı Üniversite 3
    Şehir:
    u bulamadım
    ekran kartının yanık olmasıyla netının kesılması arasında nasıl bır ılıskı kurdun cozemedım.Sorun Sbotun surumunde olabılır :roll:
     
  4. Warmoon

    Warmoon Old School olduser rank8

    Kayıt:
    17 Nisan 2008
    Mesajlar:
    1.725
    Beğenilen Mesajlar:
    0
    Ödül Puanları:
    0
    Şehir:
    SA xd
    sBot charlari ölü gördüğü için dc atması mümkünmü? hiç sbot kullanmadım.
     
  5. gorkem8181

    gorkem8181 Öğreniyorum rank8

    Kayıt:
    14 Mayıs 2010
    Mesajlar:
    118
    Beğenilen Mesajlar:
    0
    Ödül Puanları:
    0
    işte bi bağlantı kuramadım bende pc'nin tek eksiği o şuan ve sadece oyunda gitmiyor internet gidiyor komple eekd1
     
  6. gorkem8181

    gorkem8181 Öğreniyorum rank8

    Kayıt:
    14 Mayıs 2010
    Mesajlar:
    118
    Beğenilen Mesajlar:
    0
    Ödül Puanları:
    0
    hayır
     
  7. hanry006

    hanry006 Bilgiliyim rank8

    Kayıt:
    2 Mayıs 2010
    Mesajlar:
    1.996
    Beğenilen Mesajlar:
    0
    Ödül Puanları:
    0
    Meslek:
    Bilgısayar Programcılıgı Üniversite 3
    Şehir:
    u bulamadım
    TTnet i bilgilendir. Bizim arkadastada aynı sorun wardı modem ısıklarında sorun yok ama net 2-3 dakıkalıgına gıdıp gelıyordu TTNET i aradım çözdum dedı ama :think:
     
  8. gorkem8181

    gorkem8181 Öğreniyorum rank8

    Kayıt:
    14 Mayıs 2010
    Mesajlar:
    118
    Beğenilen Mesajlar:
    0
    Ödül Puanları:
    0
    mesai saatleri hakkında bi bilgin varmı ttnetın çalışıyorum ancak molalarda ararım :lol:
     
  9. gorkem8181

    gorkem8181 Öğreniyorum rank8

    Kayıt:
    14 Mayıs 2010
    Mesajlar:
    118
    Beğenilen Mesajlar:
    0
    Ödül Puanları:
    0
    vay anasını ya nasıl iş bu yemin ederim uyuyo burda artık herkes eskiden sorunumuz olduğunda yardım istediğimizde extra bizzat ilgilenirdi ben hic mennun değilim artık ya :oldie:
     
  10. SirGLooMy

    SirGLooMy Öğretiyorum rank8

    Kayıt:
    24 Mart 2011
    Mesajlar:
    767
    Beğenilen Mesajlar:
    0
    Ödül Puanları:
    16
    7-24 444 0 375 i arayıp arıza kaydı bırakabilirsin eğer sorun hatlardan değilse yarın gidip yeni bir modem almalısın
     
  11. Warrison

    Warrison Öğretiyorum rank8

    Kayıt:
    10 Mart 2011
    Mesajlar:
    780
    Beğenilen Mesajlar:
    0
    Ödül Puanları:
    16
    1) Büyük ihtimal hatlarda bir problem vardır.
    2) Modemi genel olarak bir onar.
    3) Eğer sorun devam ederse, sorun modemde olabilir veya, modem kablolarında bir kopukluk olabilir.
    4) Ekran kartı ile internet bağlantısının bir alakası yoktur.
     
  12. +Dejavu+

    +Dejavu+ Bilgiliyim rank8

    Kayıt:
    6 Mayıs 2008
    Mesajlar:
    1.209
    Beğenilen Mesajlar:
    0
    Ödül Puanları:
    0
    444 0 375 Net hızını düşür malesef neden diyeceksin sanırım 5+ mqbs hız kullanıyorsun veyada 8 o bölgede alt yapı sorunu olabilir bendede öyle oluyordu 8 megabit malesef 2 ye düştü daral: yardımcı olduysam ne mutlu :!!&%&! :!!&%&!
     
  13. gorkem8181

    gorkem8181 Öğreniyorum rank8

    Kayıt:
    14 Mayıs 2010
    Mesajlar:
    118
    Beğenilen Mesajlar:
    0
    Ödül Puanları:
    0
    saolasın