1. Reklam


    1. joysro
      ledas
      jungler
      keasro
      zeus
      karantina

bi baksanızya bot açılmıyo


  1. safsata15

    safsata15 Keşfediyorum rank8

    Kayıt:
    23 Ağustos 2007
    Mesajlar:
    17
    Beğenilen Mesajlar:
    0
    Ödül Puanları:
    0
    bota start game diyorum ama bota girmiyo??
    ndn
     
  2. Salvadore

    Salvadore Gözlemliyorum rank8

    Kayıt:
    12 Aralık 2007
    Mesajlar:
    71
    Beğenilen Mesajlar:
    0
    Ödül Puanları:
    0
    Kaldır tekrar kur?
    bide güncel sürümünü yükle ?
     
  3. safsata15

    safsata15 Keşfediyorum rank8

    Kayıt:
    23 Ağustos 2007
    Mesajlar:
    17
    Beğenilen Mesajlar:
    0
    Ödül Puanları:
    0
    sürüm güncel , ama start dedikten sonra hiçbir şey olmuo öle duruo bilgisayar
     
  4. freepirate

    freepirate Öğreniyorum rank8

    Kayıt:
    24 Kasım 2007
    Mesajlar:
    121
    Beğenilen Mesajlar:
    0
    Ödül Puanları:
    16
    Meslek:
    Üniversite öğrencisi
    :?!!! Yaw bende de aynı hata var bilen birisi bi mesaj yazsa ne güzel olurdu bayram bayram... headbang2ft9
     
  5. bannedddd

    bannedddd Buralıyım rank8

    Kayıt:
    11 Ekim 2007
    Mesajlar:
    4.525
    Beğenilen Mesajlar:
    0
    Ödül Puanları:
    0
    Aynen bende de bu hata var arkadaşlar lütfen bilen birisi bizi aydınlatsın.
     
  6. Morwena

    Morwena Buralıyım rank8

    Kayıt:
    16 Nisan 2007
    Mesajlar:
    4.461
    Beğenilen Mesajlar:
    0
    Ödül Puanları:
    0
    Şimdi beyler İlk önce D: nin içinde kurulu olan silkroad ın içine bot klasörü açıyoruz ...
    İçine güncel bot clientini kuruyoruz ...
    Sonra parmaktan oyuna giriyor ...

    (Bazı arkadaşlar ki lafım onlara paylaşım yapmak için paylaşım yapılmaz ben insan gibi olan arkadaşlarıma ufakta olsa bu paylaşımı yapıyorum ...)
     
  7. MeraclituS

    MeraclituS Öğretiyorum rank8

    Kayıt:
    22 Mayıs 2007
    Mesajlar:
    578
    Beğenilen Mesajlar:
    0
    Ödül Puanları:
    0
    Meslek:
    ögrenci
    Şehir:
    Kocaeli
    arkadasım client.exe deişti onu tekrar gösterin bu arada srüm güncellendi onada dikkat edin.
     
  8. mecut1

    mecut1 Keşfediyorum rank8

    Kayıt:
    31 Ağustos 2007
    Mesajlar:
    24
    Beğenilen Mesajlar:
    0
    Ödül Puanları:
    1
    Meslek:
    öğrenci
    ya birisininkide çalışsa ne olur her zaman birisinin botu çalışmı:::::::::::D
     
  9. bannedddd

    bannedddd Buralıyım rank8

    Kayıt:
    11 Ekim 2007
    Mesajlar:
    4.525
    Beğenilen Mesajlar:
    0
    Ödül Puanları:
    0
    Aynı sorun bende de hala devam ediyor, dünden beri çözüm yolları arıyorum. Bot yetkilileri ile konuştum onlarda çözüm bulamıyorlar. Ama bakalım ne olacak... Neutral
     
  10. blktr

    blktr Keşfediyorum rank8

    Kayıt:
    13 Haziran 2007
    Mesajlar:
    12
    Beğenilen Mesajlar:
    0
    Ödül Puanları:
    0
    aynı sorun bendede var.Legend2 gelmeden önce aldıgım 100krediyi hala kullanamadım. Evil or Very Mad
     
  11. kayar

    kayar Öğreniyorum rank8

    Kayıt:
    14 Ağustos 2007
    Mesajlar:
    187
    Beğenilen Mesajlar:
    0
    Ödül Puanları:
    0
    ya arkadaşlar hiçmi düşünmüyonuz demekkii pcden anlamıyonuz anlasınız düşünürsünüz ve böyle saçma sapan konular açmassınız :lol:
     
  12. blktr

    blktr Keşfediyorum rank8

    Kayıt:
    13 Haziran 2007
    Mesajlar:
    12
    Beğenilen Mesajlar:
    0
    Ödül Puanları:
    0
    Sen çok biliyorsan söylede millette nasıl yapılacagını öğrensin. Evil or Very Mad
     
  13. kayar

    kayar Öğreniyorum rank8

    Kayıt:
    14 Ağustos 2007
    Mesajlar:
    187
    Beğenilen Mesajlar:
    0
    Ödül Puanları:
    0
    botu sil yeniden yükle sro_client i değiştir olmassa aç botu parmak orda qözüksün normal olarak oyuna qir bot bi qüzel kassın oda olmassa bana sorunu iyice anlatın herşeyi deneyin oke :lol:
     
  14. xxxmetexxx

    xxxmetexxx Tanınıyorum rank8

    Kayıt:
    15 Mayıs 2007
    Mesajlar:
    292
    Beğenilen Mesajlar:
    0
    Ödül Puanları:
    0
    Meslek:
    Öğrenci
    Şehir:
    Ezikler Diyarı Hotan
    bendede oluyor ama karmakarışık bişeyler yazıyor sonuda (9) var öyle bişi işte