1. Reklam


    1. joysro
      ledas
      jungler
      keasro
      zeus
      karantina

avrupa buff basma macrosu alın teri kendim yazdım :D


  1. Roland Deschain

    Roland Deschain Öğretiyorum rank8

    Kayıt:
    28 Nisan 2007
    Mesajlar:
    690
    Beğenilen Mesajlar:
    0
    Ödül Puanları:
    0
    Meslek:
    Öğrenci
    Şehir:
    Gilead
    arkadaşlar mustafanın (macrocheck olur kendileri) uzun istek ve kafa şişirmeleri sonucu kendisine bir macro yazayım dedim. ilk başta basit bişey yazıcaktım sonra gaza geldim :lol: böyle bir şey oldu. sonradan gördüm kendisi gitmiş dandik macrolarla uğraşıyor :lol:

    arkadaşlar bunu kullanmak için actool programı lazım. BURDAN İNDİREBİLİRSİNİZ
    gerekli açıklamalar kodun içinde var. oradaki değerleri kendinize göre ayarlayın. macronun yaptığı iş bufflar bittikçe bardı eline alıp buff basıp geri silah almasıdır. şu anda iki buff için ayarlı. tek veya üç buff için de yapabilirim. buffları birbirinden bağımsız basar. yani hangisi biterse onu basar.

    işte kodlar:

    Kod:
    //Kopirayt Buğra Koç 2107 :D
    //budra tarafından tüm extraloob halkına adanmıştır.
    constants
      //ilk buff'ın cooldown'u. yanına üç sıfır ekleyip öyle yazın ki milisaniye olsun.
      buff1cool = 500000
      //ikinci buff'ın cooldown'u. yanına üç sıfır ekleyip öyle yazın ki milisaniye olsun.
      buff2cool = 750000
      //hız. hızlı olsun diye gaza gelip düşük değer vermeyin. önce deneyin.
      //düşük değer verince daha bufflar basılmadan macro biter bi halta yaramaz.
      //bu değer herkesin internet hızına CPU hızına göre değişir.
      //deneyerek kendi en düşük değerinizi bulmalısınız.
      hiz = 2500
      //burası slot ayarları. tüm slotlar f4 skill barı için geçerli
      //yani burada gereken şeyleri f4 slotuna koyun
      //bard'ın slotu. cleric rod da koyabilirsiniz tamamen keyfinize kalmış.
      bardslot = 1
      //birinci buff'ın slotu
      buff1slot = 2
      //ikinci buff'ın slotu
      buff2slot = 3
      // asıl silahın slotu
      silahslot = 4
      //kalkanın slotu.
      //eğer kalkan kullanıyorsanız yani swordshield warlock filansanız bunu kullanın.
      //kullanmıyorsanız bunu f4 skill barındaki boş bir slota ayarlayın.
      kalkanslot = 5
      //bunları ellemeyin
      buff1kontrol = 0
      buff2kontrol = 0
    end
    
    while 1=1
      Compute buff1kontrol = $buff1kontrol + 3
      Compute buff2kontrol = $buff2kontrol + 3
      If $buff1kontrol = $buff1cool or $buff2kontrol = $buff2cool
        SetActiveWindow SRO_Client
        Delay 100
        Keys {F4}
        Delay 100
        Keys $bardslot
        Delay $hiz
        If $buff1kontrol = $buff1cool
          Keys $buff1slot
          SetConst buff1kontrol = 0
          Delay $hiz
        End
        If $buff2kontrol = $buff2cool
          Keys $buff2slot
          SetConst buff2kontrol = 0
          Delay $hiz
        End
        Keys $silahslot
        Delay $hiz
        Keys $kalkanslot
        Delay $hiz
        Keys {F1}
      End
    end
    arkadaşlar güle güle kullanın Wink oyun içerisinde denemedim ama oyun dışında denedim çok güzel çalışıyor gibi.

    not: yürütmeyin kodu plz :lol: en azından kimden aldığınızı yazın.
     
  2. Macro

    Macro Old School olduser rank8

    Kayıt:
    19 Haziran 2007
    Mesajlar:
    6.405
    Beğenilen Mesajlar:
    0
    Ödül Puanları:
    0
    Meslek:
    Barmen, Grafik Tasarımcı, Web Tasarımcı, Yazar, Şa
    Şehir:
    Karanfil kokan ülkemin, ülkemin caddelerinde
    çüşünüz plz :lol: abartmışsın buğra
     
  3. Roland Deschain

    Roland Deschain Öğretiyorum rank8

    Kayıt:
    28 Nisan 2007
    Mesajlar:
    690
    Beğenilen Mesajlar:
    0
    Ödül Puanları:
    0
    Meslek:
    Öğrenci
    Şehir:
    Gilead
    sen iste yeter mustafa :lol: daha lazımmı bot da yapıyım sana istersen? :mrgreen: :mrgreen:
     
  4. Macro

    Macro Old School olduser rank8

    Kayıt:
    19 Haziran 2007
    Mesajlar:
    6.405
    Beğenilen Mesajlar:
    0
    Ödül Puanları:
    0
    Meslek:
    Barmen, Grafik Tasarımcı, Web Tasarımcı, Yazar, Şa
    Şehir:
    Karanfil kokan ülkemin, ülkemin caddelerinde
    :lol: C++ da vardı sende di mi yakında onu da yaparsın :lol: msn e gelsene
     
  5. Roland Deschain

    Roland Deschain Öğretiyorum rank8

    Kayıt:
    28 Nisan 2007
    Mesajlar:
    690
    Beğenilen Mesajlar:
    0
    Ödül Puanları:
    0
    Meslek:
    Öğrenci
    Şehir:
    Gilead
    yok yaw ne c++ ı. vb.net ve delphi biliyom ben fazla deil oda. bot mot yapamam git revbot kullan :lol: asp ile de bot olmuyorki canım bi tek onu düzgün biliyorum :mrgreen:
     
  6. Macro

    Macro Old School olduser rank8

    Kayıt:
    19 Haziran 2007
    Mesajlar:
    6.405
    Beğenilen Mesajlar:
    0
    Ödül Puanları:
    0
    Meslek:
    Barmen, Grafik Tasarımcı, Web Tasarımcı, Yazar, Şa
    Şehir:
    Karanfil kokan ülkemin, ülkemin caddelerinde
    iyi o zaman site yapmaya devam et :lol: msn e gir ama önce
     
  7. _aLy_

    _aLy_ Öğretiyorum rank8

    Kayıt:
    14 Eylül 2007
    Mesajlar:
    589
    Beğenilen Mesajlar:
    0
    Ödül Puanları:
    0
    Meslek:
    Öğrenci
    Şehir:
    Merkez / AYDIN
    ohara hmm bune böle yahu :mrgreen: helal walla
     
  8. _aLy_

    _aLy_ Öğretiyorum rank8

    Kayıt:
    14 Eylül 2007
    Mesajlar:
    589
    Beğenilen Mesajlar:
    0
    Ödül Puanları:
    0
    Meslek:
    Öğrenci
    Şehir:
    Merkez / AYDIN
    Arkadaşım denedim ama start dedikten sonra sroya geçmiyor sürekli alttan kodları gösterip duruyor?
     
  9. _StrawBerry_

    _StrawBerry_ Öğretiyorum rank8

    Kayıt:
    14 Temmuz 2007
    Mesajlar:
    714
    Beğenilen Mesajlar:
    0
    Ödül Puanları:
    0
    Meslek:
    LİSE 3
    Şehir:
    Hera _StrawBerry_ pm me :)
    çalışıyor ise süper gerçekten oha hmm
     
  10. Roland Deschain

    Roland Deschain Öğretiyorum rank8

    Kayıt:
    28 Nisan 2007
    Mesajlar:
    690
    Beğenilen Mesajlar:
    0
    Ödül Puanları:
    0
    Meslek:
    Öğrenci
    Şehir:
    Gilead
    dostum bilerek öyle yaptım. buff basacağı zaman geçiyor sro ya. bot açıkken sen başka işlerle uğraşabilesin diye böyle yaptım. buff basılcağı zaman geçip basıyor. ama sen istersen macroyu çalıştırıp kendin geçebilirsin sroya Wink
     
  11. _aLy_

    _aLy_ Öğretiyorum rank8

    Kayıt:
    14 Eylül 2007
    Mesajlar:
    589
    Beğenilen Mesajlar:
    0
    Ödül Puanları:
    0
    Meslek:
    Öğrenci
    Şehir:
    Merkez / AYDIN
    Tamam da hiç basmıyoki buff yane hiç geçmiyo sroya.
    ben direk senin verdiğin kodları yapıştırdım start dedim herhangi bi ayar değiştirmedim?
     
  12. Roland Deschain

    Roland Deschain Öğretiyorum rank8

    Kayıt:
    28 Nisan 2007
    Mesajlar:
    690
    Beğenilen Mesajlar:
    0
    Ödül Puanları:
    0
    Meslek:
    Öğrenci
    Şehir:
    Gilead
    ??? kodu silkroad açıkken kullanıyorsun değil mi?? bu macro oyuna girmez unutma. kasma yerine gittikten sonra başlatman lazım bunu.