1. Reklam


    1. joysro
      ledas
      jungler
      keasro
      zeus
      karantina

Autopotion?! Lag?! hı ?


  1. VxFactor

    VxFactor Keşfediyorum rank8

    Kayıt:
    29 Haziran 2009
    Mesajlar:
    11
    Beğenilen Mesajlar:
    0
    Ödül Puanları:
    0
    Şehir:
    İstanbul / Türkiye
    Size bir şey soracağım : ben autopot'u açtığım zaman oyunda bir değişiklik olmuyor fakat autopotu başlattığım zaman;grafikte bir kasılma söz konusu oluyor..
    Pc de kötü deil
    [Pc özellikleri : (hava olsun diye söylemiyorum kesinlikle yanlış anlamayın ki zaten havalık bi' tarafı da yok)Nvidia GeForce 9500 GT 512mb ekran kartı,amd phenom x4 64'lük;her çekirdek 2,3ghz,2gb ddr2 ram,350W kasa.]

    Fakat bende kasarken niye arkadaşta kasmıyor?
    [işletim sistemleri : benim vista,arkadaşın xp]

    Biri bana açıklayabilir mi lütfen
     
  2. FoundeR

    FoundeR Bilgiliyim rank8

    Kayıt:
    21 Kasım 2008
    Mesajlar:
    1.993
    Beğenilen Mesajlar:
    0
    Ödül Puanları:
    36
    Meslek:
    Öğrenci
    aynı şeyi arkadaşımda yaşıyor oda vista kullanıcısı
    ben xp kullanıyorum oyle bi sorun yasamıyorum hatta benım ekran kartım 256
     
  3. VxFactor

    VxFactor Keşfediyorum rank8

    Kayıt:
    29 Haziran 2009
    Mesajlar:
    11
    Beğenilen Mesajlar:
    0
    Ödül Puanları:
    0
    Şehir:
    İstanbul / Türkiye
    O zaman sorun vista'da sanırsam ://
    Beyler peki "Vista'da takılmayan Autopotion" vs. gibi bir şey biliyor musunuz ?
    (saçma oldu ama neyse :D )
     
  4. ironEyE

    ironEyE Aileden rank8

    Kayıt:
    7 Şubat 2008
    Mesajlar:
    11.588
    Beğenilen Mesajlar:
    0
    Ödül Puanları:
    36
    Şehir:
    Bahçelievler/İstanbul
    Aynısı bende oluyodu format at geçer.
     
  5. VxFactor

    VxFactor Keşfediyorum rank8

    Kayıt:
    29 Haziran 2009
    Mesajlar:
    11
    Beğenilen Mesajlar:
    0
    Ödül Puanları:
    0
    Şehir:
    İstanbul / Türkiye
    Vista mı sizinki ?
     
  6. ironEyE

    ironEyE Aileden rank8

    Kayıt:
    7 Şubat 2008
    Mesajlar:
    11.588
    Beğenilen Mesajlar:
    0
    Ödül Puanları:
    36
    Şehir:
    Bahçelievler/İstanbul
  7. VxFactor

    VxFactor Keşfediyorum rank8

    Kayıt:
    29 Haziran 2009
    Mesajlar:
    11
    Beğenilen Mesajlar:
    0
    Ödül Puanları:
    0
    Şehir:
    İstanbul / Türkiye
    Formatsız bir çaresi yok mudur bunun :D
     
  8. ironEyE

    ironEyE Aileden rank8

    Kayıt:
    7 Şubat 2008
    Mesajlar:
    11.588
    Beğenilen Mesajlar:
    0
    Ödül Puanları:
    36
    Şehir:
    Bahçelievler/İstanbul
    Belki vardır. :D Ama ben zaten virüs girdiğinden format atmıştım.Tesadüfen öyle geçti yani. :mrgreen:
     
  9. VxFactor

    VxFactor Keşfediyorum rank8

    Kayıt:
    29 Haziran 2009
    Mesajlar:
    11
    Beğenilen Mesajlar:
    0
    Ödül Puanları:
    0
    Şehir:
    İstanbul / Türkiye
    O zaman ben bi virüs taraması;olmazsa format :D