1. Reklam


    1. joysro
      ledas
      jungler
      keasro
      zeus
      karantina

ARKADAŞLAR ACİL TAXİ TOOL V2.5 FİNAL VERSİYON LAZIM...???


  1. alibey587

    alibey587 Öğreniyorum rank8

    Kayıt:
    1 Haziran 2008
    Mesajlar:
    147
    Beğenilen Mesajlar:
    2
    Ödül Puanları:
    18
    Meslek:
    ELEKTRİK-ELEKTRONİK...
    TAXİ TOOL V2.5 FİNAL VERSİYONU ELİNDE OLAN YÖNETİCİLERDEN İSTİYORUM ŞİMDİDEN TEŞEKKÜR EDİYORUM...SAYGILAR...
     
  2. RanstaMonsta

    RanstaMonsta   moderator rank8

    Kayıt:
    26 Ocak 2016
    Mesajlar:
    232
    Beğenilen Mesajlar:
    42
    Ödül Puanları:
    28
    Meslek:
    Öğrenci
    Şehir:
    Edirne
  3. alibey587

    alibey587 Öğreniyorum rank8

    Kayıt:
    1 Haziran 2008
    Mesajlar:
    147
    Beğenilen Mesajlar:
    2
    Ödül Puanları:
    18
    Meslek:
    ELEKTRİK-ELEKTRONİK...
    VİRÜS VAR DERKEN KARDEŞ ANLAMADIM...
     
  4. RanstaMonsta

    RanstaMonsta   moderator rank8

    Kayıt:
    26 Ocak 2016
    Mesajlar:
    232
    Beğenilen Mesajlar:
    42
    Ödül Puanları:
    28
    Meslek:
    Öğrenci
    Şehir:
    Edirne
    Virüs var işte kardeşim bu tarz programlarda her zaman vardır....
     
  5. alibey587

    alibey587 Öğreniyorum rank8

    Kayıt:
    1 Haziran 2008
    Mesajlar:
    147
    Beğenilen Mesajlar:
    2
    Ödül Puanları:
    18
    Meslek:
    ELEKTRİK-ELEKTRONİK...
    EYVALLAH KARDEŞİM SAOLASIN ... PROĞRAMI AÇIKLAMA ŞANSIN VAR MI BANA PEKİ ...?
     
  6. RanstaMonsta

    RanstaMonsta   moderator rank8

    Kayıt:
    26 Ocak 2016
    Mesajlar:
    232
    Beğenilen Mesajlar:
    42
    Ödül Puanları:
    28
    Meslek:
    Öğrenci
    Şehir:
    Edirne
    Maalesef kullanmadım arşivde duruyordu.
     
  7. alibey587

    alibey587 Öğreniyorum rank8

    Kayıt:
    1 Haziran 2008
    Mesajlar:
    147
    Beğenilen Mesajlar:
    2
    Ödül Puanları:
    18
    Meslek:
    ELEKTRİK-ELEKTRONİK...
    ÇOK TEŞEKKÜR EDERİM...
     
    RanstaMonsta bunu beğendi.
  8. RanstaMonsta

    RanstaMonsta   moderator rank8

    Kayıt:
    26 Ocak 2016
    Mesajlar:
    232
    Beğenilen Mesajlar:
    42
    Ödül Puanları:
    28
    Meslek:
    Öğrenci
    Şehir:
    Edirne
    Rica ederim bol kazançlar..:thumbsup:
     
  9. alibey587

    alibey587 Öğreniyorum rank8

    Kayıt:
    1 Haziran 2008
    Mesajlar:
    147
    Beğenilen Mesajlar:
    2
    Ödül Puanları:
    18
    Meslek:
    ELEKTRİK-ELEKTRONİK...
  10. alibey587

    alibey587 Öğreniyorum rank8

    Kayıt:
    1 Haziran 2008
    Mesajlar:
    147
    Beğenilen Mesajlar:
    2
    Ödül Puanları:
    18
    Meslek:
    ELEKTRİK-ELEKTRONİK...
    33 adet virüs çıktı ... ama sen 2 demiştin...
     
  11. RanstaMonsta

    RanstaMonsta   moderator rank8

    Kayıt:
    26 Ocak 2016
    Mesajlar:
    232
    Beğenilen Mesajlar:
    42
    Ödül Puanları:
    28
    Meslek:
    Öğrenci
    Şehir:
    Edirne
    Doğrudur kardeş bilgim yok linki istedin attım o programı virüssüz bulamazsın.
     
  12. alibey587

    alibey587 Öğreniyorum rank8

    Kayıt:
    1 Haziran 2008
    Mesajlar:
    147
    Beğenilen Mesajlar:
    2
    Ödül Puanları:
    18
    Meslek:
    ELEKTRİK-ELEKTRONİK...
    MSSTDFML.DLL HATASI VERİYOR KARDEŞİM NASIL DÜZELTEBİLİRİM...


    HATA TAM OLARAK ŞU ...


    RUN TİME ERROR '713'


    Class not registered.
    You need the following file to be installed on your machine.
    MSSTDFMT.DLL
     
  13. volkanka

    volkanka Aileden rank8

    Kayıt:
    20 Mayıs 2009
    Mesajlar:
    5.284
    Beğenilen Mesajlar:
    1
    Ödül Puanları:
    38
    Meslek:
    University Students...
    Şehir:
    ANALA

    msstdfmt.dll free download | DLL-Files.com

    Burdaki dosyayı indir system32 nin içine at
     
  14. alibey587

    alibey587 Öğreniyorum rank8

    Kayıt:
    1 Haziran 2008
    Mesajlar:
    147
    Beğenilen Mesajlar:
    2
    Ödül Puanları:
    18
    Meslek:
    ELEKTRİK-ELEKTRONİK...
    64 bit ama bnm ki windows 10 kardeşim bu onun için değilmi?
     
  15. alibey587

    alibey587 Öğreniyorum rank8

    Kayıt:
    1 Haziran 2008
    Mesajlar:
    147
    Beğenilen Mesajlar:
    2
    Ödül Puanları:
    18
    Meslek:
    ELEKTRİK-ELEKTRONİK...
    KARDEŞ BEN BU PROĞRAMI ÇALIŞTIRDIM HATALARINA RAĞMEN BÜTÜN WİNDOWS AYARLARINI YAPTIM ÇALIŞTIRDIM ANCAK PROĞ*RAM İSTEDİĞİM PROĞRAM DEĞİL ÇÜNKÜ NE EXCHANGE KABUL EDİYOR NE GÖNDEREN ADAMIN BELİRTİLEN PARA MİKTARINI ÇÖZEBİLİYOR NEDEN PARTY YE OTO ALIP DOĞRU GOLDU VERMEZSE 5 DK İÇİN DE KASILMA YERİNE GELMEZSE VE NEDE SÜRESİ DOLUNCA PT DEN ATIYOR BU PROĞRAM SADECE SÜRE HESAPLIYOR O KADAR BAŞKA DA BİR İŞE YARAMIYOR ...



    AMA YİNEDE DÜŞÜNÜP PAYLAŞTIĞIN İÇİN TEŞEKKÜR EDERİM PROĞRAMI ÇALIŞTIRAMAYAN OLURSA HATA ALIRSA BANA ÖZEL MESAJ İLE ULAŞABİLİR... BİLGİSAYARCIYA GÖTÜRSENİZ YAPAMAZ :d:d:d AMA BEN 3 GÜN UĞRAŞTIM BULDUM BU PROĞRAMIN NORMAL OLARAK ÇALIŞMASINI ... AMA DEDİĞİM PROĞRAM DEĞİL BU ... SAYGILAR ...:d
     
  16. Hermaphros

    Hermaphros Bilgiliyim rank8

    Kayıt:
    27 Temmuz 2012
    Mesajlar:
    1.305
    Beğenilen Mesajlar:
    18
    Ödül Puanları:
    38
    Şehir:
    Mahluklar ~
    Hocam pm ile yardım isteceklerine buraya yaşadığın hataları ve çözümlerini yaz en azından senin geri dönüş mesajını günlerce beklemesinler.
     
    RanstaMonsta bunu beğendi.
  17. alibey587

    alibey587 Öğreniyorum rank8

    Kayıt:
    1 Haziran 2008
    Mesajlar:
    147
    Beğenilen Mesajlar:
    2
    Ödül Puanları:
    18
    Meslek:
    ELEKTRİK-ELEKTRONİK...
    yardım isteyenlere yazarım arkadaşlar... uzun sürüyor sırası ile karşılaştığınız hataları bana aktarırsanız size dönüş yaparım...
     
  18. RanstaMonsta

    RanstaMonsta   moderator rank8

    Kayıt:
    26 Ocak 2016
    Mesajlar:
    232
    Beğenilen Mesajlar:
    42
    Ödül Puanları:
    28
    Meslek:
    Öğrenci
    Şehir:
    Edirne
    Her gün foruma girecek misin? Sen bence de şimdiden yaz.
     
  19. alibey587

    alibey587 Öğreniyorum rank8

    Kayıt:
    1 Haziran 2008
    Mesajlar:
    147
    Beğenilen Mesajlar:
    2
    Ödül Puanları:
    18
    Meslek:
    ELEKTRİK-ELEKTRONİK...
    gerçekten çok uzun... bilgisayarı 3 kez win 8.1 e 1 kez win 10 a en sonunda win 8.1 e geri yükledim...


    ayrıca çalışan diğer proğramları deneseniz daha iyi olur çünkü bu proğram benim aradığım proğram değilmiş...amayinede kullanışlı ve güzel...
     
  20. alibey587

    alibey587 Öğreniyorum rank8

    Kayıt:
    1 Haziran 2008
    Mesajlar:
    147
    Beğenilen Mesajlar:
    2
    Ödül Puanları:
    18
    Meslek:
    ELEKTRİK-ELEKTRONİK...
    Yani öncelik ile virüs proğramını kapatın sonra her ihtimale karşı bilgisayarınıza deepfreeze yükleyin ekrana çıkan hatayı buraya yazın bende cevabını yazayım çünkü hata çok ...hangi birini yazayım ayrıca herkeste aynı hatayı vermez bilgisayar... mesela bende programın içindeki dosyaları tanıtmamı istedi sisteme onları tanıttım ayrıca net frame work 3.5 istedi bunun içinde 3.0 v e 2.0 ayrıca var zaten onları yüklemenize gerek yok eğer 2.0 ve 3.0 ı isterse sadece net framework 3.5 i yükleyin yeter...


    bende şu hatayı da verdi MSSTDFMT.DLL bunun hatalı olanını kayıt defterinden temizleyip yenisini internetten indirmeniz gerekecek ayrıca 32 bir ve 64 bit için olanı var sizin ki hangisi ise o şekilde indirip tanıtacaksınız sisteme ...32 yada 64 bitmi değilmi onu da bilgisayarıma sağ tıklayıp özelliklere tıklarsanız orada yazar sistemin kaç bit işletim sisteminde çalıştığı ona göre kararı siz vereceksiniz...
     
    Son düzenleme: 10 Temmuz 2016