1. Reklam


    1. joysro
      ledas
      jungler
      keasro
      zeus
      karantina

Acl Yardım lazım...


  1. corpse_man

    corpse_man Keşfediyorum rank8

    Kayıt:
    10 Haziran 2007
    Mesajlar:
    37
    Beğenilen Mesajlar:
    0
    Ödül Puanları:
    6
    Arkadaşlar Botla oyuna giriyorum 10 Dk Sonra oyun Donuyor Bot alattan kasmaya devam ediyor 10 15 dk sonra oda dc oluyor bu neden olur?? Birde Bot Buffları Basmıyor Bi Yardımcı Olursanız Cok makbule GEcer...
     
  2. corpse_man

    corpse_man Keşfediyorum rank8

    Kayıt:
    10 Haziran 2007
    Mesajlar:
    37
    Beğenilen Mesajlar:
    0
    Ödül Puanları:
    6
    Arkadaşlar Lutfen Acil Yardım lazım...
     
  3. Chorus

    Chorus   Admin rank8

    Kayıt:
    6 Şubat 2007
    Mesajlar:
    341.751
    Beğenilen Mesajlar:
    228
    Ödül Puanları:
    63
    Şehir:
    Taksim/IST.
    bot donuyor ve dc oluyorsa ayarlarınızda bir sorun vardır settings ekranından bir görüntü atarsanız yorumlayabiliriz.
     
  4. corpse_man

    corpse_man Keşfediyorum rank8

    Kayıt:
    10 Haziran 2007
    Mesajlar:
    37
    Beğenilen Mesajlar:
    0
    Ödül Puanları:
    6
    Bot Donmuyor Char Donuyor Kalıyor Hiç bişi Yapamıyorum Bottan Bakıyorum O kasıyo Bİ Sure Sonra Oda Dc oluyor...
     
  5. Chorus

    Chorus   Admin rank8

    Kayıt:
    6 Şubat 2007
    Mesajlar:
    341.751
    Beğenilen Mesajlar:
    228
    Ödül Puanları:
    63
    Şehir:
    Taksim/IST.
    sistem sorunların var mı ısı vb. gibi ?
     
  6. corpse_man

    corpse_man Keşfediyorum rank8

    Kayıt:
    10 Haziran 2007
    Mesajlar:
    37
    Beğenilen Mesajlar:
    0
    Ödül Puanları:
    6
    Hayır Hİç Bir Sorunum Yok...Sistemim Gayet İyi Calışıo
     
  7. Nomek

    Nomek Keşfediyorum rank8

    Kayıt:
    10 Mayıs 2007
    Mesajlar:
    19
    Beğenilen Mesajlar:
    0
    Ödül Puanları:
    1
    aynı sorun bende de var arkadaşlar nedendir çözemedim ama hardmod ile alaklı olduğunu düşünüyorum çünki sadece hardmod ile oyuna girince yani botsuz yine dc oluyo ...normal girince hiç bi sorun yok.
     
  8. Nomek

    Nomek Keşfediyorum rank8

    Kayıt:
    10 Mayıs 2007
    Mesajlar:
    19
    Beğenilen Mesajlar:
    0
    Ödül Puanları:
    1


    arkadaşım dediğim gibi çözdüm olayı hardmod dan kaynaklanıyo

    viewtopic.php?f=53&t=193908&p=2367886&hilit=edxLoader#p2367886

    bu linkten silkroad loaderi indir ve orda resimde gösterilen ayarları bu şekilde yap.2 saat oldu şu an hala kasıyom.(tabi önce ibotu çalıştır)

    [​IMG]
     
  9. corpse_man

    corpse_man Keşfediyorum rank8

    Kayıt:
    10 Haziran 2007
    Mesajlar:
    37
    Beğenilen Mesajlar:
    0
    Ödül Puanları:
    6
    Hemen Deniyorum İlginize Cok Tşkr Ederim...
     
  10. corpse_man

    corpse_man Keşfediyorum rank8

    Kayıt:
    10 Haziran 2007
    Mesajlar:
    37
    Beğenilen Mesajlar:
    0
    Ödül Puanları:
    6
    Bu Verdiginiz linkTeki Loder De Cince Bi hata Veriyor Clienti Acmaya Calışırken + GameGuard ı Acıyor Girmeye Calışırken Normal Mi Bu?
     
  11. Nomek

    Nomek Keşfediyorum rank8

    Kayıt:
    10 Mayıs 2007
    Mesajlar:
    19
    Beğenilen Mesajlar:
    0
    Ödül Puanları:
    1


    ewet bende de game guardı açıyo girerken.çince hata dediğin sonunda 9 yazan bi hata ise silkroadı temiz olarak tekrar kur bendede başka bi bot kullanırken vermişti o hatayı bi kaç kez.kaldırıp kurdum sorun düzeldi.bide library files yüklü olması gerekiyo değilse ondan da yapabilir ben şu an hala kasmaktayım son mesajımdan sonra bi kere dc yedi okadar şu anda yaklaşık 11 saat olacak hala kasıyo dc siz..

    bide verdiğim loader linkinde 6.adımda silkroad.exe yi seçin diyo.ben orda sro_client.exe yi seçtim bişey farkedermi bilmiyorum.onunla alakalıda olabilir belki.kaldırıp kurmadan önce deneyebilrisin.
     
  12. corpse_man

    corpse_man Keşfediyorum rank8

    Kayıt:
    10 Haziran 2007
    Mesajlar:
    37
    Beğenilen Mesajlar:
    0
    Ödül Puanları:
    6
    evet sonu 9 lu bi hata kaldırıp 2 defa kurdum ama yine aynı...