1. Reklam


    1. joysro
      ledas
      jungler
      keasro
      zeus
      karantina

Acil Yardım


  1. aboc

    aboc Öğreniyorum rank8

    Kayıt:
    26 Mayıs 2007
    Mesajlar:
    122
    Beğenilen Mesajlar:
    0
    Ödül Puanları:
    16
    Şehir:
    Snn Bilmediqin;Bizi bilenin bildiği Yerdeyiz.....
    ark önceden xp home yüklüydü bilgisayarıma ve rahatça botu çalıştırıyodum şu an professional yüklü ve kasperskyı da kapatıyorum clientide gösteriyorum ama açmıyor sağ alt tarafta el işareti simge durumundayken bidaha botu açmaya çalışıyorum ve aşşağıdaki hatayıo veriyo yardım ederseniz çok sevinicem şimdiden teşekkürler
    [​IMG]
     
  2. Xanthos

    Xanthos Aileden rank8

    Kayıt:
    10 Mayıs 2007
    Mesajlar:
    9.443
    Beğenilen Mesajlar:
    0
    Ödül Puanları:
    0
    Meslek:
    Zir.Müh.
    Şehir:
    Kalkan-KAŞ/ANTALYA
    güzel kardeşim, 2 tane parmak işareti açmaya çalıştığında o hatayı alırsın. Yani daha açık bir şekilde anlatmam gerekirse Srobot simgesi saatin yanındayken masaüstündeki srobot simgesine tıklarsan bu uyarıyı alırsın. Tamam dersen saatin yanında 2 tane srobot simgesi oluşur.

    1 defa tıkla, simge saatin yanında belirdiğinde ,saatin yanındaki parmağa sağ tıkla Start'a tıkla, ya da çift tıklat.
     
  3. aboc

    aboc Öğreniyorum rank8

    Kayıt:
    26 Mayıs 2007
    Mesajlar:
    122
    Beğenilen Mesajlar:
    0
    Ödül Puanları:
    16
    Şehir:
    Snn Bilmediqin;Bizi bilenin bildiği Yerdeyiz.....

    ya yazdıklarımı tam okumamışsın yada ttek açık noktamdan -vurmaya çalışıyosun botu çalıştırmayı biliyorum çift açmamın nedeni olumu diye
    bnm sorunum bota start dediğimde clientide göstersemde açmıyo budur.....(önce tam okuyalım lütfen)