1. Reklam


    1. joysro
      ledas
      jungler
      keasro
      zeus
      karantina

Acil yardım edin çok acil lütfen içeriiii


  1. Quadzeroa

    Quadzeroa Gözlemliyorum rank8

    Kayıt:
    9 Kasım 2007
    Mesajlar:
    65
    Beğenilen Mesajlar:
    0
    Ödül Puanları:
    0
    arkadaşlar silkroad online 2 haftadır server kapalı gosterıyor oyuna gıremıyorum ne yapıcam ben :S:S:S:S:S:S:S
     
  2. drotalion

    drotalion Aileden rank8

    Kayıt:
    22 Mayıs 2007
    Mesajlar:
    5.053
    Beğenilen Mesajlar:
    0
    Ödül Puanları:
    0
    sen pacific teki No_Mercy sin? ona göre yardım edip etmeyecemde :D
     
  3. OneEyedJack

    OneEyedJack Buralıyım rank8

    Kayıt:
    30 Temmuz 2007
    Mesajlar:
    3.006
    Beğenilen Mesajlar:
    0
    Ödül Puanları:
    0
    Meslek:
    Öğrenci
    Şehir:
    Edirne
    Ben sana pm atıyorum hacım hiç yoksun^^
     
  4. drotalion

    drotalion Aileden rank8

    Kayıt:
    22 Mayıs 2007
    Mesajlar:
    5.053
    Beğenilen Mesajlar:
    0
    Ödül Puanları:
    0
    şu anda at istersen (PlazmiC)
    oyundayımda cevap yazamam, clientless ta mesaj atma olayı henz yok malesef :(
     
  5. Statuss

    Statuss Bilgiliyim rank8

    Kayıt:
    25 Haziran 2008
    Mesajlar:
    1.178
    Beğenilen Mesajlar:
    0
    Ödül Puanları:
    36
    Şehir:
    the wrong place
    yeniden kur sro yu
     
  6. Quadzeroa

    Quadzeroa Gözlemliyorum rank8

    Kayıt:
    9 Kasım 2007
    Mesajlar:
    65
    Beğenilen Mesajlar:
    0
    Ödül Puanları:
    0
    pacificde kı no mercy im 2 haftadır oyuna giremıyorum o yuzden goremıyorsundur solede yapıyım şunu
     
  7. Quadzeroa

    Quadzeroa Gözlemliyorum rank8

    Kayıt:
    9 Kasım 2007
    Mesajlar:
    65
    Beğenilen Mesajlar:
    0
    Ödül Puanları:
    0
    sro yu tekrar kurmayı deneyemem çünkü elimde ne cd si nede setupu war 1 gb lik şeyıde ındırmek o kadar kolay degıl
     
  8. drotalion

    drotalion Aileden rank8

    Kayıt:
    22 Mayıs 2007
    Mesajlar:
    5.053
    Beğenilen Mesajlar:
    0
    Ödül Puanları:
    0
    öncelikle, C:/windows/system32/drivers/etc/host dosyasını sil, i.explorer ı aç.

    sonra yine olmadıysa mediapatcher ı kullan. Düzelecektir. Pacific teki _No_MercY_ değisindir umarım. Hayatımda gördüğüm oyunu çok ciddiye alan ve kendini birşey zanneden bir tip olarak görmüşümdür onu hep.
     
  9. drotalion

    drotalion Aileden rank8

    Kayıt:
    22 Mayıs 2007
    Mesajlar:
    5.053
    Beğenilen Mesajlar:
    0
    Ödül Puanları:
    0
    türkiye almanya maçından sonra online idin???
     
  10. Quadzeroa

    Quadzeroa Gözlemliyorum rank8

    Kayıt:
    9 Kasım 2007
    Mesajlar:
    65
    Beğenilen Mesajlar:
    0
    Ödül Puanları:
    0
    C:/windows/system32/drivers/etc/hosts die bişe buldum sildim onu internet sayfası açtım ge ne aynı şeyı yapıyo ne yapmam lazım mediapatcher ne :D
     
  11. drotalion

    drotalion Aileden rank8

    Kayıt:
    22 Mayıs 2007
    Mesajlar:
    5.053
    Beğenilen Mesajlar:
    0
    Ödül Puanları:
    0
    agbot daha önce kulandınmı?
     
  12. Quadzeroa

    Quadzeroa Gözlemliyorum rank8

    Kayıt:
    9 Kasım 2007
    Mesajlar:
    65
    Beğenilen Mesajlar:
    0
    Ödül Puanları:
    0
    yq ben sattım o charı 90 gelmeden once sattım 80 lv char aldım greece serverında şimdi o bowc uyuda sattım ezik kasıyorum
     
  13. Quadzeroa

    Quadzeroa Gözlemliyorum rank8

    Kayıt:
    9 Kasım 2007
    Mesajlar:
    65
    Beğenilen Mesajlar:
    0
    Ödül Puanları:
    0
    ag bot kurdum sonra kullanmadım dosyalarını sildim sro nun içinden
     
  14. drotalion

    drotalion Aileden rank8

    Kayıt:
    22 Mayıs 2007
    Mesajlar:
    5.053
    Beğenilen Mesajlar:
    0
    Ödül Puanları:
    0
    şimdi agbot u tekrar kur ve içinde mediapatcher.exe diye birşey var onu çalıştır. kullan kapat dene
     
  15. Quadzeroa

    Quadzeroa Gözlemliyorum rank8

    Kayıt:
    9 Kasım 2007
    Mesajlar:
    65
    Beğenilen Mesajlar:
    0
    Ödül Puanları:
    0
    olmuyor :S açtım mediapatcher ı çalıştırdım gelen şeylere tamam evet dedim bitti gene denedım açmayı sro yu olmadı gene aynı
     
  16. drotalion

    drotalion Aileden rank8

    Kayıt:
    22 Mayıs 2007
    Mesajlar:
    5.053
    Beğenilen Mesajlar:
    0
    Ödül Puanları:
    0
  17. Quadzeroa

    Quadzeroa Gözlemliyorum rank8

    Kayıt:
    9 Kasım 2007
    Mesajlar:
    65
    Beğenilen Mesajlar:
    0
    Ödül Puanları:
    0
  18. drotalion

    drotalion Aileden rank8

    Kayıt:
    22 Mayıs 2007
    Mesajlar:
    5.053
    Beğenilen Mesajlar:
    0
    Ödül Puanları:
    0
    sitede açıldı?? garip. Sen Legend 3 client ı indirdin ve updateeride yaptın...
     
  19. Quadzeroa

    Quadzeroa Gözlemliyorum rank8

    Kayıt:
    9 Kasım 2007
    Mesajlar:
    65
    Beğenilen Mesajlar:
    0
    Ödül Puanları:
    0
    bi daha deneyim bakalım şimdi ag botu attım srounun içine mediapatcheri çalıştırdım bitti tekrar denedım sro yu açmayı aynı :S
     
  20. Quadzeroa

    Quadzeroa Gözlemliyorum rank8

    Kayıt:
    9 Kasım 2007
    Mesajlar:
    65
    Beğenilen Mesajlar:
    0
    Ödül Puanları:
    0
    yq olmuyor :S