Kayıt
9 Ağustos 2013
Mesajlar
38
Beğeniler
0
Şehir
Fethiye
kardesim bende 9eylülde çevre mühendisliği düşünüyorum.bide çevremüh. okuyan yada arkdası olan varsa pm atabilirmi
 
Kayıt
19 Nisan 2010
Mesajlar
2.887
Beğeniler
1
Şehir
Kocaeli
Bu mesaj Kemalist rumuzlu uyeden alinti yapildi
Kemalist demiş ki:
2 yıllık bölümlerde okuyan arkadaşların hepsinin planı bu , %90'ı 2 yılı bitirdikten sonra askere gidiyorlar.O yüzden iş işten geçmemiş arkadaşlar için tavsiyem bu hayallere girmeyin.

Çanakkalede okumuyorum ama Çanakkaleden gelen bir arkadaşım çok boş bir yer olduğunu söylüyor.Starbucks vs takılan adamlarsanız , yok orada.
Ben şu an kocaelinde okuyorum , ev kiraları idare edecek şekilde. 3+1 ev kiraladım , 550 TL kira ödüyorum.Genel ortalama 500 , ben geç tuttuğum için 550'den kiralamak zorunda kaldım.Kocaeli güzel şehir ama tabi bir istanbul değil.En büyük avantajı istanbul'a yakın olması.Altınızda araba varsa kocaeli gerçekten yaşanacak bir yer ama yoksa tavsiye etmem.Bunların yanı sıra geçme notu 65...

Üniversiteye başlayacak olanlara tavsiyem , kesinlikle yurtların kucaklarına düşmeyin , imkanlarınızı zorlayın ve ev tutmaya çalışın.Yurda gidenlerin hepsi hayattan bıkmış halde bunun yanı sıra ilk yıldan ev tuttuğunuz duyulduğunda bir çok kız arkadaş edinebiliyorsunuz :)
hocam nerde oturuyorsunuz izmit merkezde mi? yoksa başka bi yer de mi?

ben 20 yıldır kocaeli'de yaşıyorum yaşanabilecek en güzel şehirlerden biri bence, takılcak yer yok diye kim uydurmuş merak ediyorum çarşıda 10 numara mekanlar var istanbul kadar kaliteli :) ama istanbulda yaşamaya alışmış adamı kocaeli belli bir zaman sonra sıkar o ayrı ama istanbula yakın arkadaşın dediği gibi arabanız varsa yakıt dolduracak sıkıntınız yoksa istanbula basar gidersiniz
 
Yukarı Alt