Kayıt
5 Temmuz 2007
Mesajlar
2.544
Beğeniler
0
Şehir
İstanbul
KALE: Kesinlikle Volkan Demirel’e emanet.. 1. yedek olması planlanan Ufuk için Manisa ile pazarlıklar sürüyor.. 2. yedek Volkan Babacan..

SAĞBEK: Gökhan Gönül’de sıkıntı yok.. Kadro durumuna göre Önder ve Bekir zaman zaman bu bölgeye kaydırılacak.. 2

STOPER: Daum’un kafasındaki ikili Bilica ve Önder.. Son 2 sezondur Lugano-Edu ikilisinin gölgesinde kalan Önder’i eskisi gibi ön plana çıkarmak isteyen Daum, hazırlık maçlarında bu ikiliyi beraber oynatarak alışmalarını sağlayacak.. Bilica’nın yedeği ekim ayında sakatlıktan dönecek olan Edu.. Önder’in yedeği ise Antep’ten alınan Bekir..

SOLBEK: Carlos’un yeri garanti.. Yedeği ise Vederson.. Bu bölge için Antepli İsmail de isteniyor ama Bekir transferinde Antep’le sorun çıkınca bu ihtimal iyice azaldı..

ÖN LİBEROLAR: Defansif isim Juve’den alınacak Poulsen.. Yedeği Deniz.. Onun önünde Emre yer alacak.. Buradaki 2. adam da Selçuk..

SAĞ AÇIK: Banko isim Mehmet Topuz.. Arkasında forma bekleyecek isimler Deivid ve Kazım.. Topuz, taktiğe göre bazı maçlarda 10 numaraya, bazen de orta sahaya kayacak..

SOL AÇIK: Bu bölgeye flaş bir yabancı transfer yapılacak.. Bu isim muhtemelen İtalya’dan olacak.. Yedek ise Uğur..

10 NUMARA: Rakibin sertliğine ve gücüne göre bu bölgenin ilk adamı Alex.. Özer Hurmacı da bazen Alex görevine soyunacak.. 23 yaşındaki oyuncu kimi zaman sola da kayacak..

SANTRFOR: İlk isim Güiza.. Yedeği Semih.. Daum 4-4-2 oynatacağı maçlar için bir yerli santrfor daha (Bursalı Sercan) istiyor.. Daum’un esas taktiği 4-2-3-1.. Kanatlarda Topuz ile yeni yabancı gidip gelecek ve dönüşlerde Alex’in arkasını kapatacak.. Daum, zayıf rakiplere karşı 4-4-2 oynayarak forveti çiftleyecek..
 
Yukarı Alt