1. Reklam


    1. joysro
      ledas
      jungler
      keasro
      zeus
      karantina

2 Gb Ram 1 Gb Ekran Kartı Var Sroda 2 charda hata alıyorum!!


  1. mertbaba_00

    mertbaba_00 Gözlemliyorum rank8

    Kayıt:
    30 Mayıs 2009
    Mesajlar:
    50
    Beğenilen Mesajlar:
    0
    Ödül Puanları:
    0
    Şehir:
    Turkey
    Öncelikle merhaba,benim sorunum silkroad oynarken aldıgım ekran kartı hatası.Bilgisayarım toplama,2 Gb ram 1 gb ekran kartı olmasına rağmen 2. charda özellikle şehirden şehire ışınlanırken veya return çektiğimde o hatayı alıyorum.
    Pc özelliklerini kısaca yazayım belki bir çare bulunur.

    İşlemci: Pentium Dual-Core CPU E 5300 &2.60GHz
    İşletim sistemi: Windows xp
    Ekran kartı:ASUS EAH4350 series
    2.00 GB RAM
    2.62 GHz

    Silkroad ve windows için en düşük ayarlarda çalıştırıyorum,ekran kartı güncellemesini tam olarak bulamadığımdan ekran kartını güncelliyemedim
    Pc toplatalı yaklaşık 7 ay oluyor
     
  2. Collapse

    Collapse   asistan rank8

    Kayıt:
    22 Aralık 2010
    Mesajlar:
    7.287
    Beğenilen Mesajlar:
    165
    Ödül Puanları:
    73
    Bu hatanın sebebi sadece ekran kartı değil. Biçok sebepten aynı hata çıkıyo. Bende 1 yıl önce pcde çok sık masaüstüne atma hatası ve ??????? yazan hatadan alıyodum. Sorun işlemci ısısıymış. İşlemcinin bloğunu söktüm iyice temizledim macununuda yenileyince sorun kalmadı. 1.5 Gb ram 256 ekran kartı 3.2 işlemci ile 2 çar açıyorum.
     
  3. mertbaba_00

    mertbaba_00 Gözlemliyorum rank8

    Kayıt:
    30 Mayıs 2009
    Mesajlar:
    50
    Beğenilen Mesajlar:
    0
    Ödül Puanları:
    0
    Şehir:
    Turkey
    başka çözüm yolu yokmu? up up up
     
  4. takerisks

    takerisks Bilgiliyim rank8

    Kayıt:
    24 Ağustos 2010
    Mesajlar:
    1.189
    Beğenilen Mesajlar:
    0
    Ödül Puanları:
    0
    nasıl bir hata alıyorsunuz

    şöylemi

    [​IMG]
     
  5. mertbaba_00

    mertbaba_00 Gözlemliyorum rank8

    Kayıt:
    30 Mayıs 2009
    Mesajlar:
    50
    Beğenilen Mesajlar:
    0
    Ödül Puanları:
    0
    Şehir:
    Turkey
    aynısı.
     
  6. mertbaba_00

    mertbaba_00 Gözlemliyorum rank8

    Kayıt:
    30 Mayıs 2009
    Mesajlar:
    50
    Beğenilen Mesajlar:
    0
    Ödül Puanları:
    0
    Şehir:
    Turkey
  7. takerisks

    takerisks Bilgiliyim rank8

    Kayıt:
    24 Ağustos 2010
    Mesajlar:
    1.189
    Beğenilen Mesajlar:
    0
    Ödül Puanları:
    0
    silkroad klasörü içindeki ünlem işaretli silkroad simgesini ,dump ve rd klasörlerini sil kesinlikle düzelecektir.
     
  8. xcorelli

    xcorelli Buralıyım rank8

    Kayıt:
    14 Kasım 2008
    Mesajlar:
    3.137
    Beğenilen Mesajlar:
    0
    Ödül Puanları:
    0
    Şehir:
    Hayat Nereye Suruklerse..
    :nod:
     
  9. mertbaba_00

    mertbaba_00 Gözlemliyorum rank8

    Kayıt:
    30 Mayıs 2009
    Mesajlar:
    50
    Beğenilen Mesajlar:
    0
    Ödül Puanları:
    0
    Şehir:
    Turkey
    Denicem gardeş sağolasın.
     
  10. mertbaba_00

    mertbaba_00 Gözlemliyorum rank8

    Kayıt:
    30 Mayıs 2009
    Mesajlar:
    50
    Beğenilen Mesajlar:
    0
    Ödül Puanları:
    0
    Şehir:
    Turkey
    Sorunun tam çözümünü söyleyene şukular feda olsun.
     
  11. takerisks

    takerisks Bilgiliyim rank8

    Kayıt:
    24 Ağustos 2010
    Mesajlar:
    1.189
    Beğenilen Mesajlar:
    0
    Ödül Puanları:
    0
    makara:
     
  12. mertbaba_00

    mertbaba_00 Gözlemliyorum rank8

    Kayıt:
    30 Mayıs 2009
    Mesajlar:
    50
    Beğenilen Mesajlar:
    0
    Ödül Puanları:
    0
    Şehir:
    Turkey
    Gardeşler bide benım pc 2 char açınca reset atıyor atll2(tam ismini bilmiyom).dll gibi bir hata veriyor,yukarda bunu ilk defa görüyosanız pc rest atın felan yazıyor, mavi 1 ekran bunun sorunun nedir? Çözümü bulana dua edecem yemin ediyom
     
  13. takerisks

    takerisks Bilgiliyim rank8

    Kayıt:
    24 Ağustos 2010
    Mesajlar:
    1.189
    Beğenilen Mesajlar:
    0
    Ödül Puanları:
    0
    net freamwork 3.5 ve library files kur.Driverlarını güncelle sorun hallolur.
     
  14. mertbaba_00

    mertbaba_00 Gözlemliyorum rank8

    Kayıt:
    30 Mayıs 2009
    Mesajlar:
    50
    Beğenilen Mesajlar:
    0
    Ödül Puanları:
    0
    Şehir:
    Turkey
    hepsi yüklü ekran kartı driveri 1 kere güncelledim sanırım diğerlerini bulamadım yav acaba bu bilgisayarı aldıgım adam beni keklemiş olmasın eksik malzeme felan koymasın?
     
  15. mertbaba_00

    mertbaba_00 Gözlemliyorum rank8

    Kayıt:
    30 Mayıs 2009
    Mesajlar:
    50
    Beğenilen Mesajlar:
    0
    Ödül Puanları:
    0
    Şehir:
    Turkey
  16. mertbaba_00

    mertbaba_00 Gözlemliyorum rank8

    Kayıt:
    30 Mayıs 2009
    Mesajlar:
    50
    Beğenilen Mesajlar:
    0
    Ödül Puanları:
    0
    Şehir:
    Turkey
    Kardeş benım pc de ısı problemi yok,dediğin gibi işlemcinin parçalarını söktün tekrardan taktım temizledim tozları felan taktım yine aynı hata yine aynı hata.Önerin için teşekkürler.
     
  17. mertbaba_00

    mertbaba_00 Gözlemliyorum rank8

    Kayıt:
    30 Mayıs 2009
    Mesajlar:
    50
    Beğenilen Mesajlar:
    0
    Ödül Puanları:
    0
    Şehir:
    Turkey
    library kurulu fakat net freamwork 3.5 kurarkene kurulum başarılı olamadı diyor ben bunu çözemedim.Varsa bilen yardım etsin lütfen.