ellerine sağlık harika topic olmuş.
şöyle bir anım vardır hep ; fii tarihinde yıl 95-95-97 o sıralar nette yeni yeni hacker modundayım sağa sola sataşıyorum işi abartmış durumdayım herkes linux demeye başladı bende redhat kurmuş sistemi nete çıkartmıştım ama ne zorluklarla mesela o yıllarda internal modemler vardı kasa içerisinde linux ise bu modemlerle nete bağlanmazdı deli köpekler gibi para verip external modem olan robotics almıştım o zamanlar ferrarisi sıkı adamların oyuncağıydı neyse sistemi nete çıkarttım nasıl mutluyum sözde daha güvenli olacağım ve daha güvenli saldırılar yapacağım telnet vb. işlemleri yalayıp yutmuştum redhat artık benimle raks edemez hale gelmişti sonrasında sıkılınca linux maceramda bitti, ve o zamanki kötü işlerde kullandığım nickimi whitehacker olarak değiştirmiştim, yıllar sonra türkçe linux olan mandrake ve ardından pardus geldi hiç denemedim kx24 mü ne vardı cd den işletim sistemi sırf onunla takıldım ama hep denemek istemişliğim içimde kalmıştır lakin sonraları XP çıkınca işin boyutu değişti hepsi ezildi gözümde hoş şu anda linux sunucu bazında iyi konumdadır bu topicte ilgilenenlere güzel bir alternatif olacaktır.
windows vista ultimate 64bit rulezzzz der kaçarım