Basvurmak icin tiklayin!
Basvurmak icin tiklayin!

Tüm zamanlar UTC - 2 saat [ GITZ ]

Yeni başlık gönder Başlığa cevap ver  [ 110 mesaj ]  Sayfaya git Önceki  1 ... 6, 7, 8, 9, 10
Yazar Mesaj
MesajGönderilme zamanı: 29 May 2011 

En güzel ve kalıcı çözüm indirin arkadaşlar kaspersky trial version 2011.Bilgisayara format atın ve kaspersky kurun bütün virüsleri trojanları temizleyin sonra kurun oyununuzu hata filan yok ve tabikide netframework ve ekran kartı güncellemelerini unutmayın ama asıl iş kaspersky da 3 yıl önce bırakmıştım oyunu bıraktığım gün bu hata vardı o gündür var bugün format atıp kaspersky kurdum halloldu

Başa Dön

MesajGönderilme zamanı: 13 Haz 2011 
Keşfediyorum
Keşfediyorum

[img]Resim
[/img]
Uploaded with ImageShack.us

ARKADASLAR 1.693 PACH'I KURDUKTAN SONRA LAUNCHERDEN GIRIYORUM STARTA BASIYORM AMA YUKLENMIYOR DIREK KAPATIYOR NEDEN OLABILIR YARDIMMMMMM ??

Başa Dön

MesajGönderilme zamanı: 22 Haz 2011 
Gözlemliyorum
Gözlemliyorum
Kullanıcı avatarı

Ya bu lanet sorun bendede cıktı arkadaşlar.Laptopa format attım cd ler olmadığı ıcın driver genıus ıle driverleri koplayalıp formattan sonra driver genıus ile kuruyorum. Ama pc tarattım virüsleri temizledim hala düzelmedi. LÜTFEN yardııımm napmam lazımm.. Formattan sonra Driverleri nasıl yuklerim ve bu lanet hata geçer yardım lütfennnn acill...

Başa Dön

MesajGönderilme zamanı: 24 Haz 2011 
Gözlemliyorum
Gözlemliyorum
Kullanıcı avatarı

KESİN ÇÖZÜM!!!....
O kadar forum okudum dediklerini indirdim gene olmadı hepsi palavra nerdeyse. Sadece su kadarı doğru neden olan virüs win32.... bi virüs.Neyse anlatıma geçeyim.

-İlk olarak Kaspersky 2011 deneme sürümünü indirin ve kurun.Daha sonra pc yi Tam tarama ile taratın bulduğu tum virüsleri temizletin.Bu virüs ne tur ise cok hızlı yayılıyor ve yayıldı yerde durmuyo direk baska yerlere geçiyo. Temizlemeyi bitirin ve virüs bulamayıncaya kadar taratın.
-Daha sonra C ve D format atın.( D ye neden atıyoruz diye bilirsiniz dediğim gibi cok hızlı yayılıyor ve rar,exe gibi seylerin içine gizleniyo, burdada kalabileceği için d ye atınız.)
-Benim driver olmadığı için Driver genius ile yukleme yapıyordum.Driver genıus ile yukledım orayada bulaşmıs ve Tekrar ustteki işlemleri gerçekleştirmek zorunda kaldım.Bu yüzden temiz bir pc den driverları temin edin ve yükleyin.
-Tekrar Kaspersky kurun ve taratın.
-Sonra Microsoft visiual c++2010 u indirin ve kurun.
-Son olarak Silkroadı kurun ve keyfinize bakın iyi oyunlar.. :thumbsup: :beer:

Biraz uzun oldu ama yapın olacaktır.

Başa Dön

MesajGönderilme zamanı: 04 Tem 2011 

bu sro çok **** bı oyun ***** koduklarım tum herşeyi yaptım full format attm 50 tane dızım gıttı her bi boku denedım hata verıor **** başı siktiklerim bı oyun yapıonuz sıkyım oyunu 50 tane wirus programı denedım 4-5 kere format attm yok aga her türlü bileşen odur budur yukledım yok ekran kartını guncellestırdm yok yok yok bu sro silinp yuklenmedıgı surece gırmıor ***** çakdıgmın oyunu

ÖZET : SRO ÇOK **** BI OYUN !

Başa Dön

MesajGönderilme zamanı: 05 Tem 2011 
Keşfediyorum
Keşfediyorum

teşekkürler..

Başa Dön

MesajGönderilme zamanı: 24 Tem 2011 
Gözlemliyorum
Gözlemliyorum
Kullanıcı avatarı

warzko yazdı:
bu sro çok **** bı oyun ***** koduklarım tum herşeyi yaptım full format attm 50 tane dızım gıttı her bi boku denedım hata verıor ****ı başı siktiklerim bı oyun yapıonuz sıkyım oyunu 50 tane wirus programı denedım 4-5 kere format attm yok aga her türlü bileşen odur budur yukledım yok ekran kartını guncellestırdm yok yok yok bu sro silinp yuklenmedıgı surece gırmıor ***** çakdıgmın oyunu

ÖZET : SRO ÇOK **** BI OYUN !

Sen dediklerimi yaptınmı?

Başa Dön

MesajGönderilme zamanı: 09 Ağu 2011 

Verdiğin link inş. işimize yarar bakın error böle gelior karşıma silkroada tıklıorum;

Pencerenin mavi kısmına çarpının solunda - Microsoft Visual C++ Runtime Library
Pencerede yani yazının altında - Runtime Error!
onun altında - Program: C:\Program files\Silkroad\Silkroad exe.
onun atında ise-R6002
-Floating point support not loaded.
Yani;
Microsoft Visual C++ Runtime Library
Runtime Error!
Program: C:\Program files\Silkroad\Silkroad exe.
-R6002
-Floating point support not loaded.
:dance: :lol: hihi karışık olmadı inşallah :)

Başa Dön

MesajGönderilme zamanı: 15 Ağu 2011 
Keşfediyorum
Keşfediyorum

Server: Olympus

Takımı: Fenerbahce

Eyvallahh.

Başa Dön

MesajGönderilme zamanı: 04 Eki 2011 
Sözlük Yazarı
Sözlük Yazarı
Kullanıcı avatarı

Server: Rome

Takımı: Galatasaray

bende arkadaşın yazdığı hatayı alıyorum napıcam oyunu kurup açtığımda sorun yok ama kapatıp bilgisayarı tekrar açtığımda böle oluo yahuu :((

Başa Dön

MesajGönderilme zamanı: 05 Eki 2011 
Gözlemliyorum
Gözlemliyorum
Kullanıcı avatarı

EricNorthmaN yazdı:
bende arkadaşın yazdığı hatayı alıyorum napıcam oyunu kurup açtığımda sorun yok ama kapatıp bilgisayarı tekrar açtığımda böle oluo yahuu :((

KESİN ÇÖZÜM!!!....
O kadar forum okudum dediklerini indirdim gene olmadı hepsi palavra nerdeyse. Sadece su kadarı doğru neden olan virüs win32.... bi virüs.Neyse anlatıma geçeyim.

-İlk olarak Kaspersky 2011 deneme sürümünü indirin ve kurun.Daha sonra pc yi Tam tarama ile taratın bulduğu tum virüsleri temizletin.Bu virüs ne tur ise cok hızlı yayılıyor ve yayıldı yerde durmuyo direk baska yerlere geçiyo. Temizlemeyi bitirin ve virüs bulamayıncaya kadar taratın.
-Daha sonra C ve D format atın.( D ye neden atıyoruz diye bilirsiniz dediğim gibi cok hızlı yayılıyor ve rar,exe gibi seylerin içine gizleniyo, burdada kalabileceği için d ye atınız.)
-Benim driver olmadığı için Driver genius ile yukleme yapıyordum.Driver genıus ile yukledım orayada bulaşmıs ve Tekrar ustteki işlemleri gerçekleştirmek zorunda kaldım.Bu yüzden temiz bir pc den driverları temin edin ve yükleyin.
-Tekrar Kaspersky kurun ve taratın.
-Sonra Microsoft visiual c++2010 u indirin ve kurun.
-Son olarak Silkroadı kurun ve keyfinize bakın iyi oyunlar..

Biraz uzun oldu ama yapın olacaktır.

Bunları yap düzelir.

Başa Dön

Eskiden itibaren mesajları göster:  Sırala  
Yeni başlık gönder Başlığa cevap ver  [ 110 mesaj ]  Sayfaya git Önceki  1 ... 6, 7, 8, 9, 10

Tüm zamanlar UTC - 2 saat [ GITZ ]

Kimler çevrimiçi

Bu forumu gezen kullanıcılar: Hiç bir kayıtlı kullanıcı yok ve 2 misafir

Bu foruma yeni başlıklar gönderemezsiniz
Bu forumdaki başlıklara cevap veremezsiniz
Bu forumdaki mesajlarınızı düzenleyemezsiniz
Bu forumdaki mesajlarınızı silemezsiniz

Aranacak:
Geçiş yap: