Kayıt
12 Eylül 2014
Mesajlar
1
Beğeniler
0




Echt Studios," Aykut Elmas, Halil İbrahim Göker, Uğur Can Akgül, Selfie ve Benim napim adam salak. " sayfalarının reklam işlerinden sorumludur ve sayfalarda yetki sahibidir.




Merhabalar. Konu başlığında da okuduğunuz gibi vine piyasasının en büyük ve en yüksek erişimli sayfalarının reklam işlerinden sorumluyuz. Toplamda yaklaşık 4 milyon kitleye sahip Aykut Elmas'ın resmi sayfasında, Halil İbrahim Göker'in resmi sayfasında ve Uğur Can Akgül'ün resmi sayfasında reklam imkanları sunuyoruz. Ayrıca bu üç fenomenin Vine profillerinde de reklam satın alabilirsiniz. Aşağıdaki fotoğraflarda gönderi erişimlerini ve sayfa istatistiklerini görebilirsiniz.

Reklam Alınan Resmi Sayfa Adreslerii:

1- https://www.facebook.com/aykutvine

2- https://www.facebook.com/Halil.ibrahim.gokerr

3- https://www.facebook.com/Ugur.Can.Akgul

4- https://www.facebook.com/pages/Selfie/458305834300554?fref=ts

5- https://www.facebook.com/pages/Ben-napim-adam-salak/600119276692762?fref=ts


Reklam Alınan Resmi Vine Adresleri:

1- https://vine.co/Aykut.Elmas

2- https://vine.co/halil.ibrahim.goker

3-
https://vine.co/UGUR.CAN.AKGUL

Reklam sistemimiz nedir?

Reklamda minimum seçeneğimiz 24 saatdir. Yani yayınlattığınız reklam 24 saat boyunca sayfada kalır ve silinir. 24 saatin üzerine çıkabilir fakat kesinlikle erken silinmez. Farklı reklam teklifleri için iletişime geçerek bizlerden bilgi alabilirsiniz.

Ne tür reklamlar alıyoruz?

+18 ve illegal içeriğe sahip olmayan her türlü kurumsal veya bireysel web siteleri, kurumsal veya bireysel facebook sayfa reklamları vb. aklınıza gelebilecek her çeşit reklam teklifine açığız. Siz teklif edin biz değerlendirelim.

Fiyat nedir?

Bizim reklamlarımızı 1k hit başına bilmem kaç tl gibi sistemler ile karşılaştırmayın. Bir televizyon kanalına reklam veriyormuş gibi düşünün. Bundan dolayı, böylesi büyük bir kitleye ve erişime sahip bu sayfalardan Aykut Elmas Vineları sayfasında 24 saat kalan post yayınlama ücreti350 TL'dir. Bu fiyat sadece "Aykut Elmas Vineları" sayfası için geçerlidir. Minimum 24 saat reklam satın alabilirsiniz. Diğer 2 sayfa fiyat vs. bilgilendirmeleri için iletişime geçebilirsiniz. Önceden rezervasyon yaptırmanızı tavsiye ediyoruz. Neden diye soracak olursanız, böylesi muhteşem sayfaların boş reklam günü geçmiyor. Ayrıca, Vine çektirmek veya size ait Vine videosunu revine yaptırmak vb. gibi farklı teklifler için bizlere ulaşın, aklınızdaki reklam şeklini anlatın biz de fiyat belirleyelim.

Başka ne tarz reklam çalışmaları yapabiliriz?

Bahsettiğimiz gibi, siz teklif sunun biz değerlendirelim. Dilerseniz projeniz veya reklamını yaptırmak istediğiniz her hangi bir şey için Aykut Elmas'a, Halil İbrahim Göker'e, Uğur Can Akgül'e veya üçüne birden Vine çektirebilir veya kendi projenizin "Vine" videosunu onların resmi Vine profillerinde (revine) yayınlatabilirsiniz. Ayrıca siz de fenomen olmak istiyor ve Vinelarınızın kalitesine güveniyorsanız sayfamızda çektiğiniz bir Vine videosunu yayınlatabilir veya Aykut Elmas resmi Vine profilinde revine yaptırabilirsiniz.


Son olarak;


Sadece ciddi kişiler bizlere ulaşırsa çok memnun oluruz. Büyük projeler için bir çok ajansdan bir çok reklam sisteminden daha yararlı olacağına inandığımız sayfa ve Vine profillerinin reklam alımını başlattık. İnşallah herkes için hayırlısı olur. İletişim adreslerimizi ve sayfaya ait erişim fotoğraflarını aşağıda bulabilirsiniz.



İletişim[/SIZE]


Skype: echt.studios
Telefon: 0542 428 23 22
Mail: [email protected]
Ayrıca Ö.M atabilirsiniz.​



Sayfalara ait erişim görüntüleri​


1- Aykut Elmas Vineları​
[/b]
























2- Halil İbrahim Göker​
[/b]






















3- Selfie sayfası istatistikleri[/b]


















4- Ben napim adam salak. sayfası istatistikleri[/b]












YORUMLAR​


Matiwra;1069552600 demiş ki:
Halil İbrahim Göker sayfasından reklam aldım, çok hızlı bir şekilde reklam yapıldı. İlginiz için teşekkür ederim.



REFERANSLAR









































 
Yukarı Alt