Kayıt
1 Ağustos 2013
Mesajlar
1
Beğeniler
0
Ramazanda 337 Bombom 2 portalı 2 Ağustos’ta tamamen yenileniyor! Bombom 2 ile yenilenmiş çevrimiçi sistem bizlere acaba ne gibi bir oyun heyecanı ve tecrübe kazandıracak?

(Şekil 1)​
Aşağıda editörümüzün sizler için hazırladığı kısa bir tanıtım vardır.
<Yeni inci sistemine bir bakın>
Yeni “inci platformu” ayarları, bombom dostları sırt çantasındaki inci sistemine giriş yaptıktan sonra “inci platformu” alt taraf tıklanarak inci kazanılır. Şuan toplam 4 çeşit inci platformu vardır. İnci platformu seviyesi yükseldikçe yine seviyesi yüksek olan inciyi elde eder. En düşük seviyede 1 seviyesindeki inci elde edilirken, en yüksek seviyede ise 15 seviyesindeki inci elde edilebilir. Birinci sınıf inci platformu tıkladığında ikinci sınıf inci platformunu aydınlatma olasılığı kesindir, ikinci sınıf inci platformu tıkladıktan sonra ise birinci sınıfa dönüş ya da üçüncü sınıf inci platformunu aydınlatma söz konusu olur ve bu şekilde çalışır.

(Şekil 2)​
Benzersiz savaş kapasitesiyle 337 Bombom 2 yeni portalı inci sistemi şimdi bir kez daha yenilendi, yeni yayınlanan inci portalı ile oyuncular daha güçlü bir inci mekanizmasına sahip olacaktır. Bu sefer 337 Bombom 2 ile birçok oyuncu hayallerindeki inanılmaz savaş ortamına kavuşacaktır.
<Savaşçı arenası—Bombom Kralı Totem İntikam Birliği>
337 Bombom 2’de büyük bir “intikam birliği” ortaya çıktı! Yanlış duymadınız! Savaşçılar arenası intikam birliğini Daenerys, Şeytan, Minotaur ve Bombacı oluşturur, onlar savaşçı arenasında bir araya gelen Bombom Krallığının en zorlu ve acımasızlarıdır!!

(Şekil 3)​

<Totem Savaşı, Güçlü İstilası>
Bombom Kralı Totem, tüm Bombom dostlarının hızlıca nitelik ve sistem geliştirebilmesi sağlar, karakter seviyesi 20’ye ulaştığında Bombom dostları tecrübe kazanırlar, aydınlanan Bombom kralı totemle ise nitelik, saldırı, savunma, çeviklik, şans, hasar, zırh ve HP kolayca elde edilir, ayrıca aydınlanan totem yalnızca kupon ve onur seviyesi harcar. Nitelik geliştirme ve savaş gücü yükseltme kolayca mümkün olur, siz Bombom dostları sizce nasıl?

(Şekil 4)​
Totem destek savunmasıyla Bombom dostları dörtnala koştukları Bombom II fanatikliğine devam ediyor!
< Dünya boss, Gece Lordu>
Bombom 2 kam emici Gece lordu birinci dünya BOSS yepyeni oyun metotlarıyla Bombom 2 yeni portalında sayısız Bombom dostuyla buluşacaktır. Kan emici Gece lordunun Lushan gerçek rengi nasıl ki? Kan emini Gece lordunun haricinde yeni portalda dünya BOSS yarasa uşağı da ortaya çıktı. Yarasa uşağı ve Gece lordu bir takımda yer alarak hedefe yürüyecektir, Gece lordu işaretle çağırmayı öğrenerek kendi savaşına yardımcı olacaktır, siz oyuncular ise rahat bir şekilde BOSS’taki rakiplerinizi öldürebilirsiniz. Gece lordu BOSS öndeki şeytan ejderle aynı değildir. Herkes savaştaki rakibini öldürerek savaştaki kazancı artırabilir.

(Şekil 5)​

  Cesur Bombom Kahramanları, gücünüzü elinize alarak kendinizi asaletli bir şekilde savunun, Bombom Kralını Koruyun!
  Aynı zamanda her tür ileri seviye inci, eğitim iksiri, ileri seviye matkap ucu, kutsal silah, kutsal kostüm ve evcil hayvanların hepsi savaşçılar arenası derinliklerinde bulunur!
  Tamamen yenilenmiş savaşçılar arenası Bombom dostlarına tarihsiz bir macera ve heyecan serüveni sunar!
  Bilgelik ve onurla ileri seviye bir portal--- Savaşçılar arenası, Bombom “İntikam birliği” güçlü istilası!
   
   Oyun tecrübesi olan: 337.com,Games,Web games,Flash games
 
Yukarı Alt