Kayıt
6 Şubat 2007
Mesajlar
335.490
Beğeniler
1.636
Şehir
Taksim/IST.
Server
Flora
Takımı
Galatasaray
- Resim Silinmiş.​

SHADOW​


Merhaba arkadaşlar öncelikle size oyunla ilgili kısa birer bilgi vermek istiyorum Priston tale 2 oyununda 3 ırk bulunmaktadır Shadow karakteri de Sopheito ırkına ait olan Rogue sınıfının gelişmiş halidir…

Peki Nasıl Shadow Olunur

Oyunda bu soruyu soran cok arkadaşa rastladığım icin kısaca acıklamak isterim oyunda ilk 10 lvle kadar skilleriniz bulunmamakta fakat “Sehrin güvenini kazan” görevi yaptıgınızda (bu görev 9 . lvlde gelir.) Sizden bir meslek secminizi isticek peki nedir bu meslek ?
Meslek = Arkadaşlar öncelikle meslek nedir bu kavramı acıklamak istiyorum her karakter örnegin rogue karakteri kendi icinde 2 sınıfa ayrılır bunlar Dark Hunter ve Shadow sınıflarıdır.
Oyunda lvlerimiz ilerledikce meslegimiz gelişmeye devam eder örnek vermek gerekirse 1x (10 lvl bir oyuncu) 3x ( 30 lvl) geldiginde sınıfında bir kademe atlar yalnız yeniden bir sınıf secmez kendi sınıfında ilerler nasılmı yeni az önce verdigimiz örnek gibi diyelimki ben 1x de shadow sınıfını sectim ve 3x de meslek aldıgımda shadow sınıfından ilerlemek zorundayım .

SHADOW SINIFININ YÜKSELEBİLİCEGİ RÜTBELER

Shadow - Avenger - Eclipse - Phantom Lord

Hangi rütbeyi hangi lvller de alıcagınızı söylemek isterim shadow sınıfını 1x de seciyoruz Avenger sınıfı ise 3x de Eclipse sınıfı ise 5x de secebilicegimiz bir sınıf Phantom Lord sınıfıda 7x de secebilicegimiz bir sınıftır.

SHADOW

Shadow sınıfı hızlı saldırılar yapabilen düsmanını ani saldırılarıyla şaşırtabilen hiç beklenmedik anlarda ortaya çıkan bir sınıftır shadow sınıfının en büyük özelligi invisible yani görünmezliktir.Bir anda düşmanının karşısına cıkarak savaşı kendi lehine çevirebilir.

GeneL Özelikleri

- Görsellik arayan arkadaslara tavsiye edebilecegim bir clas.

- Shadow sınıfı hızlı ve seri bir clastir ani saldirilar yapabilir.

- Shadow sınıfı hafif zırh giyer bunun dez avantajı olarak defansı azdır lakin bir mage e kıyasla defansi cok iyi olmasına ragmen asla bir tankla defans konusunda yarısamaz.

- Shadow sınıfı hancer kullanır iki veya tek hancer de takabilir genelde gercekten shadowda iyi -- oldugunu iddaa eden playerlar tek hancer kullanılmasından yanadır.

SKİLLER

Arkadaşlar genel olarak bi skil dagılımı önermiyorum cünkü bir skil dagılımını herkezin alıp ortak kullanması bence o kadar hoş bir sey degil pvp deki canlılık azalır bana kalırsa her player skiller konusunda kendi yaratıcılıgını kullanmalı Skiller konusunda size ben beceri denemesini öneririm fakat pasif skillere her zaman öncelik vermenizi tavsiye ederim skiller konusunda genel bir düzen vermedim ama az sonra izleyeceginiz videyoda gercekten cok harika bir shadowun skil düzenini görebilirsiniz .

7x Shadow videosu

Hazırlayan = NeineL
 
Son düzenleme:
Yukarı Alt