Merhaba, Sanırım Klasik Msn P*ç'i Biraz Kurcalamışsın

Benim 2 Küsür Yıllık Programlama Deneyimim Var Ben Saçmalık Görmedim :D
Yeni Başlama Aylarda Bir Truva Atı Projem Vardı Her Yeni Başlıyan Programcının Yapdığı Gibi
İşde Bende Şimdi 2 Yıl Önce Yapdığım Truva Atını Virustotal'e taratım 42/2 çıkdı Oda Nod32 Fln
Senin VirusTotal Sonuçlarını Görünce Şok Oldum Bune :D
Anti Virüsle "9/40" Diyor
importlar zaten almış başını gitmiş :D
Normal Msn P*ç (42/0) Olması Gerekirken Sen Baya Editlemişsin
Hem Adamın Kul Hakkına Giriyorsun Programını Çalarak Hemde Milletin Günahına Giriyorsun Trojen Sokarak
Normal Msn P*ç Sadece KeySend.Send(""); Üzerine Dayalı iken
kernel32.dll: LoadLibraryA, GetProcAddress, VirtualAlloc, VirtualFree, ExitProcess, CreateFileA, CloseHandle, WriteFile, GetSystemDirectoryA, GetFileTime, SetFileTime, GetWindowsDirectoryA, lstrcatA, FreeLibrary
Bunlar Gereksiz Kod Kütüphaneleri YANİ SENİN VİRÜSÜNÜ YAPARKEN KULLANDIĞIN KÜTÜPHANER
Sana Bir Görmüş Tavsiyesi;
YAPMA. Doğru Yola Gir...
Bunlar Seni Kurtarmaz.
Programcılık Çok Güzel Bir Meslek Fakat Sen Programlamanın Sınırsızlığına Aldanıp Kendini Kandırmaktasın İstersen Mesaj At Konuşalım.
Eleştirin için Teşekkür ederim ama...
ben bu programı milletin çarını kırmak için yapmadım bunlar zaten piyasada olan programlar önemli olan kendim ve exl ın imzasını bu programlarda taşımak burdan 1 kişi bile bunu başka forumlara c/p yapsa zaten dev gibi olan bu site dahada büyür umarım şimdi neden bu programı paylaştığımı anlayabilimişsindir