Birde cep telefonu aramak için kredi yüklemen lazım buda 3 aylık 10 € bence fazla bir para değil 3 ay için verilebilecek bir ücret şahsen halen inanamıyorum faturaya yansımadığına fatura gelsin bu ay bakalım bi ona göre 3 aylık sınırsız konuşmayı alırım ozaman 7/24 telefon görüşmesi
faturaya gelmicegine emin ol hatta boyle bir sey olursa sen bana yolla o faturayi ben senin icin oderim sorun degil
ben bunun benzeri programlari yillarca kullandim
www.voipbuster.com www.ratevoip.com Sana ilk once Voip nedir onu anlamak lazim
VoIP (Voice Over IP) nedir?
Internet ve Intranetlerin gelişerek yaygınlaşmasıyla birlikte, ses iletişiminin paketlenerek, analog teknolojilere göre daha avantajlı olan IP ağları üzerinden transferi son derece cazip ve ekonomik gözükmektedir.
vikipedianin aciklamasi bu
yakin zamanda tum sesli ve goruntulu iletisimler (Cep telefonlari ev telefonlari faxlar goruntulu telefonlar) voip uzerinden kullanilacak Yani Turkcell Avea gibi firmalarin artik sebekeleri Voip uzerinden olacak bu sekilde hem cok ucuza hem daha kaliteli hizmet alabilecegiz
Dedigim gibi herhangi bir telefona fatura yansimasi soz konusu degil cunku adsl ile telefon sinyalleri cok farkli o yuzden gonul rahatligi ile kullanabilirsin hatta seni temin ederim eger sana bu konuda fatura gelirse sen bana yolla ben odeim :)