Kayıt
10 Mayıs 2007
Mesajlar
9.292
Beğeniler
0
Şehir
Kalkan-KAŞ/ANTALYA

Xanthos Silk Satış,Paypal,Kredi Kartı Alışverişleri


Evet arkadaşlar,sizlerden gelen yoğun talep üzerine böyle bir hizmet vermeye karar verdim.Kredi kartınız yoksa ve bir yere kredi kartı ya da Paypal ile ödeme yapmanız gerekiyorsa sizin yerinize ödemeyi ben yapıyorum.Siz yatırılması gereken meblayı aşağıda vermiş olduğum hesap numaralarından herhangi birisi aracılığı ile bana ulaştırıyorsunuz,hepsi bu kadar.


Silkroad Online Silk Fiyatları

50 silk 8 tl
100 silk 16 tl
300 silk 47 tl
500 silk 80 tl


Not: Fiyatlarımız,döviz kuruna endeksli olarak değişiklik göstermektedir.

Hesap numaralarım

- Resim Silinmiş.

Akbank BTM'lerden nasıl para yatırabilirim?

Akbank Banka Kartı, Akbank BTM'sine takılır ve Akbank Banka Kartı Şifresi girilir. Ana Menüden Para Yatırma işlemi seçilir.
Kartsız para yatırma işlemi için ise, GİRİŞ tuşuna basılarak kartsız işlemler ana menüsünden Hesaba Para Yatırma işlemi seçilir.

Para Girişi bölmesi açıldığında yatırılacak para bu bölmeye konularak Tamam tuşuna basılır. Akbank BTM'si parayı tanır, sayar ve miktarı onaylamanızı ister. Miktar onaylandıktan sonra para anında hesaba geçer.


 
Son düzenleme yönetici tarafından yapıldı:
Kayıt
10 Mayıs 2007
Mesajlar
9.292
Beğeniler
0
Şehir
Kalkan-KAŞ/ANTALYA
The47 demiş ki:
paypal üzerinden ödeme yöntemi mümkün mü acaba?
Tabiki mümkün. Para transfer ücreti müşteriye ait olmak koşuluyla kabul ediyorum. Ayrıca para banka hesabıma geçinceye kadar herhangi bir işlem(alışveriş,ödeme,yükleme vb.) yapmıyorum.
 
Yukarı Alt